sağol tatlımCanım güle güle giy elbiseni
Sağol canımcım..Hadi ins cnm canm az kaldi sen tam gaz kahvaltiya gitmene ragmen cok iyi kurtarmissin aferin
anam tüm gün de yenmez ki o beeBnde balkabagi yiyorum ama ara ogunde degil balkabagi detojsu var bir gun boyunca yiyosun yarin yapim dedim ama olmadi ya yuyemicem butun gun onu vazgectm malesef
ooo bravosss..yürüyüş de harikaKizlsr bugun sabah bir dilim ekmek zeytin oeynir bi kasik susam ezmesi
Oglen ogrenciler bi suru sey yapmisti yalvardilar bi tane minik kutabiye ve gderlerinden bi catal tattim
Aksam da bikac elma dilim patates
Ama butun gun top oynadik arti yuruyusumu de yaptim 11 km :)
Suoersen sende canm su aksamlari bisey yememe olayi suoer oldu bnceselam kızçeler...
gittim 5 km yürüdüm geldim..gelince çorba içerim diyordum ama hiiiç acıkmadım en iyisi onu da içmeyeyim kar kardır bugün çarşıda da 1 km yürümüşüm toplamda 6 km bana yeter de artar bile...
Evet onlari biliorum cnmDiyet yok ama ödem atıcı bitki çayları var
Cnm cok sevndm ilacinin bitmesine mandalina yemissin gordum bnce ona da biber atmaliydin:)
Aynen canımSuoersen sende canm su aksamlari bisey yememe olayi suoer oldu bnce
ben de yokturKizlar bisey sorcam heoinize su zamana kadar kisa sureli ve yaomis olduguniz etkili diyetler varmi aceo
Sağol datlım.sersumcum kaçırmışım kısssss
elbise almışın enişte için kolyeler falan ohhhh iyi yapmışın sefannn olsun kısssss
yakışır arkadaşıma
Ohhh miss evler temizlenmiş ..ellerine sağlık..ekmek de pişmiş..afiyet olsun7 tahıllı ekmek yaptım sabah için henüz çıkmadı
mis gibi kokuyor ama çok tok tutuyor diğerlerine göre
bugün evide temizledim balkonu yıkadım bi lavobalar kaldı nasipse yarın onları temizlerim koşturmaca ev işi bitmiyor
Yürüyüş
Ben su ürünlerine bayılırım özellikle karides tava,midye tava ve tüm balık çeşitleri ..Geçen yaz mavi yengeç tattım..Bir tek istakoz yemedim onu da yerim inşallah..eşim sevse şimdiye kadar çoktan yerdim ama o hiç yemez, sadece hamsi Çok şanslısın bence..ama tabii damak zevki..
inşallah canım
olsun canım..o kadar kaçamak olur..Ama ficansım unuttum söylemeyi kilo aldım demişsin..Almamışsın ki..sanki giderken burda 73 lerdeydin şimdi daha iyisin 71 demiştin sanırım..daha ne olsun ben o kiloya gelsem bayram ederim
Olsun cnm ya o kdar seye dokynmamissn bi kucuk cikolta nedir ki
Günaydın kızlar...kahvaltımı yazayım
2 dilim çavdar ekmeği
1 dilim peynir
Yeşillik
5 zeytin
Çay
Selam kızlar..bugün arkadaşımla kızılayda kahvaltıdaydık..
kahvaltım
yarım simit
su böreği
peynir zeytin
yeşillik domates salata
akşamı ayran ve çorbayla kapatıp yürüyüşle eritmeyi planlıyorum
Eşimin gelişi için sürpriz bir elbise almıştım (korseyle de olsa sığarım) bugün de küpe kolye takımı beğendim onu aldım..bu iki hafta daha da sıkıp iyi sonuçlar almalıyım..Bugün arkadaşımın hatrına hamur işi yedim sondu..eşim gelene kadar minimum kaçamak
ficansım hoşgeldin sersumun gözünden kaçmadı kıss
kahvaltım=tb.ek cevizli zeytinli yapmıştım+1 tatlı k. fıstık ez.=1 yumurta+peynir+çay
akşama tavuklu sebze sote +turşu
1 meyve
Gunaydin kizlar ben cocuklari okullarina biraktim ve ofise geldim. bugun ilk kez uzun kollularimizi giydik. 14 dereceye dustu sicaklik.
Kahvaltida kaymakli koy ekmegi ve balli cay.
oglene dunden kalma mantarli makarnam var.
aksama kuru fasulye corbasi
Bir ara cikar 8km yuruyusumude yaparim
selam kızçeler...
gittim 5 km yürüdüm geldim..gelince çorba içerim diyordum ama hiiiç acıkmadım en iyisi onu da içmeyeyim kar kardır bugün çarşıda da 1 km yürümüşüm toplamda 6 km bana yeter de artar bile...
Maşallah sana pul biber hayatının bir parçası olmuş resmenAra Öğün
Yarım çay bardağı leblebi
Akşam yemeği
1 kase bol limonlu nar ekşili roka salatası
1 kepçe pul biberli limonlu ezogelin corbasi
1 yemek kaşığı taze fasulye
2 yemek kaşığı erişte pilavi
Tabi ben pilava ve fasulyeye de pul biber attım :))
Ara Öğün
Akşam yemeği
Kizlar bisey sorcam heoinize su zamana kadar kisa sureli ve yaomis olduguniz etkili diyetler varmi aceo
Ara Öğün
Akşam yemeği
Kizlar bisey sorcam heoinize su zamana kadar kisa sureli ve yaomis olduguniz etkili diyetler varmi aceo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?