Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

selam kızlar...
öğlen

domates soslu köfte
yoğurt

akşam

piliç çevirme
yoğurt
2 kaşık bulgur pilavı
şalgam suyu

bugün kaçamak sıfır..ama belim ağrıdı..sanırım sabah yürüyüş zorladı..az az yürüyeceğim ..zorlamadan..

afiyet olsun oldukca sağlıklı menüler aman zorlama kendini kilo vericem diye başka sıkıntı yaşama canım

bugunku menum sabah haşlanmış yumurta
tereyagli az ekmek
3 dilim peynir biber
şekersiz çay
akşam 6 da taze fasulye
bulgur pilavi
buğday çorba sı
türk kahvesi 2 dilim ıslak kek
erken yedim ki çok zarari olmasın ama bir dilim daha yiyebilirm kahve boş gitmiyor databii yatmadan yarımy saat ip atlayıp mekik filan çekerim inşallah

afiyet olsun oldukca sağlıklı menüler aman zorlama kendini kilo vericem diye başka sıkıntı yaşama canım
Aynen canım belim çok fena zorlamak hiiç yaramaz..sağolasın
Afiyet olsun ..menüler güzel kek hariçama telafi edersin tabii..kahve çay yanında küçük kaçamaklar istiyor bazenah şu nefsimize hakim olabilsek

günaydın kızlar...bugün dediğim gibi zorlamadan az yürüdüm
2km ceptehiç yürümemekten iyidir...
kahvaltım

pastırmalı omlet
peynir zeytin

filiztoprak canımcım her gün uğramıyorsun artık meşgulmüsün bebeeem..seni görmeyince üzülüyorum ben

selam kızlar..
arada
yarım elma ,mandalina,yarım armut yedim

akşam yemeğim

dukan krepi üstüne iskender kendi turşularım ve şalgam suyu

bu arada aferin bana turşularım süper olmuş

turşu tarifi istiyorum canım. ben de aldım 2 gündür dolapta duruyor .
afiyet olsun menun çok güzel

turşu tarifi istiyorum canım. ben de aldım 2 gündür dolapta duruyor .
afiyet olsun menun çok güzel
canım ben salatalık kurdum ..suyunu yumurtayla ayarladım ..yumurda yüzene kadar kaya tuzu ekledim..1 çay bardağı sirke ekledim..sonrasında 3 lt cam kavanoz için yaklaşık yarım çay bardağı limon tozu 1 avuç nohut ve 15 dişe yakın sarımsak kullandım..valla bu sefer çok güzel tuttu artık böyle yapacağım..limon tozunu salatalıkları yerlestirip direk kavanozun içine ekledim..sonra suyunu koydum..
sana da afiyet olsun..ekmeee çok kaçırma balıktan ye daha çok

selam kızlar...
bu sabah da kızımı götürdüm 2km yürüdüm
kahvaltım

omlet
peynir zeytin
çeri

şimdi de 1 dolu kase tarhana içiyorum yanında da turşu

salonun tülünü yıkadım ve tüm evin camlarını sildim..geberdim adeta..belim gene ağrıyo..off..yapmasan olmuyor..kaldırımları yaptılar heryer tüller camlar toz içindeydi..evi de sildim süpürdüm tabii..epey bi spor oldu..yarına arkadaşım kahvaltıya gelecek..cumartesi de annemlere gideceğim ..salı babamın kemoterepisi var..iyi çok şükür..onu yaptırp gelicem..yoğunum yaniii..

yarın listeyi ben yaparım..ben pek umutlu değilim ..siz de durumlar iyidir inşallah..kaçamak da yapmıyorum kaç gündür..anlamıyorum..sanırım ödem yaptı vücut..düzelir nasılsa..

Tertemiz olmustur simdi senin ev cnm ellerine saglik ins kacamaksiz atlatirsin babana tekrat tekrar gecmis olsun ins daha da duzelcek hayirlisiyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…