Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Günaydın herkese
Kahvaltim
Omlet
1 tb ekmegi
8 zeytin
Peynir cok az
1 domates ve salatalik
2 sekersiz cay
2 tane kuru kayısı
afiyet olsun canım resimdeki bebek seninmi çok talıymış allah bağışlasın

ne kadar yoğunmuşsun canım tatlı iyi olmuş o kadar olur

maydonoz kürünüz hayırlı olsun kıs iyi gesin inşallh robotuda iyi yapmışın bazen çok güzel çıkıyo öyle yerlerden

sağol cnm ama ben mi yedim greyfurtu greyfurt mu beni bilemedm soyması çok zor kabuğu çok kalın :)

belki de bakarsın korsesiz de sığarsın :)

maydonoz kürünüz hayırlı olsun kıs iyi gesin inşallh robotuda iyi yapmışın bazen çok güzel çıkıyo öyle yerlerden
Sağol canımcım...Bazen uygun fiyatlı ürünler de güzel çıkıyor hep kazık yemenin bir mantığı yok yanee demii
ficansım hoşgeldin sersumun gözünden kaçmadı kıss
kahvaltım=tb.ek cevizli zeytinli yapmıştım+1 tatlı k. fıstık ez.=1 yumurta+peynir+çay
akşama tavuklu sebze sote +turşu
1 meyve
KaçmazzzAfiyet olsun
sağol cnm ama ben mi yedim greyfurtu greyfurt mu beni bilemedm soyması çok zor kabuğu çok kalın :)

belki de bakarsın korsesiz de sığarsın :)

Belkim sığarım kısss..Esnek kumaş aldım zaten

Afiyet olsun canim. Hayirli olsun kupe ve kolyen. Insalla olacak canim elbisen ve cok guzel bir sekilde karsilayacaksin eşini.

Amin canim evet kızım. Tesekkur ederim

Gunaydin kizlar ben cocuklari okullarina biraktim ve ofise geldim. bugun ilk kez uzun kollularimizi giydik. 14 dereceye dustu sicaklik.
Kahvaltida kaymakli koy ekmegi ve balli cay.
oglene dunden kalma mantarli makarnam var.
aksama kuru fasulye corbasi
Bir ara cikar 8km yuruyusumude yaparim

Hem cok sanslisiniz hemde cok sanssiz. Bir yandan size ozeniyorum bir yandan da iyikide orda degilim diyorum.
O guzel yemeklerden istediginiz zaman yiyebilmeniz cok super. Ama o yiyecekler varken diyet yapmak cok zor. En azindan ben burda diyet yaparken fazla zorlanmiyorum. zaten cok sevmedigim yiyecekleri daha az yiyorum o kadar.

Aynen katılıyorum canım..Göz görmeyince gönül yokluğuna alışır,mecbur çünkü..İnsanın gözünün önünde olunca iradeye sahip olmak çok zor

Canım güle güle giy elbiseni

Cnm cok sevndm ilacinin bitmesine mandalina yemissin gordum bnce ona da biber atmaliydin:)

Hadi ins cnm canm az kaldi sen tam gaz kahvaltiya gitmene ragmen cok iyi kurtarmissin aferin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…