- 30 Ocak 2013
- 29.476
- 43.955
- 798
Allahtan dokunmuyor cnm ay zaten pazartesi sabah son ilacım 60 tane ilac azap oldu banayazarhanim35 kiz dikkat et aci yerken bagirsaklati cakistirir ama mideni de mahvedebilir zaten ilac kullaniosun cok dikkatli ol
Aynen canım..bugün ilk defa yiyeceğim akşam ama yarın hemen stop.sersum aman cnm masallh bu motivasyinu yakalamisken sakin birakma bnde bu aralar yakaladim cok sukur inanin insan verikce mutlu oluo zaten esinin gelmwsine az kaldi sersumcum bastir tam gaz bu arada bnde aksamlari artik tek lokma koymuorum agzima nasi mutluyum nasi
Canım biz senin makinen kek yapıyor sandık..onun için soruyor filiz..ekmek makinesi kek de yapıyor ya ondanEver cnm anladim ama iste ben profesyonel mikserimle yapiorum ekmek hamurunu cok guzel kabario ama firinda pisiriorm sizinki makinenin kendinde mi pisio
Benmki mikser canm su buyuk olanlar varya ekmel de yapio yani hamutunu yoguruo :)Aynen canım..bugün ilk defa yiyeceğim akşam ama yarın hemen stop..önemli olan durabilmek. .Mutlu olmaz mı insan ..Bu sefer hepimiz tam kararlıyız gidecek bu kilolar
Canım biz senin makinen kek yapıyor sandık..onun için soruyor filiz..ekmek makinesi kek de yapıyor ya ondan
Ben univdeyken surekli yerdim cnm ama suan yillardir yemiorum yaniKızlar midem çok kötü bir saat kadar önce burger sipariş verdim geldi yedim yerken bir koku vs hissetmedm ama biraz önce ojenin kapağını acmamla beraber midemde ne varsa çıktı. Hep başka markadan yiyordum değişiklik olsun dedim demek ki burger i hayatımdan çıkartmam gerek. Kardeşim de geçen gün ishal oldum diyordu başka yediğin bir şey dokunmuştur demiştim çocuğa
bende tamamen hayatmdan çıkartyrm tiksindimBen univdeyken surekli yerdim cnm ama suan yillardir yemiorum yani
Kızlar midem çok kötü bir saat kadar önce burger sipariş verdim geldi yedim yerken bir koku vs hissetmedm ama biraz önce ojenin kapağını acmamla beraber midemde ne varsa çıktı. Hep başka markadan yiyordum değişiklik olsun dedim demek ki burger i hayatımdan çıkartmam gerek. Kardeşim de geçen gün ishal oldum diyordu başka yediğin bir şey dokunmuştur demiştim çocuğa
Anladım canım..Benim evim müsait olsun ben de alıcam o mutfak şeflerinden..Ama yer yok ..Bi ara ben kurabiye yapıp satıyordum eşim alayım diye tutturmuştu ..Ama ben tam teferruatlı istiyorum makarna .kıyma yapan falan..o da çok tuzlu tabii 3000 tl falan oluyor..Accuk beklemem lazım..Benmki mikser canm su buyuk olanlar varya ekmel de yapio yani hamutunu yoguruo :)
Süperiz biz harikayız..18.10.2016 Tarihli listemiz
Kilo verenler
1-Sabahvesen
2-Filiz Toprak
3- Sersum
4- aaadddaaa
5-Seylanın gunluğu
atladığım yok sanırım maşallah bu hafta hepimiz vermişiz
canım seninki farklıymış bizimki ekmek yapma makinesi ekmek pişiriyo aslında ama kekte yapıyomuş onu denedimBenimki profosyonel mikser canm korkmazin 3 tane basligi var biri hamur yogurma onla yapiorm biri mikser kek pasta icin bide karitrma var kirabiyekri de onla yapiorum
kıs sağlıklı daha ne olsun afiyet olsun canımBugün serbest günüm kızım pizza istedi..En ince hamurlusundan söyledim kendime de..Lahmacun niyetine ..Karatay olsun bugünüm..
aynen canım fırınla uğraşmıyoz sersumcum tavsiye etti çok rahatmışEver cnm anladim ama iste ben profesyonel mikserimle yapiorum ekmek hamurunu cok guzel kabario ama firinda pisiriorm sizinki makinenin kendinde mi pisio
18.10.2016 Tarihli listemiz
Kilo verenler
1-Sabahvesen
2-Filiz Toprak
3- Sersum
4- aaadddaaa
5-Seylanın gunluğu
atladığım yok sanırım maşallah bu hafta hepimiz vermişiz
kıs tığ gibi olcannnn yeter bizi sollucan iyice
2.5 kepçe yoğurt çorbası içine o biberlerden 2 tane attım 1.5 tatlı kaşığı da pul biberacaba browninin üzerine de mi atsam pul biber ne
hoşgeldin :)Selam kızlar ben geldim:))eskilerden sersumum ve filiz var sanırım.yeni arkadaşlara da merhabalar...
Kilolar aldı başını gitti bende,86.1 kiloyum şuan.dün diyetisyene gittim.kendim yapamıyorum artık,eski iradem yoktu iyi oldu.bugün de listemi aldım.diyetisyenim ilgili.1 hafta sonra yine gidicem bakalım ne olucak.kurtulmak istiyorum artık şu kilolardan.umarım hep beraber veririz.....
hoşgeldin canım nasılsın takıl yine bize canım vericez hep beraberSelam kızlar ben geldim:))eskilerden sersumum ve filiz var sanırım.yeni arkadaşlara da merhabalar...
Kilolar aldı başını gitti bende,86.1 kiloyum şuan.dün diyetisyene gittim.kendim yapamıyorum artık,eski iradem yoktu iyi oldu.bugün de listemi aldım.diyetisyenim ilgili.1 hafta sonra yine gidicem bakalım ne olucak.kurtulmak istiyorum artık şu kilolardan.umarım hep beraber veririz.....
hoşgeldin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?