elbisenin resmi var mı acabaSelam kızlar..bugün arkadaşımla kızılayda kahvaltıdaydık..
kahvaltım
yarım simit
su böreği
peynir zeytin
yeşillik domates salata
akşamı ayran ve çorbayla kapatıp yürüyüşle eritmeyi planlıyorum
Eşimin gelişi için sürpriz bir elbise almıştım (korseyle de olsa sığarım) bugün de küpe kolye takımı beğendim onu aldım..bu iki hafta daha da sıkıp iyi sonuçlar almalıyım..Bugün arkadaşımın hatrına hamur işi yedim sondu..eşim gelene kadar minimum kaçamak
maşallah iyisin canım daha da iyi olucaz hep beraber..Ben de balık yiyemiyorum anca biri yaparsa o da 40 yılda bir
72 civarıydım buradayken tatil dönüşü 69 gördüm ama gene 72 ye yaklaştım acil toparlanmalıyım
sağol canım..Cicilerini güle güle kullan canım
ohh afiyet olsun menüler süper..Selam kızlar
Sabah kahvaltı yapamadım işlerim vardı erkenden çıktım ilk öğünüm 1:30 da 2 dilim tam buğday ekmeği cevizli ezme 5 lahana sarma az patates
akşam yeşil mercimek çorbası kıyma kavurması yoğurt biraz leblebi çay
sene de aferinAfern kizlar hepinize tebriks bnde sabah ispanakli yumurta yedim:)
Ahh bu annelerin çilesi ziyan olmasın diye diye hep bize kalıyor artanlarGünaydın kızlar Bende firinda yaptığım sigara boreginden 3.5 tane yedim aslında 3 taneydi ama oğlumun yarimini da yedim
Yok canım gelmedi daha gelince çekerimelbisenin resmi var mı acaba
sabah kahvaltım .
1 bardak süt. içine nescaffeee clasik attım 1 çay kaşığı. şimdi çay içiyorum. yarım kurabiye yedim
öyle oldu bu aralar :)Maşallah sana pul biber hayatının bir parçası olmuş resmen
sağol cnmEn sevdiklerim bol acı bol ekşi afiyet olsun
Can Karatay diyorum
arkadaşım iyisin. vermişsin sanıyorum demi.Selam canlarım....sabah erken çıktım ben de ficans gibi kahvaltımı anca yapıyorum..
Kahvaltı dayazarhanim35 i geçtim sanırım acı konusunda bu sefer ..Napayım 2 gün önce almıştım bozulmasınlar dedim..
Eki Görüntüle 1915232 görüldüğü üzere kahvaltıda çiğköfte(5 tane) ve acı biber...
Yanında pastırmalı omlet
1 dilim acıkalı çavdar ekmeği
peynir zeytin
veee bu sabah tartım
Eki Görüntüle 1915233 buna değer işte
acı bağırsakları hareketlendirir ama ishal yapmaz . merak etme.acıyı ben çokça tüketirim
metabolizmayı ve bağırsakları çalıştırıyor evet ama çok isal yapmaz..yaşasın acı biber kardeşliği
sağol canımarkadaşım iyisin. vermişsin sanıyorum demi.
ne kadar gitti
acı bağırsakları hareketlendirir ama ishal yapmaz . merak etme.acıyı ben çokça tüketirim
metabolizmayı ve bağırsakları çalıştırıyor evet ama çok isal yapmaz..yaşasın acı biber kardeşliği
sağol canımekimin 2. haftasından beri verdim 84.5 dan düştüm..yavaş yavaş ama gidiyor bu sefer çok şükür..bu kiloları 2.5-3 yıldır görmemiştim ona seviniyorum...
kafein diüretiktir suyu atar..ama bünyesel demek herkese göre değişiyor..Aman çalışsın da nasıl çalışırsa çalışsınbenm de kahve bağırsaklarımı çalıştırıyorhani şu bildiğimiz türk kahvesi
benm bünyem tersine işliyor zatenkafein diüretiktir suyu atar..ama bünyesel demek herkese göre değişiyor..Aman çalışsın da nasıl çalışırsa çalışsın
Ben de balık yiyemiyorum anca biri yaparsa o da 40 yılda bir
72 civarıydım buradayken tatil dönüşü 69 gördüm ama gene 72 ye yaklaştım acil toparlanmalıyım
Sağol adacım o kadarla kalır inşallah
Afiyet olsun ve hoşgeldin leylakım
Selam canlarım....sabah erken çıktım ben de ficans gibi kahvaltımı anca yapıyorum..
Kahvaltı dayazarhanim35 i geçtim sanırım acı konusunda bu sefer ..Napayım 2 gün önce almıştım bozulmasınlar dedim..
Eki Görüntüle 1915232 görüldüğü üzere kahvaltıda çiğköfte(5 tane) ve acı biber...
Yanında pastırmalı omlet
peynir zeytin
veee bu sabah tartım
ellerine sağlık cnm
bende çok severim mutlaka soframda yer alırAynen canım..keşke hep böyle olsamda şu kilolar uçuup gitse
ben de yoktur
Sağol datlım..Ama tabee nasıl duracak bakalım görüciiz....Netten aldım..belden bol..basenleri kamufle eder dedim..
Ohhh miss evler temizlenmiş ..ellerine sağlık..ekmek de pişmiş..afiyet olsunEvde olunca ev işi bitmiyor ama çalışınca mecbur yarım yamalakta olsa bitiyor çünkü başka çare yok..yetişmiyor [/QUOTE
sersumcumönce tebriksSelam canlarım....sabah erken çıktım ben de ficans gibi kahvaltımı anca yapıyorum..
Yanında pastırmalı omlet
peynir zeytin
veee bu sabah tartım
canım nette daha güzel elbiseler oluyor ve bedenleride oluyor bende düşünüyodum biraz daha vereyimde
canım evde olmak nasıl canın sıkılıyomu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?