Oh afiyet olsun cnm ben keke bayikiorum miss gbi gercekten en sevdgim sey kek ve kurabiyedi ole pasta cikolata falan aramamkekimi yaptım ama zor pişirdim program yetmedi tekrar çalıştırdım
yarında kızıma kakaolu kek yapıcam başka programda bunu çözmem lazım
akşam ayarlıcaz sabaha sıcak ekmek olsun bu aralar öğrenmece
Hoşbulduk canım:) inş canım,vericez...hoşgeldin canım nasılsın takıl yine bize canım vericez hep beraber
bebeğin büyümüştür kokla bizim için
Hosgeldin cnm bebisini Allah bagislasinSelam kızlar ben geldim:))eskilerden sersumum ve filiz var sanırım.yeni arkadaşlara da merhabalar...
Kilolar aldı başını gitti bende,86.1 kiloyum şuan.dün diyetisyene gittim.kendim yapamıyorum artık,eski iradem yoktu iyi oldu.bugün de listemi aldım.diyetisyenim ilgili.1 hafta sonra yine gidicem bakalım ne olucak.kurtulmak istiyorum artık şu kilolardan.umarım hep beraber veririz.....
Anammmm kıçın başın yancak yeter kıssssss
2.5 kepçe yoğurt çorbası içine o biberlerden 2 tane attım 1.5 tatlı kaşığı da pul biberacaba browninin üzerine de mi atsam pul biber ne
ince hamurdu zaten canım..Ama fazla geldi inan ..akşamları az yemeye alışınca..Yürüdüm iyi olducanım seninki farklıymış bizimki ekmek yapma makinesi ekmek pişiriyo aslında ama kekte yapıyomuş onu denedim
o makinelerde çok güzel sağlam iyi günlerde kullan
kıs sağlıklı daha ne olsun afiyet olsun canım
aynen canım fırınla uğraşmıyoz sersumcum tavsiye etti çok rahatmış
kıs tığ gibi olcannnn yeter bizi sollucan iyice
OOoooooo çıstak çıstak kimler gelmiş hoş gelmişşSelam kızlar ben geldim:))eskilerden sersumum ve filiz var sanırım.yeni arkadaşlara da merhabalar...
Kilolar aldı başını gitti bende,86.1 kiloyum şuan.dün diyetisyene gittim.kendim yapamıyorum artık,eski iradem yoktu iyi oldu.bugün de listemi aldım.diyetisyenim ilgili.1 hafta sonra yine gidicem bakalım ne olucak.kurtulmak istiyorum artık şu kilolardan.umarım hep beraber veririz.....
Deneme yanılma yapıcan canım..ben de tutturana kadar uğraşmıştım..kekimi yaptım ama zor pişirdim program yetmedi tekrar çalıştırdım
yarında kızıma kakaolu kek yapıcam başka programda bunu çözmem lazım
akşam ayarlıcaz sabaha sıcak ekmek olsun bu aralar öğrenmece
Oncelikle hepimize masallh kizlar biz bu gazla yaza tig gbi greriz ins zaten ben bu ara midemi sirf yazi dusunerek motive olarak tutuorum:)sersum iner gdrr canm o pizzalar sen m etmeyuru yeter ki
Hoşbuldum canım,teşekkür ederimHosgeldin cnm bebisini Allah bagislasin
Hoşbuldum canım benimAnammmm kıçın başın yancak yeter kıssssss
Fal mı o arkada kiii
ince hamurdu zaten canım..Ama fazla geldi inan ..akşamları az yemeye alışınca..Yürüdüm iyi oldu
OOoooooo çıstak çıstak kimler gelmiş hoş gelmişş
Çok sevindim canım..Toparlanma vaktin gelmişti yanii..Bu da anca bizim topikte olur biliyorsun..
Haydi hep beraber gidecek bu kilolar inşallah
Deneme yanılma yapıcan canım..ben de tutturana kadar uğraşmıştım..
inşallah canım..motivemiz tam maşallah hepimizin
Hoşbuldum canım benimvalla vakti gelmişti artık haklısın.bundan sonra burdayım inş.hep beraber zayıflıycaz
Allahm o acinjn uzerine yenen browni ve cogkofte yarin sakin evden cikma cnku lavabodan ckamicaksin:)günah çıkartmaya geldim
yarımdan biraz az dürüm çiğköfte ile
1 dilim ıslak kek yedim.
bunlarda -1500 'ün ödülü olsun napayım öğlenden beri çorba sayesinde midem düzeldi :) çiğköfte de acıydı öleceğim sanırım acıdan ben :)
:)) hahahahAllahm o acinjn uzerine yenen browni ve cogkofte yarin sakin evden cikma cnku lavabodan ckamicaksin:)
Hoşgeldin...Selam kızlar ben geldim:))eskilerden sersumum ve filiz var sanırım.yeni arkadaşlara da merhabalar...
Hayirli olsun fiyatını öğrenebilir miyim mağazadan mi aldin yoksa netten miPazartesi günü yürüyüş bandım da geldimi daha iyi olacak benim icin. Çünkü sporsuz olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?