- 3 Ekim 2016
- 3
- 0
- 1
- 35
bilmiyom canım doktorada gitmedim çok ağrıdığında bengay sürüyom sarıp yatıyom iyi geliyo gerginliği alıyo sanırım bildiğin bişey varsa söyleyiver sersumcum sağlıkçısın bilirsinsağol canım..amin..şimdilik belli değil..17 sinde tomografisi var onagöre düzenlenecek ilacı..hayırlısı inşallah
aynen canım yalovadayız..sağol..regl olunca herşeye saldırıyor insan haklısın
sağol canımm
geçmiş olsun canımcım..ne hastalığı ki o..nevralji mi acaba ..sinirlerle ilgili anneminm de olmuştu yıllar önce üstünebasamazdı..ama şimdi iyi maşallah..Allah şifa versin canım..
sağol canım benim..geldim gene ..sağlık olsun da..aynen kıss yedim turşuları şiştim tabeeee
haftaya tam gaz başlarız o zaman hep beraber..
canım ben de tam bilmiyorum ama annem çok soğukta ayaklarıyla çamaşır yıkamıştı biz küçükken.battaniye falan çiğnemişti ..yıllar sonra çıkmış dedi dr.dahiliye teşhis koymuştu..dr a gitmeden olmaz canım ihmal etme..bilmiyom canım doktorada gitmedim çok ağrıdığında bengay sürüyom sarıp yatıyom iyi geliyo gerginliği alıyo sanırım bildiğin bişey varsa söyleyiver sersumcum sağlıkçısın bilirsin
sen bi dön canımda başlarız bende dikkat etmeye çalışıyom kocişle biraz zor oluyo canım hiç boğazları durmuyo çay çayın yanında bişey yokmu idare ediyoz
babacığının ilaçları düzenleninince biraz daha iyi olur kendine gelir canım
öpüyoruz seni
Ayy ne guzel nasi da gecmis zaman cok sevndimcanım ben de tam bilmiyorum ama annem çok soğukta ayaklarıyla çamaşır yıkamıştı biz küçükken.battaniye falan çiğnemişti ..yıllar sonra çıkmış dedi dr.dahiliye teşhis koymuştu..dr a gitmeden olmaz canım ihmal etme..
tam sıkıcam artık başka zamanım kalmadı..kocişingelmesine 2 ay var ben de tık yok..
inşallah canım amin..çok şükür baya iyi maşallah...
canım nasıl oldun.bilmiyom canım doktorada gitmedim çok ağrıdığında bengay sürüyom sarıp yatıyom iyi geliyo gerginliği alıyo sanırım bildiğin bişey varsa söyleyiver sersumcum sağlıkçısın bilirsin
sen bi dön canımda başlarız bende dikkat etmeye çalışıyom kocişle biraz zor oluyo canım hiç boğazları durmuyo çay çayın yanında bişey yokmu idare ediyoz
babacığının ilaçları düzenleninince biraz daha iyi olur kendine gelir canım
öpüyoruz seni
Ben yaptm.cnm bnm de killar kalindi inceldi.cok.iyi olduarkadaşlar buraya mı yazılıyordu tam bilemiyorum ama leslie sansone egzersizleri yapıp da fayda gören varmı?ben yeni başladım netteki 15 er dk lık egzersileri yapıyorum bir beden incelsem(özellikle göbek kısmı)yeter tecrübe den varsa yazabilir mi.
Ben yaptm.cnm bnm de killar kalindi inceldi.cok.iyi oldu
Kollar dicektm:)Killar derken?
canım birlikte sıkı şekilde başlıyalım bende kararlıyım gidice bu iğrenç göbekselam kızlar...ben dağıttım burada ama eve dönünce tam sıkmaca..çarşamba başlıyorum
hepinizi öptüm
geçmiş olsun canım bel be ayağa vurabiliyor benim ayağım ağrrken bel fıtığı çıkmştıslm kızlar gelemedim bu hafta
pazartesi başlıcam gelmeye nasipse boya işleri bitti ama bende bittim ayak tabanımda ağrı oluşuyor biraz araştırdım hastalıkmış sanırım sabah yataktan kalktığımda çok fena yere basamıyorum sonra geçiyo zaman zaman ağrıyo 1 aydır böyle nerdeyse ev işlerini yapınca daha fena oldu topuk dikeni sandım değilmiş ilaçla oğuyorum biraz rahatlıyo
sersumcum yola çıkmışın canım yine allah kolaylık versin
turşular ödem yapmıştır kıs tuzlu ya ellerine sağlık ne güzel olmuştur mis gibi
öpüyorum canım çabuk gel bende buradayım inşallah
Cok gecmis olsun cnm Allah sifa versin once saglikgünaydın kızlar başladığmdan beri pek yazamadım bazı sağlk sorunlarım var dün endoskopiye girdim ülser filan yazıyo parça alındı artık hayırlısıyla sonuçları alırım da tedaviye başlarım Allah bugünümüzü aratmasın inşallah.bu ara metabolizmam durmuş durumda 66 ya çıktım az da yesem gitmiyo anlamış değilim ama sıkı sarılıcam gidicek bu hfazlalklar inşallah
bebişim . dağıttım bile ben .Kizlar lutfen toplanma zamani dagitmayin @demirleke ideal kilona geldin die salmak yok bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?