- 13 Mart 2013
- 2.981
- 3.952
- 248
afiyet olsun canım resimdeki bebek seninmi çok talıymış allah bağışlasınGünaydın herkese
Kahvaltim
Omlet
1 tb ekmegi
8 zeytin
Peynir cok az
1 domates ve salatalik
2 sekersiz cay
2 tane kuru kayısı
ne kadar yoğunmuşsun canım tatlı iyi olmuş o kadar olurCanlarim guzellerim gunaydin heoinizin yazdiklarini okudum cok tatli sohbetiniz ben bugun cok yogunum sabah kpss sinavnda gorevliydim smdi de okula geldim haftasinlari da ders veriorum ordan cik oraya bo yandan kardesim de var neusem onla esim ilgile io allahtan bugun sabah 2 3 tane uzum
Oglen yarim lahmacun
Peynir zeytin azcik tatli canm istemwdgi halde yedim guc toplim bugun dedim
maydonoz kürünüz hayırlı olsun kıs iyi gesin inşallh robotuda iyi yapmışın bazen çok güzel çıkıyo öyle yerlerdenKızlar dün ben de kızımla beraber maydanoz limon kürüne başladım sırf onun için şu sürahili blender lardan aldım..Çünkü normal robot tamamen çekemiyor maydanozu pütürlü kalıyordu, kızımda içemedi.A101 e gelmiş sinbonun ucuzdu55 tl aldım gayette güzel çıktı..Tek dez avantajı sürahisi cam değil plastik akrilik sanırım..Ama sonuçta sıcak birşey yapmayacağım için sorun etmedim..cam sürahililer tabii daha iyi ama çok pahalı beyaa ..Sonuçta işimi çok güzel gördü. .Kızımla 2. günümüz..hem karaciğeri temizliyor ve yağlanmasını engelliyor, hem de zayıflatıyormuş. .sabahları içiliyor normalde ama kızım içemiyor bizde öğlene aldık ve içince 30 dk birşey yiyip içimiyoruz..etkisi olsun diye..Bakalım nasıl bir sonuç alıcam. .gerçi en önemlisi kızıma iyi gelsin ama beni de zayıflatsın hiç hayır demem
Selam kızlar..bugün arkadaşımla kızılayda kahvaltıdaydık..
kahvaltım
yarım simit
su böreği
peynir zeytin
yeşillik domates salata
akşamı ayran ve çorbayla kapatıp yürüyüşle eritmeyi planlıyorum
Eşimin gelişi için sürpriz bir elbise almıştım (korseyle de olsa sığarım) bugün de küpe kolye takımı beğendim onu aldım..bu iki hafta daha da sıkıp iyi sonuçlar almalıyım..Bugün arkadaşımın hatrına hamur işi yedim sondu..eşim gelene kadar minimum kaçamak
Sağol canımcım.maydonoz kürünüz hayırlı olsun kıs iyi gesin inşallh robotuda iyi yapmışın bazen çok güzel çıkıyo öyle yerlerden
Kaçmazzzficansım hoşgeldin sersumun gözünden kaçmadı kıss
kahvaltım=tb.ek cevizli zeytinli yapmıştım+1 tatlı k. fıstık ez.=1 yumurta+peynir+çay
akşama tavuklu sebze sote +turşu
1 meyve
sağol cnm ama ben mi yedim greyfurtu greyfurt mu beni bilemedmsoyması çok zor kabuğu çok kalın :)
belki de bakarsın korsesiz de sığarsın :)
Afiyet olsun canim. Hayirli olsun kupe ve kolyen. Insalla olacak canim elbisen ve cok guzel bir sekilde karsilayacaksin eşini.Selam kızlar..bugün arkadaşımla kızılayda kahvaltıdaydık..
kahvaltım
yarım simit
su böreği
peynir zeytin
yeşillik domates salata
Eşimin gelişi için sürpriz bir elbise almıştım (korseyle de olsa sığarım) bugün de küpe kolye takımı beğendim onu aldım..bu iki hafta daha da sıkıp iyi sonuçlar almalıyım..Bugün arkadaşımın hatrına hamur işi yedim sondu..eşim gelene kadar minimum kaçamak
Amin canim evet kızım. Tesekkur ederimafiyet olsun canım resimdeki bebek seninmi çok talıymış allah bağışlasın
ne kadar yoğunmuşsun canım tatlı iyi olmuş o kadar olur
maydonoz kürünüz hayırlı olsun kıs iyi gesin inşallh robotuda iyi yapmışın bazen çok güzel çıkıyo öyle yerlerden
Sağol canım..İnşallah..Afiyet olsun canim. Hayirli olsun kupe ve kolyen. Insalla olacak canim elbisen ve cok guzel bir sekilde karsilayacaksin eşini.
haslamiyorum canimcim.Seylanin Gunlugu ablacım sen bal kabağını şekersiz nasıl haşlıyorsun da yiyorsun tarif alabilir miyim :)
Hem cok sanslisiniz hemde cok sanssiz. Bir yandan size ozeniyorum bir yandan da iyikide orda degilim diyorum.Selam kızlar..bugün arkadaşımla kızılayda kahvaltıdaydık..
kahvaltım
yarım simit
su böreği
peynir zeytin
yeşillik domates salata
Aynen katılıyorum canım..Göz görmeyince gönül yokluğuna alışır,mecbur çünkü..İnsanın gözünün önünde olunca iradeye sahip olmak çok zorHem cok sanslisiniz hemde cok sanssiz. Bir yandan size ozeniyorum bir yandan da iyikide orda degilim diyorum.
O guzel yemeklerden istediginiz zaman yiyebilmeniz cok super. Ama o yiyecekler varken diyet yapmak cok zor. En azindan ben burda diyet yaparken fazla zorlanmiyorum. zaten cok sevmedigim yiyecekleri daha az yiyorum o kadar.
Selam kızlar..bugün arkadaşımla kızılayda kahvaltıdaydık..
kahvaltım
yarım simit
su böreği
peynir zeytin
yeşillik domates salata
Hosgeldim kuzum.naoiosun nerelersldesinsen de bendensin.
ben de denizden babam çıksa yerim. karides de yerim .
sabah kahvaltım. 1 bardak kahve
1 paket etiform. ama yine açıktı
etiform yiyim bi tane daha
Cnm cok sevndm ilacinin bitmesine mandalina yemissin gordum bnce ona da biber atmaliydin:)günaydın kızlar
saat 7 sıraları
1 tane mandalina yedim
ilacımı aldım ve finish ilacım bitti en sonunda
şimdi sade kahvemi içiyorum
daha sonra greyfurt yiyeceğim
:)
akşama da ezogelin çorbam var bol acılar onu yerim :)
Hadi ins cnm canm az kaldi sen tam gaz kahvaltiya gitmene ragmen cok iyi kurtarmissin aferinSelam kızlar..bugün arkadaşımla kızılayda kahvaltıdaydık..
kahvaltım
yarım simit
su böreği
peynir zeytin
yeşillik domates salata
Hahaha greyfurt a daCnm cok sevndm ilacinin bitmesine mandalina yemissin gordum bnce ona da biber atmaliydin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?