Bravo canm ben bugun dukan krebi yaptim peynir hindi fumeSelam kızlar..diyete tam sıkı olarak başlamadım ama dikkat de ediyorum...
öğle yemeğim
Eki Görüntüle 1885689 bulgurlu kıymalı karışık dolma..
harika görünüyor dolmalar ben hiç bulgurlu yapmadım kalorisi az olur hem denicem bendeSelam kızlar..diyete tam sıkı olarak başlamadım ama dikkat de ediyorum...
öğle yemeğim
Eki Görüntüle 1885689 bulgurlu kıymalı karışık dolma..
Bravo canm ben bugun dukan krebi yaptim peynir hindi fume
Aksam balik
Arlarda ayran yogurt ama bi tane kurabiye yedim
ben karatayla tanıştığımdan beri bulgurlu yapıyorum canım ..hem sağlıklı hem lezzetliharika görünüyor dolmalar ben hiç bulgurlu yapmadım kalorisi az olur hem denicem bende
aynen canım katılıyorum sana karatay kitaplarından sonra hiç pirinçli yapmadım antep yöresinin dolması gibi oluyor harikasana da bravo canım..1 kurabiyecik eritirsin sen onu
ben karatayla tanıştığımdan beri bulgurlu yapıyorum canım ..hem sağlıklı hem lezzetli
Antebe gittik bzde gecen gun cnm zsten butun doyet orda gitti yok boyle bir mutfak ben ilk kez gittim ama bayildim resmenaynen canım katılıyorum sana karatay kitaplarından sonra hiç pirinçli yapmadım antep yöresinin dolması gibi oluyor harika
Canm hosgeldin iyi yapmissin afiyet olsunbi tane meyveli soda içtim. 1 tane de 3 ü bi arada. nescaafe
fakat karnım aç mı ne anlamadım. canım tuzlu istiyor
aynen canım biz de pantalon falan alışveriş bitti sıra kitaplara geldi..hayırlı olsun inşallah...slm kızlar
bugün pazarım vardı eşimle gittik sonrasında tekrar dışarı çıktık avm ye gittik kızıma okul için pantolon aldık işte dolaştık
bişeler yedik geldik illaki kaçamak oluyo offfff evden çıkmamak lazım
sersumcum afiyet olsun bende nasipse yarına kurulardan dolma düşünüyorum
pazarda süt yok yoğurt yapamadım süzme yoğurt alıyorum normalde ayranı çok güzel oluyo
aynen canım katılıyorum sana karatay kitaplarından sonra hiç pirinçli yapmadım antep yöresinin dolması gibi oluyor harika
ooooooooooooo. mamalar pek güzel.Günaydın güzeller... A aaadddaaa @demirleke
Yeni eğitim öğretim yılı çocuklarımıza ve tüm öğretmenlerimize hayırlı olsun inşallah
2 gündür kızımı okula ben götürdüm..Keçiören metrosu halaaaaa açılmadığı içingene servisle gidecek maalesef..bugün otobüse binmeyi denedi ve aynen eve geri dönüp arabayı alıp götürdüm..otobüslere binilecek gibi değil..
kahvaltım
Eki Görüntüle 1887062 şekilde görüldüğü gibi..akşama nohut bulgur pilavı yapıcam...hadi hayırlısı..dün turşularımı kurdum bugün de aldığım domatesleri yapıcam inşallah..
bugün bizim 19.evlilik yıl dönümümüz ve ilk kez ayrıyız..ne diyeyim Allah böyle ayrılık versin..
benden şimdilik bu kadar..
sağol canım..aminnooooooooooooo. mamalar pek güzel.
evlilik yıldönümünüz kutlu olsun. nicelerini kutlayın inşallah
akşama benim de yeşilmercimekli bulgur pilavım var .
kahvaltına bayıldım. ama zeytinin az sanki peynirin de öyle.
ceviz vs yemiyor musun .
benim kahvaltım 1 dilim ekmek
az kek
az zeytin. az domates.
2 bardak çay
1 dilim peynir.
daha doğrusu kahvaltıkların sonu kalmış kalanları yedim. 2 zeytin vardı tabakta. çeyrek peynir .
öğlene buranın pazarı , zeytin alcam. domates getirdim evden 2 tane büyük .
salatalık alırım. belki yarım da simit yerim . belki tam simit . yarısını yiyince diğer yarısı küsmesin hahah
Canm bnm oncelikle cok tesekkur eduorum cocuklara da basarilar ins esine de rabbim kavusturcak ins bunlarin hepsi guzel ayriliklar rabbim baska dert vermesin hem esinin donusu suoer olcak illa evlendigin gun kutlama dondugunde kutlarsiniz sizde ins :)Günaydın güzeller... A aaadddaaa @demirleke
Yeni eğitim öğretim yılı çocuklarımıza ve tüm öğretmenlerimize hayırlı olsun inşallah
2 gündür kızımı okula ben götürdüm..Keçiören metrosu halaaaaa açılmadığı içingene servisle gidecek maalesef..bugün otobüse binmeyi denedi ve aynen eve geri dönüp arabayı alıp götürdüm..otobüslere binilecek gibi değil..
kahvaltım
Eki Görüntüle 1887062 şekilde görüldüğü gibi..akşama nohut bulgur pilavı yapıcam...hadi hayırlısı..dün turşularımı kurdum bugün de aldığım domatesleri yapıcam inşallah..
bugün bizim 19.evlilik yıl dönümümüz ve ilk kez ayrıyız..ne diyeyim Allah böyle ayrılık versin..
benden şimdilik bu kadar..
sağol canımcımCanm bnm oncelikle cok tesekkur eduorum cocuklara da basarilar ins esine de rabbim kavusturcak ins bunlarin hepsi guzel ayriliklar rabbim baska dert vermesin hem esinin donusu suoer olcak illa evlendigin gun kutlama dondugunde kutlarsiniz sizde ins :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?