Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Canım güle güle giy elbiseni
sağol tatlım
Hadi ins cnm canm az kaldi sen tam gaz kahvaltiya gitmene ragmen cok iyi kurtarmissin aferin
Sağol canımcım..
Bnde balkabagi yiyorum ama ara ogunde degil balkabagi detojsu var bir gun boyunca yiyosun yarin yapim dedim ama olmadi ya yuyemicem butun gun onu vazgectm malesef
anam tüm gün de yenmez ki o bee
ooo bravosss..yürüyüş de harika

Suoersen sende canm su aksamlari bisey yememe olayi suoer oldu bnce

Kizlar bisey sorcam heoinize su zamana kadar kisa sureli ve yaomis olduguniz etkili diyetler varmi aceo

sersumcum kaçırmışım kısssss
elbise almışın enişte için kolyeler falan ohhhh iyi yapmışın sefannn olsun kısssss
yakışır arkadaşıma

7 tahıllı ekmek yaptım sabah için henüz çıkmadı
mis gibi kokuyor ama çok tok tutuyor diğerlerine göre
bugün evide temizledim balkonu yıkadım bi lavobalar kaldı nasipse yarın onları temizlerim koşturmaca ev işi bitmiyor

Suoersen sende canm su aksamlari bisey yememe olayi suoer oldu bnce
Aynen canım..keşke hep böyle olsamda şu kilolar uçuup gitse
Kizlar bisey sorcam heoinize su zamana kadar kisa sureli ve yaomis olduguniz etkili diyetler varmi aceo
ben de yoktur
sersumcum kaçırmışım kısssss
elbise almışın enişte için kolyeler falan ohhhh iyi yapmışın sefannn olsun kısssss
yakışır arkadaşıma
Sağol datlım..Ama tabee nasıl duracak bakalım görüciiz....Netten aldım..belden bol..basenleri kamufle eder dedim..

Ohhh miss evler temizlenmiş ..ellerine sağlık..ekmek de pişmiş..afiyet olsunEvde olunca ev işi bitmiyor ama çalışınca mecbur yarım yamalakta olsa bitiyor çünkü başka çare yok..yetişmiyor

Ben de balık yiyemiyorum anca biri yaparsa o da 40 yılda bir

72 civarıydım buradayken tatil dönüşü 69 gördüm ama gene 72 ye yaklaştım acil toparlanmalıyım

Olsun cnm ya o kdar seye dokynmamissn bi kucuk cikolta nedir ki

Sağol adacım o kadarla kalır inşallah

Günaydın kızlar...kahvaltımı yazayım
2 dilim çavdar ekmeği
1 dilim peynir
Yeşillik
5 zeytin
Çay

Afiyet olsun ve hoşgeldin leylakım

Cicilerini güle güle kullan canım

ficansım hoşgeldin sersumun gözünden kaçmadı kıss
kahvaltım=tb.ek cevizli zeytinli yapmıştım+1 tatlı k. fıstık ez.=1 yumurta+peynir+çay
akşama tavuklu sebze sote +turşu
1 meyve

Hoşbuldum filizim

Maşallah yürüyüşünü hiç aksatmıyorsun

Yürüyüş süper canım

Maşallah sana pul biber hayatının bir parçası olmuş resmen

En sevdiklerim bol acı bol ekşi afiyet olsun

Can Karatay diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…