- 3 Ağustos 2015
- 3.310
- 4.914
- 83
- 46
Çok sağol canımkendimizi tutmalıyız..başka türlü olmuyor canım sabır
listeye girmek istiyorsan bildir canım..bugün de olur ..her cuma liste yapıcaz ..sırayla sırayı herkes gelince ayarlıyacağım..şimdilik az kaldık 1-2 haftaya tam sayımız netleşir..
bu arada bebişe de sana da Allah kolaylık versin
Col gecmis olsun cnm karbonhodrat almissin baya dikkat et:)Bugünkü menüm şöyle
Sabah omlet az patates kızartms peynir domates şekersiz limolu çay
Öğle hazır küçük boy pizza
Akşam srmizotu yoğurtlu erişte bir tabak
Çay ve helva
Reglim bugün yarın o yüzden biraz faxla kaçtı öğlende acillerdeydk oğlan ateşlenfi pizza çocuklara alınca bende yedim dayanamaypp
çok az yemişsin..sonradan çok acıkıpta ona buna saldırmaMenum
3 incir
3 ceviz
Bi elma
afiyet olsun tatlımkahvaltım klasik diyete uygun
akşam=uskumru soğan salata
daha sonra mısır haşlama
meyve yarım şeftali 1 mandalin
bugün süt aldım yoğurt yaptım içmek için ayırdım 5 kilo almıştım
pazarım vardı balık olarak gubbes alacaktım neyse daha sonra alırım
çok geçmiş olsun canımÇok sağol canımhem memeyi bıraktı hrm atrşlrndi bugün üst üste geldi tamam ben atayım az sonra sabah tartılmştm .
sanırım arkadasin söz dinlememiş:))ama telafi edilebilir hem yurumussunde canimselammm Arkadaşta kısır 4-5 yaprak sarma
1 küçük kase kabak salatası
bol çayyy
1 çok küçük baklava..bu kaaa kaçamak var ama yürüdüm de
O kadar olir arkadas gezmesinde olculu bir gun menusu olmus:)selammm Arkadaşta kısır 4-5 yaprak sarma
1 küçük kase kabak salatası
bol çayyy
1 çok küçük baklava..bu kaaa kaçamak var ama yürüdüm de
sanırım arkadasin söz dinlememiş:))ama telafi edilebilir hem yurumussunde canim
O kadar olir arkadas gezmesinde olculu bir gun menusu olmus:)
Benim bugun sabah ogle yok
Aksam
Bir incir
Bir seftali
10 badem 3 ceviz
Kizinin odasina cok sevndm cnm insanin kendi elleriyle yaotigi baska bi degerli oluo bide o yorgunkugun uzerine cay kek keyfi ohhh miss gbi gitmistir ama dikkat et:)slm kızlar yediklerimi yazmayayım çok arışık ve diyete uygun deyildi
eşim evde olunca bizde kızın odasını bir elden geçirelim dedik kızın mobilyalarıçok renkliydi genç kız oldu artık bişey beyenmiyo mobilyada sağlam bizde boyuyalım dedik beyaz renk olacak kulplarıda mor
eşim önce zımparaladı daha sonra astar yaptı kurumaya bıraktık yarında boyuyacak
beyaz renk mekanı geniş gösteriyo diyolar gerçektende öyle tam bi genç kız odası olacak
yeni olarak birde kitaplık alıcaz onada çok ihtiyacı var
bunlarla uğraşırken kek yaptım çayla çok çok iyi gitti akşamda dikkat edemedim
bende durumlar böyle
Cok cok gecmis olsun ins ikiniz de iyisinizdir cnm kilolatin gotmesi cok hos olmus motive ediciselamun aleyküm herkese.
bu ara tüm aksilikleri yaşadığğımı dusunuyorum gecen hafta nöbe gecirmişim dilimden bir parça koparmısım ısırarak o yuzden katı gıdalar yiyemiyorum bugun de annem trafik kazası gecirdi onun yanına giderken bende trafik kazası geçirdim. ve bu kadar aksiliğe rağmen şu an 104.5 im tek yararı bu ldu sanırım :)
iyiyiz çok şükür ufak tefek sıyrıklar var teşekkür ederim evet motive edici oldu ve cidden ağzıma birşey almak istemedim bugun tartıda kendimi gorunce zaten üzerine olaylar oldu bi elma yedim sadece yarın kuzenim gelicek almanyadan yediğime dikkat edemesem de verdiğim kiloyu almıcamCok cok gecmis olsun ins ikiniz de iyisinizdir cnm kilolatin gotmesi cok hos olmus motive edici
ne güzel yapmışsınız canım..eldekileri değerlendirmek en güzeli bence de..Senin eşinin de benimki gibi elinden geliyor demek maşallah böyle işler..Benim eşimde yapar hep..Şimdeden güle güle kullansın kuzummslm kızlar yediklerimi yazmayayım çok arışık ve diyete uygun deyildi
eşim evde olunca bizde kızın odasını bir elden geçirelim dedik kızın mobilyalarıçok renkliydi genç kız oldu artık bişey beyenmiyo mobilyada sağlam bizde boyuyalım dedik beyaz renk olacak kulplarıda mor
eşim önce zımparaladı daha sonra astar yaptı kurumaya bıraktık yarında boyuyacak
beyaz renk mekanı geniş gösteriyo diyolar gerçektende öyle tam bi genç kız odası olacak
yeni olarak birde kitaplık alıcaz onada çok ihtiyacı var
bunlarla uğraşırken kek yaptım çayla çok çok iyi gitti akşamda dikkat edemedim
bende durumlar böyle
selamun aleyküm herkese.
bu ara tüm aksilikleri yaşadığğımı dusunuyorum gecen hafta nöbe gecirmişim dilimden bir parça koparmısım ısırarak o yuzden katı gıdalar yiyemiyorum bugun de annem trafik kazası gecirdi onun yanına giderken bende trafik kazası geçirdim. ve bu kadar aksiliğe rağmen şu an 104.5 im tek yararı bu ldu sanırım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?