Aynen canm herkes keyifli keyifli yerken biz surekli diyet dusunuoruz belki de kendimize cok fazla sey yasaklioruz yada belki bilincalitimizda surekli diyet fikri oldugu icin aslinda yemek fikri de var o yuzden bilemiorum ne kadar sikayet etsem de tek bildgim her defasinda yeniden basladigiminan bende sıkıldım resmen moralim bozuluyoherkez aynı fikirde bu aralar noluyo bize depresyona mı girdik ne
herşeyi bilip de verememek çok acıtıyo canımı hep aynı şekilde yemek zorundayım biraz dışına çıkınca hoppppp geliyo kilolar offffff bi veriyoz bi alıyoz o yüzden motive olamıyorruz
en azından daha fazla almıyayım diyorum ama böyle düşünmekte üzüyo insanı veren nasıl veriyo bizmi çok açgözlüyüz
bi öğrenemedik tadımlık yemeyi
Ne guzel canm sen verdin kilolari ye simitleri:)sersum kışa güzel mamalar hazırlamışsın. çok beğendim.
ellerine sağlık
makarnan da harika ama yasak değil mi canım .
arada yemek lazım ama kilo verdikten sonra da ha iyi olmaz mı.
benim kahvaltım 1 simit. peynir zeytin çay üzüm.
öğlen kıymalı patates yemeği az
1 paket çubuk kıraker ve ajvar sos
sağol canım.sersum kışa güzel mamalar hazırlamışsın. çok beğendim.
ellerine sağlık
makarnan da harika ama yasak değil mi canım .
arada yemek lazım ama kilo verdikten sonra da ha iyi olmaz mı.
benim kahvaltım 1 simit. peynir zeytin çay üzüm.
öğlen kıymalı patates yemeği az
1 paket çubuk kıraker ve ajvar sos
elbette canım yeniden başlıcaz pes etmek yokAynen canm herkes keyifli keyifli yerken biz surekli diyet dusunuoruz belki de kendimize cok fazla sey yasaklioruz yada belki bilincalitimizda surekli diyet fikri oldugu icin aslinda yemek fikri de var o yuzden bilemiorum ne kadar sikayet etsem de tek bildgim her defasinda yeniden basladigim
benimde canım çok istiyor balık afiyet olsun gayette diyete uygunselam kızlar..regl yim bu arada 3. günüm ..yarın kesin şiş başlıycam...
bugün canım balık istedi ulus çarşısından aldım geldim
akşam yemeğim
5 tane çinekop
3-4 hamsi
semizotu salatası
Ayy kilo bildirimi yapmaya korkuyorum inanin kiyarın sadece kilo bildirimi yapıcaz demi sersumcum
ayy oluruz valla ..Allah korusunelbette canım yeniden başlıcaz pes etmek yok
pes edersek 100 leri buluruz biz bu boğazla
benimde canım çok istiyor balık afiyet olsun gayette diyete uygun
aynen canımmyarın sadece kilo bildirimi yapıcaz demi sersumcum
ayy ben de korkuyomAyy kilo bildirimi yapmaya korkuyorum inanin ki
sonuçta kalorisi az canım diğer makarnaya göre..nefsimizi köreltiyor tabii..dene bence..günaydın kızlar.
sersum balık kim sevmez . bayılırım ben de arkadaşım. afieyt olsun
makarna tam bugday unu olunca diyet mi oluyor. ben de alayım yiyeyim o zaman bolcana.
kahvaltım muhlama 1 kase kadar
çay
peynir
zeytin
öğlen için fasülye turşusu kavurdum soğanla . onu getirdim. yanına simit alcaktım otobüsüm geldi ve alamadım. öğlen alırım yanına simit ya da az ekmek yerim.
akşama ezogelin çorsabı yaptım. pilav yapacak abla. yarın kıymalı pırasa yaparım.
yarın giremem zaten. evde olunca girmek mumkun değil. bi de ipad din sarj aletini nereye kaldırdığımı bulamıyorum. şarjı yok. bi anlamda iyi de oldu. çocuklar artık oyun oynayamıyor
BEN bugün de simit yedim.sonuçta kalorisi az canım diğer makarnaya göre..nefsimizi köreltiyor tabii..dene bence..
ben simiti haftada 1 alıcam artık kota koydum kendime
hayırlısı bakalım. balık candırselam kızlar...
öğlen yemeğim
Eki Görüntüle 1888597 şekildeki gibi hamsi buğulama
dünden beri 3 gün pro yapıyorum hayırlısı bakalım..
afiyet olsunBEN bugün de simit yedim.
tam buğday unlu makarnayı heryerde bulur muyum canımcım
olmamııı.hayırlısı bakalım. balık candır
çok seviyorum ben de daha hamsi almadık ama.
kalorisi az canım ama bolcana yemicen tabigünaydın kızlar.
sersum balık kim sevmez . bayılırım ben de arkadaşım. afieyt olsun
makarna tam bugday unu olunca diyet mi oluyor. ben de alayım yiyeyim o zaman bolcana.
kahvaltım muhlama 1 kase kadar
çay
peynir
zeytin
öğlen için fasülye turşusu kavurdum soğanla . onu getirdim. yanına simit alcaktım otobüsüm geldi ve alamadım. öğlen alırım yanına simit ya da az ekmek yerim.
akşama ezogelin çorsabı yaptım. pilav yapacak abla. yarın kıymalı pırasa yaparım.
yarın giremem zaten. evde olunca girmek mumkun değil. bi de ipad din sarj aletini nereye kaldırdığımı bulamıyorum. şarjı yok. bi anlamda iyi de oldu. çocuklar artık oyun oynayamıyor
aynen canım ben de çok seviyorum ve 1 bardak haşlıyorum yetiyor..kalorisi az canım ama bolcana yemicen tabi
ben kuru olarak 100g tartıyorum şişince baya oluyor bak canım çekti
kalori hesabı besleniyorum ben ölçü bu oluyor
bayada tok tutuyor diğerlerine göre
kokuyor ama napalım kıss güzelyarına balık alıcam nasipse ne alıcağıma karar veremedim nasıl pişireceğime
evide çok kokutuyo yaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?