Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Bravo canm ben bugun dukan krebi yaptim peynir hindi fume
Aksam balik
Arlarda ayran yogurt ama bi tane kurabiye yedim
sana da bravo canım..1 kurabiyecik eritirsin sen onu
harika görünüyor dolmalar ben hiç bulgurlu yapmadım kalorisi az olur hem denicem bende
ben karatayla tanıştığımdan beri bulgurlu yapıyorum canım ..hem sağlıklı hem lezzetli

slm kızlar
bugün pazarım vardı eşimle gittik sonrasında tekrar dışarı çıktık avm ye gittik kızıma okul için pantolon aldık işte dolaştık
bişeler yedik geldik illaki kaçamak oluyo offfff evden çıkmamak lazım
sersumcum afiyet olsun bende nasipse yarına kurulardan dolma düşünüyorum
pazarda süt yok yoğurt yapamadım süzme yoğurt alıyorum normalde ayranı çok güzel oluyo

günaydın günaydın
geçmiş bayramınız mübarek olsun

hiç giremedim tatilde
çocuklarla malumunuz

sabah kahvaltım 2 bardak çay
1 dilim ekmek
zeytin peynir
yumurta

şimdi hurma şekeri tuttu bi arkadaş bi de onu yedim.
öğlene yeşilmercimekli erişteli çorbam var .

bi tane meyveli soda içtim. 1 tane de 3 ü bi arada. nescaafe
fakat karnım aç mı ne anlamadım. canım tuzlu istiyor

aynen canım biz de pantalon falan alışveriş bitti sıra kitaplara geldi..hayırlı olsun inşallah...
ben de uzun süredir süt almıyorum başlasam iyi olacak...
kuru dolma daha bi güzel oluyor canım..afiyet olsun
aynen canım katılıyorum sana karatay kitaplarından sonra hiç pirinçli yapmadım antep yöresinin dolması gibi oluyor harika

Günaydın güzeller... A aaadddaaa @demirleke
Yeni eğitim öğretim yılı çocuklarımıza ve tüm öğretmenlerimize hayırlı olsun inşallah

2 gündür kızımı okula ben götürdüm..Keçiören metrosu halaaaaa açılmadığı için gene servisle gidecek maalesef..bugün otobüse binmeyi denedi ve aynen eve geri dönüp arabayı alıp götürdüm..otobüslere binilecek gibi değil..
kahvaltım
şekilde görüldüğü gibi..akşama nohut bulgur pilavı yapıcam...hadi hayırlısı..dün turşularımı kurdum bugün de aldığım domatesleri yapıcam inşallah..
bugün bizim 19.evlilik yıl dönümümüz ve ilk kez ayrıyız..ne diyeyim Allah böyle ayrılık versin..
benden şimdilik bu kadar..

ooooooooooooo. mamalar pek güzel.
evlilik yıldönümünüz kutlu olsun. nicelerini kutlayın inşallah

akşama benim de yeşilmercimekli bulgur pilavım var .

kahvaltına bayıldım. ama zeytinin az sanki peynirin de öyle.
ceviz vs yemiyor musun .

benim kahvaltım 1 dilim ekmek
az kek
az zeytin. az domates.
2 bardak çay
1 dilim peynir.

daha doğrusu kahvaltıkların sonu kalmış kalanları yedim. 2 zeytin vardı tabakta. çeyrek peynir .
öğlene buranın pazarı , zeytin alcam. domates getirdim evden 2 tane büyük .
salatalık alırım. belki yarım da simit yerim . belki tam simit . yarısını yiyince diğer yarısı küsmesin hahah

sağol canım..aminn
ben fazla zeytin yiyemiyorum canım..tam karatay yapmıyorum zaten..karışık idare ediyorum..
bulgur candır can

selam kızlar..sabahtan beri uğraştım kışlıkların yarısı hazır..hafta hafta yapıcam artık..eşim olmadığından domatesi fazla taşıyamıyorum malum belim..olsun yavaş yavaş yaparım bende..
5 şişe domates sosu
1 şişe taze fasulye
3 torba da kızarmış kıl biber yaptım..Allah sağlıkla yemeyi nasip etsin inşallah

Canm bnm oncelikle cok tesekkur eduorum cocuklara da basarilar ins esine de rabbim kavusturcak ins bunlarin hepsi guzel ayriliklar rabbim baska dert vermesin hem esinin donusu suoer olcak illa evlendigin gun kutlama dondugunde kutlarsiniz sizde ins :)

sağol canımcım Amin...İnşallah .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…