Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

I imspecial mekik programina beraber baslayalim canim birbirimizi motive ederiz. Benim hep yarim kaliyor
ben hergun deli gbi yuruorum cnm yaaa
bugun yediklerim iki kasik yogurt bir kase corba ve iki kucuk domates

demir hapina devam

arada da kahve sutlu ve sekersiz
gecen hafta 56.8
56.5 kg. -300gram gitmistir
hedef: 50
baslangic: 57
Ah ah ben suan o kiloda olmak.icin nelerimi vermezdim yaaa

Canim sen onu bana sor yaaa regl gecti olamadim elim.yuzum.sis hayatim kaydi ya resmen paso tatli yarin hiccc tartiya cikmak istemiorum ama mecbur cikicam bu da bana ceza olsun ne guzel 6 gun isvec diyeti yapmistim nasil erimistim nasi bilemezsiniz

Canim sen onu bana sor yaaa regl gecti olamadim elim.yuzum.sis hayatim kaydi ya resmen paso tatli yarin hiccc tartiya cikmak istemiorum ama mecbur cikicam bu da bana ceza olsun ne guzel 6 gun isvec diyeti yapmistim nasil erimistim nasi bilemezsiniz
Benim de dogumdan sonra duzen tutmadi.
Reglim basliyor ama az oluyor 5-6 gun sonra 1-2 gun tam geliyor. 3 gun yine akinti seklinde 10 gunu buluyor.

Bende adet sokturucu yazdirmak icin gecen ay saglik ocagina gittim dogum kontrol hapi kullanmami tavsiye ettiler.

Eczaneye gittim ki onceden kullandigim marka 30 tl olmus. Cok fazla geldi saglik ocaginin verdiginden aldim, yan etkilerini cok gormezsem onla devam edecem. Yoksa mecbur alirim artik.

Gecen ay baslayamadim, bu ay baslayacam duzene girecek ondan aonra insallah.

Kizlar kilo bildirimi yapiorum 67.8 ve en son 10 yil once bu kilodaydim sanirim ilaimin dozunun arttirilma zamani geldi
ne mutlu sana
canım kilo bildirim formatında yapar mısın bildirimi..bu şekilde liste yapan arkadaş seni listeye alamaz..ilk sayfada format ve yüzde hesaplama formülü yazıyor..

rumuz:sersum
diyeti:karışık
başlangıç kilo:86 kg
baş.tarihi:12 şubat 2016
geçen hafta:84.5 kg
bu hafta:84.4kg
fark:-100
yüzde:-%0.118
spor:yok

sabah 2.5 km. ilk yürüyüşümü yaptım..zorlamadan yavaş yavaş ama olsun..hiç yoktan iyidir..
100 gramcık ne yapsam etsem accık accık gidiyor..
bu sabah kahvaltıda dün akşamdan kalan ve yiyemediğim fırında makarnamı yedim

kahvaltım

büyük bir parça tb makarnasından yapılmış kıymalı
fırında makarna
çayyy

yarın da eşimle kahvaltıya gideceğiz ama yürüyeceğim de

hafta sonu kaçamağım olsun bunlar..

filiztoprak cığım kolay gelsin canımcım

çizelgemi de değiştireyim barii 100gr cık ama olsun

ne mutlu sana
canım kilo bildirim formatında yapar mısın bildirimi..bu şekilde liste yapan arkadaş seni listeye alamaz..ilk sayfada format ve yüzde hesaplama formülü yazıyor..
Canim bana mutlu degil yazik suanda en yuksek kiloma ciktm artik ne kadar cikcam bilmiorum

çok iyiymiş kıs bu fikirbenim kıs çok tuhaf sade yer keki içine hiç bişey koyamam karışık sevmiyor yemeklerdede öyle

Safransari dün basladim 30 tane çektim bugun 2.günü yaparim Eki Görüntüle 1822850
canım mekik iyide ben birkaç yaptım bi ara bırakınca göbek daha çok çıkıyo diye biliyorum bende öyle hissettim devamlı yapmak gerekiyor heralde bilgin varmı bu konuda benide aydınlatırsan sevinirim

canım tatlı isteğini diyet talılar var evdede yapılıyo onlarla geçiştir yada sütlü tatlı dondurma bunlarda hafif regl zamanında kendinizi kasmayın sütlü tatlılardan yiyin abartmadan deniliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…