Tesekkur ederim canim. Sana da afiyet olsun. Insallah cumartesi gunu iyi sonuc alirsin. Hepimiz çıtır hatun olalım
kahvaltım kızlar
pastırma
kaysı yumurta
peynir zeytin
Şimdi de Türk kahvem ve 1 napoliten çikolatam
günaydın hepinize iyi pazarlar
kahvaltım
peynirli biberli omlet domates salatalık ceviz çay yarım dilim ekmek
sersumcum sen beni de listeye ekle canım
kilo bildirimimi de yapayım
rumuz ficans
başlama tarihi 20.11.2016
başlangıç kilo 71.7
hedef 65
Kolay gelsin canım..Dün ben de yaptım tatlı kaçamağı..okaa olur benceCanlarim guzellerim gunaydin heoinizin yazdiklarini okudum cok tatli sohbetiniz ben bugun cok yogunum sabah kpss sinavnda gorevliydim smdi de okula geldim haftasinlari da ders veriorum ordan cik oraya bo yandan kardesim de var neusem onla esim ilgile io allahtan bugun sabah 2 3 tane uzum
Oglen yarim lahmacun
Peynir zeytin azcik tatli canm istemwdgi halde yedim guc toplim bugun dedim
Sağol canım,inşallah
Afiyet olsun sersumum
Ficanscım hoşgeldin ve afiyet olsun
sana da afiyet olsun kuzum13:30 da öğle yemeğimi yedim:
4 kaşık pırasa yemeği
Yarım kase yoğurt
Salata
Sagol canim:)Kolay gelsin. Bugun baya yogunsun iyi olmuş tatlı kacamağın afiyet olsun.
Bi ara bnde yapmidtim canim onu aslinda tekrardan baslayabilirim belkideKızlar dün ben de kızımla beraber maydanoz limon kürüne başladım sırf onun için şu sürahili blender lardan aldım..Çünkü normal robot tamamen çekemiyor maydanozu pütürlü kalıyordu, kızımda içemedi.A101 e gelmiş sinbonun ucuzdu55 tl aldım gayette güzel çıktı..Tek dez avantajı sürahisi cam değil plastik akrilik sanırım..Ama sonuçta sıcak birşey yapmayacağım için sorun etmedim..cam sürahililer tabii daha iyi ama çok pahalı beyaa ..Sonuçta işimi çok güzel gördü. .Kızımla 2. günümüz..hem karaciğeri temizliyor ve yağlanmasını engelliyor, hem de zayıflatıyormuş. .sabahları içiliyor normalde ama kızım içemiyor bizde öğlene aldık ve içince 30 dk birşey yiyip içimiyoruz..etkisi olsun diye..Bakalım nasıl bir sonuç alıcam. .gerçi en önemlisi kızıma iyi gelsin ama beni de zayıflatsın hiç hayır demem
Faydasını görmüş müydün canım?Bi ara bnde yapmidtim canim onu aslinda tekrardan baslayabilirim belkide
Afiyet olsun.. Seninle bizim aramizda bayaa saat farkı var galiba...Günaydın kızlar,
Henüz yeni kalktık ekmek fırında daha pişmedi kahvaltı yapmak için bekliyoruz. Ama ben bütün bir günün planını yaptım zaten.
Kahvaltım 1 dilim köy ekmeği ve menemen.
Öğlen dünden kalan kuru fasulye çorbası 1 dilim köy ekmeği.
Akşama karar vermedim henüz.
Kahvaltıdan sonra 2 saat yürüyüş.
Ara öğün 3 kuru incir.
10 bardak su, 2 bardak yeşil çay.
Ohh ne guzel yaa..bende yürüyüş yapmayı cok seviyorum ama bebek olunca ve hava da soğuk olunca olmuyo malesef.5 km cepte.
Şimdiden güle güle kullan koşu bandını canımOhh ne guzel yaa..bende yürüyüş yapmayı cok seviyorum ama bebek olunca ve hava da soğuk olunca olmuyo malesef.
Insallah yarin eşim yürüyüş bandımı alırsa süper olacak
Gordum mu bilmuorum cnm cnku o zamanlar zaten zayiftim:)Faydasını görmüş müydün canım?
Aynen cnm onemli olan aksam yememek:)Yarın iş arkadaşımla buluşup kahvaltı yapıcaz dışarıda..Bol bol da yürürüz..erir gider..
Ne guzel cnm sen hep az yiyosyn masallhGünaydın kızlar,
Henüz yeni kalktık ekmek fırında daha pişmedi kahvaltı yapmak için bekliyoruz. Ama ben bütün bir günün planını yaptım zaten.
Kahvaltım 1 dilim köy ekmeği ve menemen.
Öğlen dünden kalan kuru fasulye çorbası 1 dilim köy ekmeği.
Akşama karar vermedim henüz.
Kahvaltıdan sonra 2 saat yürüyüş.
Ara öğün 3 kuru incir.
10 bardak su, 2 bardak yeşil çay.
Cok iyi oluo cnm bnde bantta cakisiorum super oluoOhh ne guzel yaa..bende yürüyüş yapmayı cok seviyorum ama bebek olunca ve hava da soğuk olunca olmuyo malesef.
Insallah yarin eşim yürüyüş bandımı alırsa süper olacak
7 saatAfiyet olsun.. Seninle bizim aramizda bayaa saat farkı var galiba...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?