Günaydın güzeller... A aaadddaaa @demirleke
Yeni eğitim öğretim yılı çocuklarımıza ve tüm öğretmenlerimize hayırlı olsun inşallah
2 gündür kızımı okula ben götürdüm..Keçiören metrosu halaaaaa açılmadığı içingene servisle gidecek maalesef..bugün otobüse binmeyi denedi ve aynen eve geri dönüp arabayı alıp götürdüm..otobüslere binilecek gibi değil..
kahvaltım
Eki Görüntüle 1887062 şekilde görüldüğü gibi..akşama nohut bulgur pilavı yapıcam...hadi hayırlısı..dün turşularımı kurdum bugün de aldığım domatesleri yapıcam inşallah..
bugün bizim 19.evlilik yıl dönümümüz ve ilk kez ayrıyız..ne diyeyim Allah böyle ayrılık versin..
benden şimdilik bu kadar..
sersumcum nice yıllarınız olsun inşallah tez zamanda kavuşunselam kızlar..sabahtan beri uğraştım kışlıkların yarısı hazır..hafta hafta yapıcam artık..eşim olmadığından domatesi fazla taşıyamıyorum malum belim..olsun yavaş yavaş yaparım bende..
Eki Görüntüle 1887153 5 şişe domates sosu
1 şişe taze fasulye
3 torba da kızarmış kıl biber yaptım..Allah sağlıkla yemeyi nasip etsin inşallah
amin canımcım sağolsersumcum nice yıllarınız olsun inşallah tez zamanda kavuşun
allah sağlıkla mutlulukla yedirsin canım baya uğraşmışsın
ben turşu yapamıyorum çabuk bozuluyor burda biyer keşfettim ordan alıyoruz el yapımı 5lt lik kavanozla alıyorum bir kış gidiyo biterse yedekliyorum yöresel pazarda keşfettim burdada yerleri varmış acur,karışık ,fasulye ne arasan var çeşit çok
annem çok yapardı hiç bozulmazdı onunki bile bozuluyo şimdi herşey hormonlu onun etkisi olabilir bide burası sıcak memleket
afiyet olsun datlım.slm kızlar
kahvaltım=yarım omlet+2 dilim tb.ek+peynir+zeytin+2 ad. ceviz+çay
ara=nescafe+1 bisküi
akşam belli deyil şöyleki kuru dolma var kızıma ayırdım çok seviyor içini yiyor dünde yemişti yemesse bana kalacak
ayrıca patlıcan yapıcam kendime belkide onu yerim yanına salata
aynen canım bende de motivasyon sıfır ..yıllardır ver al ver al..ben de bıktım ..ama vermeliyiz..başka yolu yok..sabır sabır...Biktim diyet yaomaltan skildim artik iyice biz dikkat ettikce mi boyle oluo herkes istedguni yeeken biz mahrum kaldgimiz icin mi bilmiorum ama skildim bu durimdan surekli yerimde sayiyorum bin tane diyey kitabi okudum herseyi ezbere biliyorum ama olmuyo basaramiyorum nedense
Aynen cnm ya gercekten skildim ben ilk zayifladigimda zaten bir yilda anca vermistim snra almaya basladdim o diyet bu diyet derken ben daha fazla kilo aldim smdi ugrasiorum diyey de yaomak istemiyorum istiorum ki hayat tarzi olsun ama yok nedense yasabah
omlet
zeytin peynir
şimdi
Eki Görüntüle 1887764 tam buğday makarnası peynirli ve maydanozlu
A aaadddaaa canım hep dikkat et hep az ye inan hepimiz aynı durumdayız...hele bir de geçmiş yıllarda istediğim kiloya inip yeniden kilo alıp başa geri dönmek var ya ölüm...napalım..devam başka yolu yok..bu bizim kaderimiz..
sinir oluyom o yiyip yiyip kilo almayanlara
maalesef hep kısır döngüdeyiz.Aynen cnm ya gercekten skildim ben ilk zayifladigimda zaten bir yilda anca vermistim snra almaya basladdim o diyet bu diyet derken ben daha fazla kilo aldim smdi ugrasiorum diyey de yaomak istemiyorum istiorum ki hayat tarzi olsun ama yok nedense ya
Allah iyi günlerde yemeyi nasip etsin insallah canımselam kızlar..sabahtan beri uğraştım kışlıkların yarısı hazır..hafta hafta yapıcam artık..eşim olmadığından domatesi fazla taşıyamıyorum malum belim..olsun yavaş yavaş yaparım bende..
Eki Görüntüle 1887153 5 şişe domates sosu
1 şişe taze fasulye
3 torba da kızarmış kıl biber yaptım..Allah sağlıkla yemeyi nasip etsin inşallah
bende aynıyım bir senede ağır ağır 10 kilo verdim sonra bi rahatladım herhalde salıverdim halbuki 10 kilo daha var fazlalık toparlamalıyız zorundayız çünkü mutlu degiliz yani kendi adıma ben değilim bu yağlarla iğrenç gobekle .inşallah birbirimize destek olarak vericez bu fazlalıkları canimBiktim diyet yaomaltan skildim artik iyice biz dikkat ettikce mi boyle oluo herkes istedguni yeeken biz mahrum kaldgimiz icin mi bilmiorum ama skildim bu durimdan surekli yerimde sayiyorum bin tane diyey kitabi okudum herseyi ezbere biliyorum ama olmuyo basaramiyorum nedense
Bnde dgilim cnm hic degilim hayat prensibi haline getirirsek o zaman almayiz o yuzden oyle bisey denemeye calisiorum ama diyetlerden bi bikkinlik geldi ama bugun ins yeniden devambende aynıyım bir senede ağır ağır 10 kilo verdim sonra bi rahatladım herhalde salıverdim halbuki 10 kilo daha var fazlalık toparlamalıyız zorundayız çünkü mutlu degiliz yani kendi adıma ben değilim bu yağlarla iğrenç gobekle .inşallah birbirimize destek olarak vericez bu fazlalıkları canim
Amin canım sağolAllah iyi günlerde yemeyi nasip etsin insallah canım
Çok mutsuzum bu konuda çoookkbende aynıyım bir senede ağır ağır 10 kilo verdim sonra bi rahatladım herhalde salıverdim halbuki 10 kilo daha var fazlalık toparlamalıyız zorundayız çünkü mutlu degiliz yani kendi adıma ben değilim bu yağlarla iğrenç gobekle .inşallah birbirimize destek olarak vericez bu fazlalıkları canim
Bnde dgilim cnm hic degilim hayat prensibi haline getirirsek o zaman almayiz o yuzden oyle bisey denemeye calisiorum ama diyetlerden bi bikkinlik geldi ama bugun ins yeniden devam
inan bende sıkıldım resmen moralim bozuluyoBiktim diyet yaomaltan skildim artik iyice biz dikkat ettikce mi boyle oluo herkes istedguni yeeken biz mahrum kaldgimiz icin mi bilmiorum ama skildim bu durimdan surekli yerimde sayiyorum bin tane diyey kitabi okudum herseyi ezbere biliyorum ama olmuyo basaramiyorum nedense
en azından daha fazla almıyayım diyorum ama böyle düşünmekte üzüyo insanı veren nasıl veriyo bizmi çok açgözlüyüzsabah
omlet
zeytin peynir
şimdi
Eki Görüntüle 1887764 tam buğday makarnası peynirli ve maydanozlu
A aaadddaaa canım hep dikkat et hep az ye inan hepimiz aynı durumdayız...hele bir de geçmiş yıllarda istediğim kiloya inip yeniden kilo alıp başa geri dönmek var ya ölüm...napalım..devam başka yolu yok..bu bizim kaderimiz..
sinir oluyom o yiyip yiyip kilo almayanlara
aynen canım..nedir bu çektiğimizinan bende sıkıldım resmen moralim bozuluyoherkez aynı fikirde bu aralar noluyo bize depresyona mı girdik ne
herşeyi bilip de verememek çok acıtıyo canımı hep aynı şekilde yemek zorundayım biraz dışına çıkınca hoppppp geliyo kilolar offffff bi veriyoz bi alıyoz o yüzden motive olamıyorruz
en azından daha fazla almıyayım diyorum ama böyle düşünmekte üzüyo insanı veren nasıl veriyo bizmi çok açgözlüyüz
bi öğrenemedik tadımlık yemeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?