Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

elbisenin resmi var mı acaba

sabah kahvaltım .
1 bardak süt. içine nescaffeee clasik attım 1 çay kaşığı. şimdi çay içiyorum. yarım kurabiye yedim

Ben de balık yiyemiyorum anca biri yaparsa o da 40 yılda bir

72 civarıydım buradayken tatil dönüşü 69 gördüm ama gene 72 ye yaklaştım acil toparlanmalıyım
maşallah iyisin canım daha da iyi olucaz hep beraber..
Cicilerini güle güle kullan canım
sağol canım..
ohh afiyet olsun menüler süper..
Afern kizlar hepinize tebriks bnde sabah ispanakli yumurta yedim:)
sene de aferin
Günaydın kızlar Bende firinda yaptığım sigara boreginden 3.5 tane yedim aslında 3 taneydi ama oğlumun yarimini da yedim
Ahh bu annelerin çilesi ziyan olmasın diye diye hep bize kalıyor artanlar
elbisenin resmi var mı acaba

sabah kahvaltım .
1 bardak süt. içine nescaffeee clasik attım 1 çay kaşığı. şimdi çay içiyorum. yarım kurabiye yedim
Yok canım gelmedi daha gelince çekerim

Selam canlarım....sabah erken çıktım ben de ficans gibi kahvaltımı anca yapıyorum..
Kahvaltı da yazarhanim35 i geçtim sanırım acı konusunda bu sefer..Napayım 2 gün önce almıştım bozulmasınlar dedim..
görüldüğü üzere kahvaltıda çiğköfte(5 tane) ve acı biber...
Yanında pastırmalı omlet
1 dilim acıkalı çavdar ekmeği
peynir zeytin

veee bu sabah tartım
buna değer işte

arkadaşım iyisin. vermişsin sanıyorum demi.
ne kadar gitti

sersum afiyet olsun acı ishal yapıyor diye duydum yaşamadım
metabolizmayı ve bağırsakları çalıştırıyor evet ama çok isal yapmaz..yaşasın acı biber kardeşliği
arkadaşım iyisin. vermişsin sanıyorum demi.
ne kadar gitti
sağol canım ekimin 2. haftasından beri verdim 84.5 dan düştüm..yavaş yavaş ama gidiyor bu sefer çok şükür..bu kiloları 2.5-3 yıldır görmemiştim ona seviniyorum...

acı bağırsakları hareketlendirir ama ishal yapmaz . merak etme.acıyı ben çokça tüketirim

benm de kahve bağırsaklarımı çalıştırıyor hani şu bildiğimiz türk kahvesi

Hoşbuldum canım

Süpersin canım tebrikler,cumaya daha da eksileri görürsün inşallah

öğlen

1 çay bardağı leblebi

1 nar
1 portakal
1 greyfurt

bunları sıktım tabi narı sıkmak ölüm resmen.
1 su bardağından biraz fazla çıktı.

Nar, C vitamini, folik asit, potasyum, lif açısından iyi bir kaynaktır. Antioksidan içeriği yeşil çaydan üç kat fazla olan nar vücut direncini sağlamaya yardımcıdır. diyor nette

ben yeşilçay içemiyorum ancak sodayla karıştırırsam öyle. sade yeşilçay midemi bulandırıyor kusuyorum.

bende çok severim mutlaka soframda yer alır

sersumcum evde olmak nasıl canın sıkılıyormu
nette çok güzel elbiseler oluyor modeller çok çeşitli hiç almadım beden olurmu bilemedim biraz daha kilo vereyimde bende bakayım bu arada tebrik ederim iyi g,idiyosun bu hafta liste bende seni 1. görmek istiyorum başkan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…