Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Bugün sabah 61.9 kg geldim:)

Uzun zamandır bir ilk
tebrik canım sevindim sennin adına devamı gelsin inşallah

ne ggüzel canım bende yoğurdumu yapıyorum en güzeli mis gibi

merhaba arkadaşlar
56.6 oldum çok şükür
az fakat sağlıklı beslenmeye devam.
düğüne 25 gün kaldı.
1 kilocuk daha giderse elbisenin içine rahat girerim
siz ne durumdasınız
kilo verdiniz mi
Masallah cnm afern sana bizde bi ileri bi geri gdioruz bakalim bu arada senin boy kac benm idealimdeki kilodasin ondan merak ettm

selam kızlar..merak etmişsinizdir diye fırsat buldum uğrayıp bilgi vereyim dedim..
akciğer kanseri tanısı kondu ama hızlı yayılan türden değil .Artık bu kötünün iyisi deyip dua ediyoruz.
kemoterapi görecek dr araştırıyoruz..Hayırlısıyla bu zor günleri de atlatacağız inşallah..
İyi dilekleriniz için teşekkürler..elimden geldikçe uğrarım..hepinizi çok öpüyorum..
Topik size emanet

Masallah cnm afern sana bizde bi ileri bi geri gdioruz bakalim bu arada senin boy kac benm idealimdeki kilodasin ondan merak ettm
canım boy 1.70
aslında fazla kilom yok gibi ama karnım ve yanlarımda yağlanma var. geniş duruyor. orayı eritmem lazım.
3 doğumdan sonra kolay gitmiyor işte. ama inat ettim. gidecek inşallah

canım Allah şifa versin inşallah.
yayılan türden değilmiş çok şükür.
Gelir geçer kısa zamanda inşallah arkadaşım

OF YA BEN NEDEN BU KADAR AZİMSİZ DAVRANIYORUM YA HEMEN PES ETTİM NE DİYET KALDI NE BİRŞEY YA

canım boy 1.70
aslında fazla kilom yok gibi ama karnım ve yanlarımda yağlanma var. geniş duruyor. orayı eritmem lazım.
3 doğumdan sonra kolay gitmiyor işte. ama inat ettim. gidecek inşallah
Canm o zaman sana bin kere masallh cnku hem uc coxuk dunyaya getirip hmde bu kiloda olmak super is bnce manken gbisindir bnm de gobek ve yanlar var 55 olmak istiorum bmde

Cok cok gecmis olsn cnm Rabbm acil sifalar versin ins

geçmiş olsun kuzum inşallah atlatır rabbim sizede güç versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…