aman canım pire için yorgan yakma.Ay sorma Sersumcum ya adam en sonunda okulu bıraktıracak bana :)) tamam hemen etiketliyim canim :**
ben hergun deli gbi yuruorum cnm yaaa
Ah ah ben suan o kiloda olmak.icin nelerimi vermezdim yaaabugun yediklerim iki kasik yogurt bir kase corba ve iki kucuk domates
demir hapina devam
arada da kahve sutlu ve sekersiz
gecen hafta 56.8
56.5 kg. -300gram gitmistir
hedef: 50
baslangic: 57
Canim sen onu bana sor yaaa regl gecti olamadim elim.yuzum.sis hayatim kaydi ya resmen paso tatli yarin hiccc tartiya cikmak istemiorum ama mecbur cikicam bu da bana ceza olsun ne guzel 6 gun isvec diyeti yapmistim nasil erimistim nasi bilemezsinizslm kızlar
kahvaltım=1 yumurta+peynir zeytin +tb. ekmeği+2 ceviz+çay+fıstık ezmesi
akşam=kinoalı kısır düşünüyom değişiklik olursa yazarım
dün sarmayı azucuk kaçırdım ah ah tam tartı öncesi
regl kapıda hep cumaa gününe dek geliyor şişlik başladı ayyysinir oluyom yaaa motivasyon düşüyo
Canimbu program benim icim cok agir olur sanirim.
Benim de dogumdan sonra duzen tutmadi.Canim sen onu bana sor yaaa regl gecti olamadim elim.yuzum.sis hayatim kaydi ya resmen paso tatli yarin hiccc tartiya cikmak istemiorum ama mecbur cikicam bu da bana ceza olsun ne guzel 6 gun isvec diyeti yapmistim nasil erimistim nasi bilemezsiniz
ne mutlu sanaKizlar kilo bildirimi yapiorum 67.8 ve en son 10 yil once bu kilodaydim sanirim ilaimin dozunun arttirilma zamani geldi
Tamam cnm kusura bakmayin ben anca ogreniorumne mutlu sana
canım kilo bildirim formatında yapar mısın bildirimi..bu şekilde liste yapan arkadaş seni listeye alamaz..ilk sayfada format ve yüzde hesaplama formülü yazıyor..
Rumuz:neslihansltn
Gecen hafta:58.00
Bu hafta:57.00
Fark:---1.00
Hedef:53.00
Nasıl gitti bilmiyorum ama gitti. Maden suyu limon mu yoksa goji berry mi ama şimdilik 1 kilo gitti RABBİM diğer kalan kilolarımı da vermeyi nasip etsin. Benim de herkesin de
olsun canımTamam cnm kusura bakmayin ben anca ogreniorum
Canim bana mutlu degil yazik suanda en yuksek kiloma ciktm artik ne kadar cikcam bilmiorumne mutlu sana
canım kilo bildirim formatında yapar mısın bildirimi..bu şekilde liste yapan arkadaş seni listeye alamaz..ilk sayfada format ve yüzde hesaplama formülü yazıyor..
çok iyiymiş kıs bu fikirkızlarrrrr size süper bi haberim var. .. çocuklarımız için.. .ben kızıma sabahları okula giderken yesin diye kek yapıyordum..(canı başka birşey istemiyor. .)..ama biliyorsunuz en küçük kek 2 yumurtayla oluyor onu da ye ye sıkılıyor çocuk 2-3 günden fazla da dayanmıyor sonuçta ..ben de standart kek hamuru hazırlamıştım geçen hafta yarısını silikon kalıplarımda pişirmiştim kalanını da buzluğa koymuştum bakalım sonra deneyeyim çözülünce pişirince kabaracak mı diye. .bugün çıkardım kalanı çözüldü içine kakao ekledim ,geçen sefer havuç ceviz eklemiştim..az önce pişirdim ucundan da tadına baktım off süper oldu aynı ..taze taze..bundan sonra böyle yapacağım..3 yumurtalı standart kek hamurumu hazırlayıp 2 ye 3 e bölüp buzluğa..belki sizin de işinize yarar dedimm
canım mekik iyide ben birkaç yaptım bi ara bırakınca göbek daha çok çıkıyo diye biliyorum bende öyle hissettim devamlı yapmak gerekiyor heralde bilgin varmı bu konuda benide aydınlatırsan sevinirim
canım tatlı isteğini diyet talılar var evdede yapılıyo onlarla geçiştir yada sütlü tatlı dondurma bunlarda hafif regl zamanında kendinizi kasmayın sütlü tatlılardan yiyin abartmadan deniliyorCanim sen onu bana sor yaaa regl gecti olamadim elim.yuzum.sis hayatim kaydi ya resmen paso tatli yarin hiccc tartiya cikmak istemiorum ama mecbur cikicam bu da bana ceza olsun ne guzel 6 gun isvec diyeti yapmistim nasil erimistim nasi bilemezsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?