Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Aynen kizlar yaris kizisti herkes ona gore davransi sersum cnm yazin bi ara ne kadar bostu ben hep ole olcak sandm bi ara korktum ama tabi hepimiztatildeydik suan cok iyi cok suku bnde yazim kizalr
Sabah 11 gbi
Yarim muz
2 dilim ekmek
7 8 tabe zeytin
2 kasik un helvasi
Biraz peynir
Azcik yumrta
Bi kasik susam ezmesi
Bu kasik tahin pekmez cok gbi gorunuo ama.ben tek ogun besleniorum kizlar bu ara o yuzden boyle :)

Ben burayi okudukca daha da hirslandim zaten. Yemek yerken sanki siz goruyormussunuz gibi geliyo aman aman az yiyeyim diyorum insallah hepimiz hedefimize ulasacaz.
Aynen canım..insan kendini suçlu hissediyor değil mi
Amacımız o zaten başka türlü motive olamayız
Evetttt yarış kızışıyor..herkesler iddialı...işte bizim topiğimiz Umarım hepimiz böyle devam eder ve kurtuluruz şu iğrenç kilolardan..

Evet ya gercekten cok igrenç. Canim liste icin benide ekleyebilirsin. Iyice kaptirayim kendimi:)

İyi akşamlar kızlar...
Saat 16 da 3 tane gün kurusu kayısı,yarım paket çubuk kraker(bi diyetisyenin ilk defa çubuk kraker verdiğini gördüm)

Saat 19 da da yemeğimi yedim:3 köfte,4 kaşık pırasa yemeği,salata,yoğurt

Off çok şiştim..alışık değilim bu kadar yemeye,üstelik 9 da bir öğünüm daha var

Evet ya gercekten cok igrenç. Canim liste icin benide ekleyebilirsin. Iyice kaptirayim kendimi:)
tamam canım ekliyorum seni de
Biftek gel beni ye diyo. Afiyet olsun. Eritirsin canim yuruyus en guzeli.
Sağol canımErittim erittim
Ohh menü harika kıss vericen mi kilo emin misinLeylağım seni de ekliyeyim mi listeye..Yoksa takılıcan mı sadece

Kızlarr 5 km yürüyüş cepte sütlaç eridi üstüne de 80 kal yakıldı..
Cebime adımsayar ve fatsecret indirdim hem kalori hesaplıyorum hem de adım sayıyorum günlük..iyi oldu
Bende yuruyusumu yaptm bnm de jaftasonu kacamagim lahmacun oldu bugun lahmacun yedim kardesim geldi izmirden o yuzden:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…