- 14 Ekim 2015
- 10.214
- 63.639
- 528
Öğlen menün cok guzelmis afiyet olsun.11:30 ara öğün yaptım;1 avuç leblebi ve 1 elma yedim
1:30 da öğle yemeğim;4 kaşık ıspanak,1 dilim ekmek,2 tane ızgara köfte,yoğurt ve domates
Bnde de yuruyus bandi varKendime bir spor aleti almak istiyorum kondisyon bisikleti mi alsam yürüyüş bandı mi alsam acaba revoflex var evde ama pek kullanmiyorum
Ooo afiuet olsun cnmöğle yemeğim :) aslında karnıbahar salatası olacktı ama allah ne verdiyse salatası oldu
sağol cnmOoo afiuet olsun cnm
Aynen canım..insan kendini suçlu hissediyor değil miBen burayi okudukca daha da hirslandim zaten. Yemek yerken sanki siz goruyormussunuz gibi geliyo aman aman az yiyeyim diyoruminsallah hepimiz hedefimize ulasacaz.
Evetttt yarış kızışıyor..herkesler iddialı...işte bizim topiğimizAynen kizlar yaris kizisti herkes ona gore davransisersum cnm yazin bi ara ne kadar bostu ben hep ole olcak sandm bi ara korktum ama tabi hepimiztatildeydik suan cok iyi cok suku bnde yazim kizalr
Sabah 11 gbi
Yarim muz
2 dilim ekmek
7 8 tabe zeytin
2 kasik un helvasi
Biraz peynir
Azcik yumrta
Bi kasik susam ezmesi
Bu kasik tahin pekmez cok gbi gorunuo ama.ben tek ogun besleniorum kizlar bu ara o yuzden boyle :)
Evet ya gercekten cok igrenç. Canim liste icin benide ekleyebilirsin. Iyice kaptirayim kendimi:)Aynen canım..insan kendini suçlu hissediyor değil mi
Amacımız o zaten başka türlü motive olamayız
Evetttt yarış kızışıyor..herkesler iddialı...işte bizim topiğimizUmarım hepimiz böyle devam eder ve kurtuluruz şu iğrenç kilolardan..
Hıımmm cok lezzetli gorunuyor. Afiyet olsun. Bende cok severim kurutulmus biberi.kurutulmuş kırmızı biberi haşladım çok az yağda kavurdum sarımsaklı yoğurt döktüm üzerine akşam için dayanamdm 1 tanesini yedim :)
Biftek gel beni ye diyoEki Görüntüle 1913784 Akşam yemeğim
biftek
salata ve yoğurt
arkasından hafta sonu kaçamağım sütlaçaz sonra da yürüyüşe gidicem.. eritirim ben o sütlacı
Valla için dışin biber olacak dikkat etkurutulmuş kırmızı biberi haşladım çok az yağda kavurdum sarımsaklı yoğurt döktüm üzerine akşam için dayanamdm 1 tanesini yedim :)
tamam canım ekliyorum seni deEvet ya gercekten cok igrenç. Canim liste icin benide ekleyebilirsin. Iyice kaptirayim kendimi:)
Sağol canımBiftek gel beni ye diyo. Afiyet olsun. Eritirsin canim yuruyus en guzeli.
Ohh menü harika kıss vericen mi kilo emin misinİyi akşamlar kızlar...
Saat 16 da 3 tane gün kurusu kayısı,yarım paket çubuk kraker(bi diyetisyenin ilk defa çubuk kraker verdiğini gördüm)
Saat 19 da da yemeğimi yedim:3 köfte,4 kaşık pırasa yemeği,salata,yoğurt
Off çok şiştim..alışık değilim bu kadar yemeye,üstelik 9 da bir öğünüm daha var
Sen bence nick degistir canm kirmizi biber yap:)Akşam yemeğim
2 kepçe pul biberli yoğurt çorbası
Azıcık kızartma
1 adet kırmızı biber
Bir lokma tahin helvası
Bende yuruyusumu yaptm bnm de jaftasonu kacamagim lahmacun oldu bugun lahmacun yedim kardesim geldi izmirden o yuzden:)Kızlarr 5 km yürüyüş cepte sütlaç eridi üstüne de 80 kal yakıldı..
Cebime adımsayar ve fatsecret indirdim hem kalori hesaplıyorum hem de adım sayıyorum günlük..iyi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?