Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Gunaydin guzellerrr kilo bildirimlerimizi yapmayi unutmayalim bu sabah
Rumuz aaadddaaa
Gecen hafta 62.7
Bu hafta 62.0
Fark -700
Diyet karisik
Spor hergun yuruyus
Ideal kilo 55

selam kızlar kaç gündür gelemedim rahatsızdım kilo bildirimi yapalım olduğu kadar kim gelirse sersum gelince düzene girer
dün dişçideyedik bugün 4 de kadar yaparım ben boş bırakmayalım kızlar
birazdan bende bildirimi yaparım eşim geç gelince taaa 1 lerde yatıyoz kız falan o yüzden geç kalktım kahvaltımı yapayım gelicem

Gunaydin guzellerrr kilo bildirimlerimizi yapmayi unutmayalim bu sabah
Rumuz aaadddaaa
Gecen hafta 62.7
Bu hafta 62.0
Fark -700
Diyet karisik
Spor hergun yuruyus
Ideal kilo 55
hadi bakalım.
maşallah diyim.

ben de her gün tartılırdım. bu sabah kız uyanmamıştı. odaya girip tartılamadım. ama sabah kalkım az spor yaptım.
çay içtim.
çorba için nohut haşlamıştım . ondan yedim 1 çay bardağı kadar.
evden çıktım.
10.30 da işe geldim.
çay içeceğim.
öğlen burda bi hocamızın doğum günü var.
ona paşta keseceğiz. mecburen yiycem. ayıp olur.

öğlene arapsaçılı omlet getirdim. soğanla pişiriloyor.

akşama meyve yemeyi düşünüyorum.
ve 1 kase yoğurt olabilir sonra.

Bayirlirim ben arapcasili omlete cok guzel olur e azcik pasta da yenir biseycik olmaz hemen yaga donusmuo cnm korkma

Ben meyve ve yogurt ikilisini cok seviorum ozellikle aksamlari cok tatlisiyorum bazen aktivia nin meyveli yogurdunu yiyorum o cok iyi gelio bana

yediğim meyve şeftali , nektari
en sert olanı , ekşi olanı seçip yiyorum
bende yumuşak hiç sevmmem

Sagol cnm benm sana da gecmis olsun disciye gitmissiniz bnde diorumbizim kizlar nerde die eger isin falan varsa ben bi hafta da yapabilirim cnm sorun degil bos kalmasn yeter ki
işim yok canım sağol haftaya bakarız duruma göre
bakalım kimller gelecek kaç kişi olucaz

filiztoprak
b. kilo=76.6
g. hafta=74.8
bu hafta=74.7
fark=0.1
haftalık yüzde=% 0.133
bu hafta da bişeey değiişmedi inşallaah haftaaya daha iyi ollacak ssıkı tutucam artık

Ben meyve ve yogurt ikilisini cok seviorum ozellikle aksamlari cok tatlisiyorum bazen aktivia nin meyveli yogurdunu yiyorum o cok iyi gelio bana
hazır yeme boş ver, yapabiliyorsan evdeki yoğurdunu ye. kendin mayalıyorsundur belki.
meyveyi de kendin soy ye.
ama bunları yapamam dersen hazırını ye tabi.
hadi bu hafta kaç kilo vereceksin bakalım.

hazır yeme boş ver, yapabiliyorsan evdeki yoğurdunu ye. kendin mayalıyorsundur belki.
Kendi yogurdumu yapiorum aslinda meyvemle yogurdumu blendirda karistirsam da olur ama aktivia verio bna genelde probiyotik die bnde onsan meyveli tercih ediorum simdilik 700 grm aalinda haftada bi kilo bile versem yeter ins yaa

Bide bnde soyle bi durum oluo cnm sende de oluo mu bilmiorum diyet listeme harfiyen uyiyorum 4 5 gun kadar ama 5 gunun sonunda vucudum iflas edio illaki kacamak yapiorum bu durmun onune gecemiorum

selam canlar..
bu hafta da full yoğunum..sizleri özlüyorum ama malum..daha tetkiklerle uğraşıyoruz..haftaya cumartesi ankaraya geçicem iş başı..sonrasında izin alabilirsem alıp dönücem..alamazsam kardeşim devralacak görevi..umarım izin alabilirim..
ankarada umarım sıkabilirim diyet olarak hiç motivem yok..dikkat edemiyorum..güya eşime sürpriz yapacaktım..işte insan hayal kurar kader gülermiş lafına cuk oturan bir durum..hayırlısı ne diyelim..
hepinizi bol bol öptüm nanaktan..haftaya düzenli gelicem inşallah..siz de salmayın bakemm

Cok cok gecmis olsun cnm ne guzel bi cumleymis gercekten cnku bn ne zamn bi hayal kursam kesinlikle olmuo diyet konusunda ins izin alirsin cnm sen bnlari dusunme bomba gbi olcksn ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…