dur ben de alayım hamsi . çocuklar da çok seviyor çünkü. iyi hatırlattın arkadaşımafiyet olsun
büyük marketlerde var canım ..kepekli makarna da var o da güzel ..
olmamııı...hamsi çok ucuzlamış 5 TL
anladım canımcım. sağ ol . mucukkalorisi az canım ama bolcana yemicen tabi
ben kuru olarak 100g tartıyorum şişince baya oluyor bak canım çekti
kalori hesabı besleniyorum ben ölçü bu oluyor
bayada tok tutuyor diğerlerine göre
dur ben de alayım hamsi . çocuklar da çok seviyor çünkü. iyi hatırlattın arkadaşım
anladım canımcım. sağ ol . mucuk
kalorisi az canım ama bolcana yemicen tabi
ben kuru olarak 100g tartıyorum şişince baya oluyor bak canım çekti
kalori hesabı besleniyorum ben ölçü bu oluyor
bayada tok tutuyor diğerlerine göre
Firinda yap canm o zaman kokmuo eger defne yapragi barsa bi iki tane koyyarına balık alıcam nasipse ne alıcağıma karar veremedim nasıl pişireceğime
evide çok kokutuyo yaaaaa
Balik iyidir canm al sende bide simide dadandin bu ara farkindayim tam yeme yarim ye:)dur ben de alayım hamsi . çocuklar da çok seviyor çünkü. iyi hatırlattın arkadaşım
anladım canımcım. sağ ol . mucuk
Aslında çok doğru söylüyorsun canım tadımlık yesek bu kadar üzülmeyiz mesela ben yarım Borcam un helvası yiyorum bir oturuştainan bende sıkıldım resmen moralim bozuluyoherkez aynı fikirde bu aralar noluyo bize depresyona mı girdik ne
herşeyi bilip de verememek çok acıtıyo canımı hep aynı şekilde yemek zorundayım biraz dışına çıkınca hoppppp geliyo kilolar offffff bi veriyoz bi alıyoz o yüzden motive olamıyorruz
en azından daha fazla almıyayım diyorum ama böyle düşünmekte üzüyo insanı veren nasıl veriyo bizmi çok açgözlüyüz
bi öğrenemedik tadımlık yemeyi
Çook sağlıklı harika menü afiyet olsunselam kızlar..regl yim bu arada 3. günüm ..yarın kesin şiş başlıycam...
bugün canım balık istedi ulus çarşısından aldım geldim
akşam yemeğim
5 tane çinekop
3-4 hamsi
semizotu salatası
Bugün ben tamamen unutmuşum kilo bildirimini yarın yazsam olurmu oğlum memeyi bırakıyoda çok huysuz bu ara giremiyorum pekselam kızlar..durum yine aynı verdiğimi almışım..gerçi regl 4. günü ama neyse...
Kilo başlangıç bildirimi
rumuz:sersum
diyeti:karışık
başlangıç kilo:84.6kg
baş.tarihi:23 Eylül
geçen hafta:
bu hafta:84.6kg
fark:
yüzde:
spor:günde 1.5 km yürüyüş
kahvaltım
pastırmalı omlet
domates
peynir zeytin
kendimizi tutmalıyız..başka türlü olmuyor canım sabırAslında çok doğru söylüyorsun canım tadımlık yesek bu kadar üzülmeyiz mesela ben yarım Borcam un helvası yiyorum bir oturuştarezalet değilmi ama söz verdim kendime azalttım baya 5 dilim yedim bugün yine çok ama yarım tepsiden iyidir
Çook sağlıklı harika menü afiyet olsun
listeye girmek istiyorsan bildir canım..bugün de olur ..her cuma liste yapıcaz ..sırayla sırayı herkes gelince ayarlıyacağım..şimdilik az kaldık 1-2 haftaya tam sayımız netleşir..Bugün ben tamamen unutmuşum kilo bildirimini yarın yazsam olurmu oğlum memeyi bırakıyoda çok huysuz bu ara giremiyorum pek
sevdiğim şeyleri bazen bende abartıyorum canım vazgeçmek lazımAslında çok doğru söylüyorsun canım tadımlık yesek bu kadar üzülmeyiz mesela ben yarım Borcam un helvası yiyorum bir oturuştarezalet değilmi ama söz verdim kendime azalttım baya 5 dilim yedim bugün yine çok ama yarım tepsiden iyidir
Haklısın benim zaafımda tatlı malesefsevdiğim şeyleri bazen bende abartıyorum canım vazgeçmek lazım
Afiyet olsun çok hafif menü olmş yalnz ben bu kadar az yesrm bayılabilirmmkahvaltım klasik diyete uygun
akşam=uskumru soğan salata
daha sonra mısır haşlama
meyve yarım şeftali 1 mandalin
bugün süt aldım yoğurt yaptım içmek için ayırdım 5 kilo almıştım
pazarım vardı balık olarak gubbes alacaktım neyse daha sonra alırım
Kız bütün gün buncacık şeylen nasıl durdunnMenum
3 incir
3 ceviz
Bi elma
Azcik nefis terbiyesi yapim dedim cnm inan ac gozlulukten yiyoruz yada aliskanliktan cnku dune kadar surekli tatli krizlerinde yeme isteginde olan ben bugun regl olmama ragmen bunlarla da doyabildimKız bütün gün buncacık şeylen nasıl durdunn
Çook doğru aslında alışkanlk sadece sıkı diyrt yaparken benimde yiyesim gelmiodu ama toparlıcamm artkAzcik nefis terbiyesi yapim dedim cnm inan ac gozlulukten yiyoruz yada aliskanliktan cnku dune kadar surekli tatli krizlerinde yeme isteginde olan ben bugun regl olmama ragmen bunlarla da doyabildim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?