ekmek de yedim sersum yaa. bu ara adet öncesi açlık tavan yapıyorcanım ben salatalık kurdum ..suyunu yumurtayla ayarladım ..yumurda yüzene kadar kaya tuzu ekledim..1 çay bardağı sirke ekledim..sonrasında 3 lt cam kavanoz için yaklaşık yarım çay bardağı limon tozu 1 avuç nohut ve 15 dişe yakın sarımsak kullandım..valla bu sefer çok güzel tuttu artık böyle yapacağım..limon tozunu salatalıkları yerlestirip direk kavanozun içine ekledim..sonra suyunu koydum..
sana da afiyet olsun..ekmeee çok kaçırma balıktan ye daha çok
ellerine sağlık Allah iyi günlrde yemeyi nasip etsin inşallahselam kızlar..
arada
yarım elma ,mandalina,yarım armut yedim
akşam yemeğim
Eki Görüntüle 1890754 dukan krepi üstüne iskender kendi turşularım ve şalgam suyu
bu arada aferin bana turşularım süper olmuş
sağol canım..inşallah daha iyi olacak..Tertemiz olmustur simdi senin ev cnm ellerine saglik ins kacamaksiz atlatirsin babana tekrat tekrar gecmis olsun ins daha da duzelcek hayirlisiyla
olsun sen bizim gibi değilsin eritirsin nasılsa..ekmek de yedim sersum yaa. bu ara adet öncesi açlık tavan yapıyor
sağol canım amin..ellerine sağlık Allah iyi günlrde yemeyi nasip etsin inşallah
Sabret cnm birdenbire gitmez her kilonun illaki bi kirilma noktasi varkızlar kendimi hiiiç iyi hissetmiyorum azcık kesince zayıflardım ama emzirmeyi bıraktım diyemi bilmiyorum yerimde sayıyorumm
bazen vücut kendini korumaya alır ..ondadır üzülme sabret düzelir..kızlar kendimi hiiiç iyi hissetmiyorum azcık kesince zayıflardım ama emzirmeyi bıraktım diyemi bilmiyorum yerimde sayıyorumm
canım Allah şifa versin .sağol canım..inşallah daha iyi olacak..
olsun sen bizim gibi değilsin eritirsin nasılsa..
bu arada hani sen tavsiye etmiştin canım babanın ellerine ayak tabanına kına yakın diye ..ben yapmaz demiştim ama söyledim..yaptı valla..o da korktu..her dediğimizi yapıyor..ahhh ahh içti içti sigarayı şimdi sağlığına kavuşsun diye uğraşıyoruz..Allah şifa versin inşallah babama da onun gibi şifa bekleyenlere de
yalova ya mı gidiyorsunuz .kızlar selam..listeyi yarın ben yaparım dediydim ama yarın sabah 7 de yola çıkıcaz..kızımın dersleri pek yokmuş yarın gitmeye karar verdik..ben kilo da bildiremiyeceğim..sizler idare edin garii..hepinizi öptüm..çarşambaya görüşürüz..
emzirmeyi bırakınca aslında iştah da kesilir biraz . o nedenle zayıflarsın.kızlar kendimi hiiiç iyi hissetmiyorum azcık kesince zayıflardım ama emzirmeyi bıraktım diyemi bilmiyorum yerimde sayıyorumm
evet bende emzirrirken müthiş tatlı yiyordum ama hiç almıyordumyada az alıyorum kilo biraz da azaltsam hemen gidiyordu şimdi adet dönemindeyim onun şişliğide olabilir ama bu halimi hiç beğenmedim yiyip kilo almamak çok rahattı ben emzirmeye bağlıyorum sabaha kadar emerdi benim tosunemzirmeyi bırakınca aslında iştah da kesilir biraz . o nedenle zayıflarsın.
ben öyle olurum canım. emzirirken sürekli atıştırırım . tatlı da çok yerim . emzirme bitince tamamen gider kilolarım
Cnku emzirince cok fazla kalori de yakiodun cnm o yuzden gdiodu bunlarin hepsi psikolojik oyle dusun insan hicbisey yemese bile 40 gun vicudundakiler yetermisevet bende emzirrirken müthiş tatlı yiyordum ama hiç almıyordumyada az alıyorum kilo biraz da azaltsam hemen gidiyordu şimdi adet dönemindeyim onun şişliğide olabilir ama bu halimi hiç beğenmedim yiyip kilo almamak çok rahattı ben emzirmeye bağlıyorum sabaha kadar emerdi benim tosun
Iyi yolculuklar cnm ins gule gule gidip gelkızlar selam..listeyi yarın ben yaparım dediydim ama yarın sabah 7 de yola çıkıcaz..kızımın dersleri pek yokmuş yarın gitmeye karar verdik..ben kilo da bildiremiyeceğim..sizler idare edin garii..hepinizi öptüm..çarşambaya görüşürüz..
sağol canım..amin..şimdilik belli değil..17 sinde tomografisi var onagöre düzenlenecek ilacı..hayırlısı inşallahcanım Allah şifa versin .
kayınpederim de yakmıştı. fakat yaktığı halde ellerinin içindeki deri iyice incelmişti. bi de yakmasa yara bile olurmuş acırmış.
iyi yapmış baban. Allah şifa versin inşallah.
ne kadar sürecek tedavisis .
aynen canım yalovadayız..sağol..regl olunca herşeye saldırıyor insan haklısınyalova ya mı gidiyorsunuz .
iyi yolculuklar.
ben adet oldum. açlığım doymamazlığım ondanmış
sağol canımmIyi yolculuklar cnm ins gule gule gidip gel
geçmiş olsun canımcım..ne hastalığı ki o..nevralji mi acaba ..sinirlerle ilgili anneminm de olmuştu yıllar önce üstünebasamazdı..ama şimdi iyi maşallah..Allah şifa versin canım..slm kızlar gelemedim bu hafta
pazartesi başlıcam gelmeye nasipse boya işleri bitti ama bende bittim ayak tabanımda ağrı oluşuyor biraz araştırdım hastalıkmış sanırım sabah yataktan kalktığımda çok fena yere basamıyorum sonra geçiyo zaman zaman ağrıyo 1 aydır böyle nerdeyse ev işlerini yapınca daha fena oldu topuk dikeni sandım değilmiş ilaçla oğuyorum biraz rahatlıyo
sersumcum yola çıkmışın canım yine allah kolaylık versin
turşular ödem yapmıştır kıs tuzlu ya ellerine sağlık ne güzel olmuştur mis gibi
öpüyorum canım çabuk gel bende buradayım inşallah
hadi az kaldı arkadaşım. süpersinIdeal kiloma son 4 artik:)
güzel haberlerle gel inşallah arkadaşım 17 sindesağol canım..amin..şimdilik belli değil..17 sinde tomografisi var onagöre düzenlenecek ilacı..hayırlısı inşallah
aynen canım yalovadayız..sağol..regl olunca herşeye saldırıyor insan haklısın
sağol canımm
geçmiş olsun canımcım..ne hastalığı ki o..nevralji mi acaba ..sinirlerle ilgili anneminm de olmuştu yıllar önce üstünebasamazdı..ama şimdi iyi maşallah..Allah şifa versin canım..
sağol canım benim..geldim gene ..sağlık olsun da..aynen kıss yedim turşuları şiştim tabeeee
haftaya tam gaz başlarız o zaman hep beraber..
Sagol cnm:)hadi az kaldı arkadaşım. süpersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?