Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Aynen canım..bugün ilk defa yiyeceğim akşam ama yarın hemen stop..önemli olan durabilmek..Mutlu olmaz mı insan..Bu sefer hepimiz tam kararlıyız gidecek bu kilolar
Ever cnm anladim ama iste ben profesyonel mikserimle yapiorum ekmek hamurunu cok guzel kabario ama firinda pisiriorm sizinki makinenin kendinde mi pisio
Canım biz senin makinen kek yapıyor sandık..onun için soruyor filiz..ekmek makinesi kek de yapıyor ya ondan

Kızlar midem çok kötü bir saat kadar önce burger sipariş verdim geldi yedim yerken bir koku vs hissetmedm ama biraz önce ojenin kapağını acmamla beraber midemde ne varsa çıktı. Hep başka markadan yiyordum değişiklik olsun dedim demek ki burger i hayatımdan çıkartmam gerek. Kardeşim de geçen gün ishal oldum diyordu başka yediğin bir şey dokunmuştur demiştim çocuğa

Benmki mikser canm su buyuk olanlar varya ekmel de yapio yani hamutunu yoguruo :)

Ben univdeyken surekli yerdim cnm ama suan yillardir yemiorum yani

çok geçmiş olsun canım..biz de kırk yılda bir yiyoruz artık burgeriHatta geçen ulusta önüne kadar gittim almak için vicdan yaptım kasanın önünden geri döndüm..hem bana hem kızıma zarar..
Benmki mikser canm su buyuk olanlar varya ekmel de yapio yani hamutunu yoguruo :)
Anladım canım..Benim evim müsait olsun ben de alıcam o mutfak şeflerinden..Ama yer yok ..Bi ara ben kurabiye yapıp satıyordum eşim alayım diye tutturmuştu ..Ama ben tam teferruatlı istiyorum makarna .kıyma yapan falan..o da çok tuzlu tabii 3000 tl falan oluyor..Accuk beklemem lazım..
18.10.2016 Tarihli listemiz

Kilo verenler​

1-Sabahvesen

2-Filiz Toprak

3- Sersum

4- aaadddaaa

5-Seylanın gunluğu

atladığım yok sanırım maşallah bu hafta hepimiz vermişiz
Süperiz biz harikayız..Ellerine sağlıkMaşallah herbirimize

Kızlar ben gider yürür o pizzayı eritirim..Eve geldim bu arada..Tabii gelince yemek için üşendim..ondan pizzaya talim ettik..
sersum yürüyüşe çıkar

Benimki profosyonel mikser canm korkmazin 3 tane basligi var biri hamur yogurma onla yapiorm biri mikser kek pasta icin bide karitrma var kirabiyekri de onla yapiorum
canım seninki farklıymış bizimki ekmek yapma makinesi ekmek pişiriyo aslında ama kekte yapıyomuş onu denedim
o makinelerde çok güzel sağlam iyi günlerde kullan

Bugün serbest günüm kızım pizza istedi..En ince hamurlusundan söyledim kendime de..Lahmacun niyetine ..Karatay olsun bugünüm..
kıs sağlıklı daha ne olsun afiyet olsun canım

Ever cnm anladim ama iste ben profesyonel mikserimle yapiorum ekmek hamurunu cok guzel kabario ama firinda pisiriorm sizinki makinenin kendinde mi pisio
aynen canım fırınla uğraşmıyoz sersumcum tavsiye etti çok rahatmış

18.10.2016 Tarihli listemiz

Kilo verenler​

1-Sabahvesen

2-Filiz Toprak

3- Sersum

4- aaadddaaa

5-Seylanın gunluğu

atladığım yok sanırım maşallah bu hafta hepimiz vermişiz

2.5 kepçe yoğurt çorbası içine o biberlerden 2 tane attım 1.5 tatlı kaşığı da pul biber acaba browninin üzerine de mi atsam pul biber ne
kıs tığ gibi olcannnn yeter bizi sollucan iyice

Selam kızlar ben geldim:))eskilerden sersumum ve filiz var sanırım.yeni arkadaşlara da merhabalar...
Kilolar aldı başını gitti bende,86.1 kiloyum şuan.dün diyetisyene gittim.kendim yapamıyorum artık,eski iradem yoktu iyi oldu.bugün de listemi aldım.diyetisyenim ilgili.1 hafta sonra yine gidicem bakalım ne olucak.kurtulmak istiyorum artık şu kilolardan.umarım hep beraber veririz.....

kekimi yaptım ama zor pişirdim program yetmedi tekrar çalıştırdım
yarında kızıma kakaolu kek yapıcam başka programda bunu çözmem lazım
akşam ayarlıcaz sabaha sıcak ekmek olsun bu aralar öğrenmece

hoşgeldin :)

hoşgeldin canım nasılsın takıl yine bize canım vericez hep beraber
bebeğin büyümüştür kokla bizim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…