Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Hosgelmissin bende üç cocukluyum bazen bi kolacan edip siteden cikiyorum

Dışarıda hava çok güzel 8 km yürüdüm geldim kuru fasulye çorbamla 1 dilim ekmeğimi yedim. Akşam mantarlı istakozlu spagetti yapıcam. Çok sevmiyorum ama İstakozları Eşim yakaladığı için sosa eklicem ben mantarları yerim o istakozları yesin

Uzun zamandir makarna yemiorum bnde sen diyince hatirladim cnm afiyet olsun eminim cok lezzetli olur

İyi gelir ikinize de inşallah

Yarın iş arkadaşımla buluşup kahvaltı yapıcaz dışarıda..Bol bol da yürürüz..erir gider..

Hava da güzel yürüyüşle de eritirsin canım

7 saat oooo... biz uyuyacazzz
Afiyet olsun.

Afiyet olsun.
Arada böyle kaçamaklar olur canım.

Gordum mu bilmuorum cnm cnku o zamanlar zaten zayiftim:)

Yürüyüş
Ben su ürünlerine bayılırım özellikle karides tava,midye tava ve tüm balık çeşitleri ..Geçen yaz mavi yengeç tattım..Bir tek istakoz yemedim onu da yerim inşallah..eşim sevse şimdiye kadar çoktan yerdim ama o hiç yemez, sadece hamsiÇok şanslısın bence..ama tabii damak zevki..
İyi gelir ikinize de inşallah

Hava da güzel yürüyüşle de eritirsin canım
inşallah canım

olsun canım..o kadar kaçamak olur..Ama ficansım unuttum söylemeyi kilo aldım demişsin..Almamışsın ki..sanki giderken burda 73 lerdeydin şimdi daha iyisin 71 demiştin sanırım..daha ne olsun ben o kiloya gelsem bayram ederim

Su ürünlerini karidesi falan bende çok seviyorum. Özellikle eşim taze taze getirdiğinde süper oluyor ama bu istakoza bir türlü ısınamadım. Bana göre tuhaf bir dokusu var ve tatlımsı olması hoşuma gitmiyor. Her türlüsünü denedim. Izgarasını, haşlamasını, fırında v.s. Oysa Burda insanlar çok seviyorlar. Hatta porsiyonuna yeri geldiğinde $50 ödeyenler var. Anormal pahalı bişey. Sadece zenginlerin yediği birşey diyebilirim. O yüzdende ben sevmiyorum deyince garip karşılıyorlar. Belki sen denesen seversin bilmiyorum. Bende bir tuhaflık var heralde.

Olsun cnm ya o kdar seye dokynmamissn bi kucuk cikolta nedir ki

Ben denizden babam ciksa yerim yani o derece bnde bitek karidese isinamadim yumusak olmasini sevmiorun nedense canm

Ben denizden babam ciksa yerim yani o derece bnde bitek karidese isinamadim yumusak olmasini sevmiorun nedense canm
sen de bendensin.
ben de denizden babam çıksa yerim. karides de yerim .

sabah kahvaltım. 1 bardak kahve
1 paket etiform. ama yine açıktı
etiform yiyim bi tane daha

günaydın kızlar

saat 7 sıraları

1 tane mandalina yedim

ilacımı aldım ve finish ilacım bitti en sonunda

şimdi sade kahvemi içiyorum
daha sonra greyfurt yiyeceğim

:)

akşama da ezogelin çorbam var bol acılar onu yerim :)

Damak zevki canım ben de beğenmeyebilirim..Burada da pahalı istakoz..Tabii şaşırırlar eşin bedava getiriyo beğenmiyorsunSen kendi hakkını sat kısss
Ohh hadi gözün aydın kavuştun greyfurtuna

Selam kızlar..bugün arkadaşımla kızılayda kahvaltıdaydık..
kahvaltım

yarım simit
su böreği
peynir zeytin
yeşillik domates salata

akşamı ayran ve çorbayla kapatıp yürüyüşle eritmeyi planlıyorum

Eşimin gelişi için sürpriz bir elbise almıştım (korseyle de olsa sığarım) bugün de küpe kolye takımı beğendim onu aldım..bu iki hafta daha da sıkıp iyi sonuçlar almalıyım..Bugün arkadaşımın hatrına hamur işi yedim sondu..eşim gelene kadar minimum kaçamak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…