Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Oncelikle hepimize masallh kizlar biz bu gazla yaza tig gbi greriz ins zaten ben bu ara midemi sirf yazi dusunerek motive olarak tutuorum:) sersum iner gdrr canm o pizzalar sen m etmeyuru yeter ki

Oh afiyet olsun cnm ben keke bayikiorum miss gbi gercekten en sevdgim sey kek ve kurabiyedi ole pasta cikolata falan aramam

Hosgeldin cnm bebisini Allah bagislasin

2.5 kepçe yoğurt çorbası içine o biberlerden 2 tane attım 1.5 tatlı kaşığı da pul biber acaba browninin üzerine de mi atsam pul biber ne
Anammmm kıçın başın yancak yeter kıssssss
Fal mı o arkada kiii
ince hamurdu zaten canım..Ama fazla geldi inan ..akşamları az yemeye alışınca..Yürüdüm iyi oldu

OOoooooo çıstak çıstak kimler gelmiş hoş gelmişş
Çok sevindim canım..Toparlanma vaktin gelmişti yanii..Bu da anca bizim topikte olur biliyorsun..
Haydi hep beraber gidecek bu kilolar inşallah
Deneme yanılma yapıcan canım..ben de tutturana kadar uğraşmıştım..
Oncelikle hepimize masallh kizlar biz bu gazla yaza tig gbi greriz ins zaten ben bu ara midemi sirf yazi dusunerek motive olarak tutuorum:) sersum iner gdrr canm o pizzalar sen m etmeyuru yeter ki
inşallah canım..motivemiz tam maşallah hepimizin

Son düzenleme:
4 km cepte kızlar..Ankara buzz..Ama sarındım sarmalandım yürüdüm..Bi kadıncağız da var hergün yürüyor görüyorum kadının bi gözleri görünüyor..öyle sarıyorki kendini

Hoşbuldum canım benimvalla vakti gelmişti artık haklısın.bundan sonra burdayım inş.hep beraber zayıflıycaz

günah çıkartmaya geldim
yarımdan biraz az dürüm çiğköfte ile
1 dilim ıslak kek yedim.

bunlarda -1500 'ün ödülü olsun napayım öğlenden beri çorba sayesinde midem düzeldi :) çiğköfte de acıydı öleceğim sanırım acıdan ben :)

Allahm o acinjn uzerine yenen browni ve cogkofte yarin sakin evden cikma cnku lavabodan ckamicaksin:)

Hoşgeldin...

Youtube da gym direct diye videolar var bayan genellikle ayakta yapıyor hareketleri ama inanın çok etkili ben pilates yapıyordum birkaç yıl önce belim agridigi için bıraktım tekrar video ile devam etcem galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…