Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Çok sağol canım hem memeyi bıraktı hrm atrşlrndi bugün üst üste gelditamam ben atayım az sonra sabah tartılmştm .

Col gecmis olsun cnm karbonhodrat almissin baya dikkat et:)

Menum
3 incir
3 ceviz
Bi elma
çok az yemişsin..sonradan çok acıkıpta ona buna saldırma
afiyet olsun tatlım..gubbes balık ilk defa duydum nasıl bişey ki
Çok sağol canım hem memeyi bıraktı hrm atrşlrndi bugün üst üste gelditamam ben atayım az sonra sabah tartılmştm .
çok geçmiş olsun canımkuzular hiç hasta olmasa keşke..Allah beterinden saklasın

selammm Arkadaşta kısır 4-5 yaprak sarma
1 küçük kase kabak salatası
bol çayyy

1 çok küçük baklava..bu kaaa kaçamak var ama yürüdüm de

günaydın güzeller...kızımı götürdüm 2km yürüdüm şimdi de kahvaltımı yaptım
kahvaltım

peynirli omlet
domatesli biber kavurma
zeytin peynir

bugün işim çok kızımın okuluna oradan arkadaşımın oğlunun okuluna gidicem çok gezicem çookk

slm kızlar yediklerimi yazmayayım çok arışık ve diyete uygun deyildi
eşim evde olunca bizde kızın odasını bir elden geçirelim dedik kızın mobilyalarıçok renkliydi genç kız oldu artık bişey beyenmiyo mobilyada sağlam bizde boyuyalım dedik beyaz renk olacak kulplarıda mor
eşim önce zımparaladı daha sonra astar yaptı kurumaya bıraktık yarında boyuyacak
beyaz renk mekanı geniş gösteriyo diyolar gerçektende öyle tam bi genç kız odası olacak
yeni olarak birde kitaplık alıcaz onada çok ihtiyacı var
bunlarla uğraşırken kek yaptım çayla çok çok iyi gitti akşamda dikkat edemedim
bende durumlar böyle

selamun aleyküm herkese.
bu ara tüm aksilikleri yaşadığğımı dusunuyorum gecen hafta nöbe gecirmişim dilimden bir parça koparmısım ısırarak o yuzden katı gıdalar yiyemiyorum bugun de annem trafik kazası gecirdi onun yanına giderken bende trafik kazası geçirdim. ve bu kadar aksiliğe rağmen şu an 104.5 im tek yararı bu ldu sanırım :)

Kizinin odasina cok sevndm cnm insanin kendi elleriyle yaotigi baska bi degerli oluo bide o yorgunkugun uzerine cay kek keyfi ohhh miss gbi gitmistir ama dikkat et:)

Cok cok gecmis olsun ins ikiniz de iyisinizdir cnm kilolatin gotmesi cok hos olmus motive edici

Cok cok gecmis olsun ins ikiniz de iyisinizdir cnm kilolatin gotmesi cok hos olmus motive edici
iyiyiz çok şükür ufak tefek sıyrıklar var teşekkür ederim evet motive edici oldu ve cidden ağzıma birşey almak istemedim bugun tartıda kendimi gorunce zaten üzerine olaylar oldu bi elma yedim sadece yarın kuzenim gelicek almanyadan yediğime dikkat edemesem de verdiğim kiloyu almıcam

ne güzel yapmışsınız canım..eldekileri değerlendirmek en güzeli bence de..Senin eşinin de benimki gibi elinden geliyor demek maşallah böyle işler..Benim eşimde yapar hep..Şimdeden güle güle kullansın kuzumm
eş evde olunca kaçamak çok oluyor haklısın sen sabit tutmaya gayret et en azından bu dönem eşin işe girince nasılsa toparlarsın ..Hayırlısı herşeyin canım
Çok çok geçmiş olsun canım..Çok üzüldüm..Allah beterinden saklasın. bir daha göstermesin inşallah..

Slm kizlar okul cok yogundu bugun birazdan su ana kadar bisey yiyemedim ama birazdan ya dukan keki yaparim veya dukan pogacasi cayla birlikte :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…