Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Tesekkur ederim canim. Sana da afiyet olsun. Insallah cumartesi gunu iyi sonuc alirsin. Hepimiz çıtır hatun olalım

Sağol canım,inşallah

kahvaltım kızlar

pastırma
kaysı yumurta
peynir zeytin

Şimdi de Türk kahvem ve 1 napoliten çikolatam

Afiyet olsun sersumum

Ficanscım hoşgeldin ve afiyet olsun

Kolay gelsin canım..Dün ben de yaptım tatlı kaçamağı..okaa olur bence
Sağol canım,inşallah

Afiyet olsun sersumum

Ficanscım hoşgeldin ve afiyet olsun

13:30 da öğle yemeğimi yedim:

4 kaşık pırasa yemeği
Yarım kase yoğurt
Salata
sana da afiyet olsun kuzum

Kızlar dün ben de kızımla beraber maydanoz limon kürüne başladım sırf onun için şu sürahili blender lardan aldım..Çünkü normal robot tamamen çekemiyor maydanozu pütürlü kalıyordu, kızımda içemedi.A101 e gelmiş sinbonun ucuzdu55 tl aldım gayette güzel çıktı..Tek dez avantajı sürahisi cam değil plastik akrilik sanırım..Ama sonuçta sıcak birşey yapmayacağım için sorun etmedim..cam sürahililer tabii daha iyi ama çok pahalı beyaa..Sonuçta işimi çok güzel gördü..Kızımla 2. günümüz..hem karaciğeri temizliyor ve yağlanmasını engelliyor, hem de zayıflatıyormuş..sabahları içiliyor normalde ama kızım içemiyor bizde öğlene aldık ve içince 30 dk birşey yiyip içimiyoruz..etkisi olsun diye..Bakalım nasıl bir sonuç alıcam..gerçi en önemlisi kızıma iyi gelsin ama beni de zayıflatsın hiç hayır demem

Bi ara bnde yapmidtim canim onu aslinda tekrardan baslayabilirim belkide

Günaydın kızlar,
Henüz yeni kalktık ekmek fırında daha pişmedi kahvaltı yapmak için bekliyoruz. Ama ben bütün bir günün planını yaptım zaten.
Kahvaltım 1 dilim köy ekmeği ve menemen.
Öğlen dünden kalan kuru fasulye çorbası 1 dilim köy ekmeği.
Akşama karar vermedim henüz.
Kahvaltıdan sonra 2 saat yürüyüş.
Ara öğün 3 kuru incir.
10 bardak su, 2 bardak yeşil çay.

Afiyet olsun.. Seninle bizim aramizda bayaa saat farkı var galiba...

Ne guzel cnm sen hep az yiyosyn masallh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…