benm bünyem tersine işliyor zatenmilletin uykusunu kaçırır ben kahve içmeden uyuyamam faln
Sağol canımcımmmHoşbuldum canım
Süpersin canım tebrikler,cumaya daha da eksileri görürsün inşallah
Afiyet olsun kuzuuuTünaydın kızzlar....
Kahvaltım:
2 dilim çavdar ekmeği
Kaşarlı domates
5 zeytin
Salatalık
Közlenmiş biber
12:30 da ara öğünüm:
1 elma,1 avuç leblebi
ben de yeşil çayı bi sevemedim gittiöğlen
1 çay bardağı leblebi
1 nar
1 portakal
1 greyfurt
bunları sıktım tabi narı sıkmak ölüm resmen.
1 su bardağından biraz fazla çıktı.
Nar, C vitamini, folik asit, potasyum, lif açısından iyi bir kaynaktır. Antioksidan içeriği yeşil çaydan üç kat fazla olan nar vücut direncini sağlamaya yardımcıdır. diyor nette
ben yeşilçay içemiyorum ancak sodayla karıştırırsam öyle. sade yeşilçay midemi bulandırıyor kusuyorum.
Ooooo süper görünüyor ellerine sağlık
Hiiiiiiç sıkılmıyorum..Daha önce de dedim ya kuzum benim emekliliğim gelmiş artık..Allah sağlıkla şu 3 yılı da bitirtsin inşallah hemen emekli olucam vallasersumcum evde olmak nasıl canın sıkılıyormu
nette çok güzel elbiseler oluyor modeller çok çeşitli hiç almadım beden olurmu bilemedim biraz daha kilo vereyimde bende bakayım bu arada tebrik ederim iyi g,idiyosun bu hafta liste bende seni 1. görmek istiyorum başkan
Afiyet olsun canımmkahvaltım =2 dilim 7 tahıllı ek+peynir fıstık ez. haş haş ez.+çay+2 ceviz
öğlen = kabak tatlısı
akşam= 2 kase mercimek çorbası bol limonlu acılı
Sağol canımcımmm
Afiyet olsun kuzuuu
ben de yeşil çayı bi sevemedim gitti
Ooooo süper görünüyor ellerine sağlık
Hiiiiiiç sıkılmıyorum..Daha önce de dedim ya kuzum benim emekliliğim gelmiş artık..Allah sağlıkla şu 3 yılı da bitirtsin inşallah hemen emekli olucam valla
Ben Hakkari'den alışkınım biliyorsun..Orada çarşı falan olmayınca..Beden olmazsa da sorun olmuyor ki..Geri yolluyorsun gelip evden alıyorlar zaten..Hatta eşime ben bedeni tutmaz diye 2 beden bile söylemiştim aynı montu hangisi olmazsa onu geri yolluyordum..Sanal kart kullanıyorum ama mutlaka ne olmaz ne olmaz..
Ahh inşallah bebeemm..vereyim de 1. olmasam da olur
Afiyet olsun canımm
eferim sanaSelam kızlar! Bugun yazamadım oğlumun öğretmenler gunu kutlaması vardı okuldaydım.
Kahvaltim
Omlet
Zeytin, peynir çok az
1 bardak taze sıkılmış mandalin suyu
1 tb ekmeği
2 ceviz
Öğlen okuldaydim kendimi tuttum ve sadece 1 tane kurabiye yedim.
Akşam da yemeğe davetliyiz inşallah orada da kendimi tutucam. Dua edin kızlar halam döktürmüştür şimdi
Teşekkürler canim...sersum member: 192500 .!.:eferim sana
Allahım özleme sabır ver dayanma gücü ver...
ekmek makinası ile mi yaptın . eline sağlık .harika görünüyor
hoş geldin. inşallah gidecek o kilolar. diyetisyene gidince daha kolay oluyor .Selam kızlar ben geldim:))eskilerden sersumum ve filiz var sanırım.yeni arkadaşlara da merhabalar...
Kilolar aldı başını gitti bende,86.1 kiloyum şuan.dün diyetisyene gittim.kendim yapamıyorum artık,eski iradem yoktu iyi oldu.bugün de listemi aldım.diyetisyenim ilgili.1 hafta sonra yine gidicem bakalım ne olucak.kurtulmak istiyorum artık şu kilolardan.umarım hep beraber veririz.....
öğlen
1 çay bardağı leblebi
1 nar
1 portakal
1 greyfurt
bunları sıktım tabi narı sıkmak ölüm resmen.
1 su bardağından biraz fazla çıktı.
Nar, C vitamini, folik asit, potasyum, lif açısından iyi bir kaynaktır. Antioksidan içeriği yeşil çaydan üç kat fazla olan nar vücut direncini sağlamaya yardımcıdır. diyor nette
ben yeşilçay içemiyorum ancak sodayla karıştırırsam öyle. sade yeşilçay midemi bulandırıyor kusuyorum.
tarçına alerjim var ama zencefil biberiye vs denemedm hiçYesil cayi tek basina bende icemiyorum sevimsiz bir tadi var. Icine tarcin. defne yapragi, zencefil, biberiye koyup uzerine yarim limon ekliyorum. tadi baya guzel oluyor. tarcinsiz yapatigim zaman karanfil koyuyorum bir adet oda yakisiyor.
Masallah harika gorunuyolar. bende evde yapilan ekmege alistim simdi baska ekmek yiyemiyorum.
Ha gayret sersumcum az kaldi 7 leri gormene insSelam canlarım....sabah erken çıktım ben de ficans gibi kahvaltımı anca yapıyorum..
Kahvaltı dayazarhanim35 i geçtim sanırım acı konusunda bu sefer ..Napayım 2 gün önce almıştım bozulmasınlar dedim..
Eki Görüntüle 1915232 görüldüğü üzere kahvaltıda çiğköfte(5 tane) ve acı biber...
Yanında pastırmalı omlet
1 dilim acıkalı çavdar ekmeği
peynir zeytin
veee bu sabah tartım
Eki Görüntüle 1915233 buna değer işte
Oooo o zaman bin bin kere masallh diyelim azmin zaferimetabolizmayı ve bağırsakları çalıştırıyor evet ama çok isal yapmaz..yaşasın acı biber kardeşliği
sağol canımekimin 2. haftasından beri verdim 84.5 dan düştüm..yavaş yavaş ama gidiyor bu sefer çok şükür..bu kiloları 2.5-3 yıldır görmemiştim ona seviniyorum...
Filozcim nasil da nefis gorunuolarvalla uzerine sur tereyagini bayildim suanda
O zaman da metobozizman cokmesin cnm gerci ben bu az yiyince metobolizma durma olayina inansam mi bilemiorum yaGunaydin canlar! Ben bu sabah kucuk 1 dilim esimin yaptigi ekmege kaymak surup yedim. Yaninda 1 bardak balli cay ictim. su anda tarcinli, zencefil ve defneli, biberiyeli yesil cayimi iciyorum.
Oglen fasulye corbasi ve ara ogunde ayva yiyecegim. Aksam bol yesillikli kisir yapip bol marulla yemeyi dusunuyorum. Bugun baska bisey yemem artk. Benim kilo vermem cok yavasladigi icin diyetimi biraz daha sert uygulamam gerekiyor sanirim. 500 gr veremem belki ama 54 u gormeyi cok istiyorum insallah bu Cuma nasip olur.
hoş geldin. inşallah gidecek o kilolar. diyetisyene gidince daha kolay oluyor .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?