Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Ben geldim şekerler!
Kusura bakmayın içinizde 3 çocuklu olan bir tek ben varım galiba. İşim başımı aşıyor. Hele de hafta sonları. Çok giremiyorum diye nolur kızmayın bana. Eşim mınikleri parka götürdü bende bir yandan çamaşırları hallediyorum bir yandan nette dolaşıyorum.

Hemen raporumu vereyim minikler gelmeden yoksa yine ipadimi elime almam mümkün olmaz. Üçü birden sırasıyla bişeyler istemeye başlarlar.

Sabah hergünkü klasik kahvaltımı yaptım ama artık ekmek satın almıyoruz eşimin köy ekmeğinden yiyorum. Sonrada yaklaşık 2 saat koştum ve yürüdüm.

Sonra 4 tane kuru incir ve minik bir kase haşlanmış kuzu Eti yedim.
Akşam kuru fasulye çorbası, turşu ve iki kaşık az yağlı pilav yicem.

tamam canım ekliyorum seni de

Sağol canımErittim erittim
Ohh menü harika kıss vericen mi kilo emin misinLeylağım seni de ekliyeyim mi listeye..Yoksa takılıcan mı sadece

Kıss bende korkuyom valla bu listeyle kilo almaktan
Canım şimdilik ekleme çünkü tartılmam yasak,cumartesi diyetisyene gidince tartılıcam

Seylanin Gunlugu bnce basarizlik degil cnm ole dusunme cnku sen zaten ideal kilondasin sanirim o yuzden yavas gder artik

Ağzından bal damlıyor. Eşim de aynı şeyi söyledi ama ben karakter olarak çok hırslıyım. Haftada 500 gr diye hırs yaptımya, veremeyince kendime çok dert ediyorum.

Youtube da gym direct diye videolar var bayan genellikle ayakta yapıyor hareketleri ama inanın çok etkili ben pilates yapıyordum birkaç yıl önce belim agridigi için bıraktım tekrar video ile devam etcem galiba

Harikasın, canım maşallah aynen devam

Kendime bir spor aleti almak istiyorum kondisyon bisikleti mi alsam yürüyüş bandı mi alsam acaba revoflex var evde ama pek kullanmiyorum

Bence en sevdiğin spor neyse ona göre bişey al yoksa 1-2 gün kullanırsın sonra bir köşede kalır boşuna yer kaplar. Tecrübeliyim bu konuda.

Kızlarr 5 km yürüyüş cepte sütlaç eridi üstüne de 80 kal yakıldı..
Cebime adımsayar ve fatsecret indirdim hem kalori hesaplıyorum hem de adım sayıyorum günlük..iyi oldu

Bende de benzer aplikasyonlar var onları kullanıyorum çok işe yarıyor gerçekten. Özellikle motivasyon açısından süperler!

Aaaa ficans mi burda nerdesin cnm gel ya

ficans ikidir görüyorum geliyorsun ama uğramıyorsun topiğe hayırdır canım..gelsene artık özlettin kendini

yaa kızlar çok tatlısınız adımı görünce önce şok oldum sonra da gözlerim dolduara ara gelip gidiyorum buraya isim görünüyormuymuş bilmiyordum

ben de özledim sizleri gene de takipteyim ama yoğunluk telaş durumlar yazamadım bi türlü

Sersumcum eşine Allah kavuştursun canım babana da Allah acil şifalar versin benim eşim de dışarıda Allah korusun hepsini

Kilo durumları bu ara biraz aldım aşırı iştah var sıkıntıdan kendimi yemeye verdim resmen düzelir inşallah

Sizler de bu ara çok iyisiniz maşallah böyle devam

Cicim maşallahın var..Her yere her şeye yetişiyorsunNiye kızalım
Eşim gelsin yapıcam şu ekmeğinizi canım hemen
Kıss bende korkuyom valla bu listeyle kilo almaktan
Canım şimdilik ekleme çünkü tartılmam yasak,cumartesi diyetisyene gidince tartılıcam
Tamam canımcım..Demek yassakkk
Benden kaçmaz ficansımm..Amin canım az kaldı ..Hayırlısıyla gelsin de ..Allah kavuştursun sizi de canım..Sağlıkla huzurla inşallah...Babam için de sağol canım
Ben hırs yaptım o gelene kadar vericem diye sen de öyle motive ol canım..Gel aramıza listeye girmesende takıl bize..hep beraber verelim şu kiloları

Günaydın tatlım..Kızlar totolarını kaldıramamıştır tabiii

Afiyet olsun,kahvaltın süper

Yassakkk kuzum,cumartesi görücez sonucu

Günaydın kızlar...9:30 kahvaltımı yaptım
2 dilim çavdar ekmeği
1 dilim peynir
5 zeytin
Domates
Salatalık
Közlenmiş biber

Saat 11:30 ara öğünüm:
1 avuç leblebi,1 elma
Tesekkur ederim canim. Sana da afiyet olsun. Insallah cumartesi gunu iyi sonuc alirsin. Hepimiz çıtır hatun olalım

kaçmaz .

Amin canım inşallah sağlıkla huzurla

Ben de öyle oluyorum motive ama sonra da iyice bozuyorum belli olmuyor düzenli gelmeye çalışcam elimden geldiğince inşallah

Tamam canım

Yeni liste sıramız kızlar...

aaadddaaa:4 Kasım 2016 liste yaptı

sersum:11 Kasım 2016 liste yaptı

sabahvesen:18 Kasım 2016 liste yaptı

filiztoprak:25 Kasım 2016

seylanıngünlüğü:2 Aralık 2016

özlemm1990:9 Aralık 2016

ficans:16 Aralık 2016

aaadddaaa:23 Aralık 2016

sersum:30 Aralık 2016

Canlarim guzellerim gunaydin heoinizin yazdiklarini okudum cok tatli sohbetiniz ben bugun cok yogunum sabah kpss sinavnda gorevliydim smdi de okula geldim haftasinlari da ders veriorum ordan cik oraya bo yandan kardesim de var neusem onla esim ilgile io allahtan bugun sabah 2 3 tane uzum
Oglen yarim lahmacun
Peynir zeytin azcik tatli canm istemwdgi halde yedim guc toplim bugun dedim

Kolay gelsin. Bugun baya yogunsun iyi olmuş tatlı kacamağın afiyet olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…