- 30 Ocak 2013
- 29.465
- 43.953
- 798
inşallah canımHa gayret sersumcum az kaldi 7 leri gormene ins
sağol canımcımOooo o zaman bin bin kere masallh diyelim azmin zaferi
Olmazmı canım tabii ki tok tutuyor yumurta..yanında birkaç tane de ceviz yersen epey bi acıkmazsınAkşam yemeği
2 kepçe şehriye çorbası
1 kucuk kase kadr yoğurtlu spagetti
Büyük bir kase roka salatası
Şimdi de bir tane sade soda
Mümkün olduğunda erken yemeye çalışıyorum aksam yemeğini sindirim ile uyku arasında vakit olsun diye
Haftaya cuma 6'yi görmek istiyorum artık
Kahvaltıda haşlanmış yumurta yiyen arkadaşlara sormak istiyorum tok tutucu özelliği var mı mesela yumurta yiyorum evet saatlerce acikmiyorm diye
evet canım harika oluyoekmek makinası ile mi yaptın . eline sağlık .harika görünüyor
aynen canım bende alıştımYesil cayi tek basina bende icemiyorum sevimsiz bir tadi var. Icine tarcin. defne yapragi, zencefil, biberiye koyup uzerine yarim limon ekliyorum. tadi baya guzel oluyor. tarcinsiz yapatigim zaman karanfil koyuyorum bir adet oda yakisiyor.
Masallah harika gorunuyolar. bende evde yapilan ekmege alistim simdi baska ekmek yiyemiyorum.
kendimi tutuyorum canım fazla kaçırmıyorumFilozcim nasil da nefis gorunuolarvalla uzerine sur tereyagini bayildim suanda
ne güzel kıs yolunu bulmuşun işte vücudumuzu tanıyoruz artık sen çözdün meseleyi kısss kocişte seni gaza getiriyoKızlar kesin ve kesin bende spor açlığı bastırıyor..gitmeden kızıma yemeğini koydum tavuk ve mercimek çorbası miss gibi de koktu gelince yerim diyordum azcık tadına baktım sadece Acayip tok hissediyorum..Eee o zaman niye boşuna doldurayım midemi demiii Sade sodam ve ben günü kapatırız. .Böyle tek öğünle günü kapatınca ne mutlu oluyorum..Her zaman olmasa da arada olmalı..Ama farkettim spordan önce yiyip çıkarsam yeniden acıkıyorum..yemeden sporu yaparsam hiiç acıkmıyorum..Ne garip kadınım yawww
ceviz yağlı cnm :)inşallah canım
sağol canımcım
Olmazmı canım tabii ki tok tutuyor yumurta..yanında birkaç tane de ceviz yersen epey bi acıkmazsın
Bn canm ben yumurta yiyince acijmamAkşam yemeği
2 kepçe şehriye çorbası
1 kucuk kase kadr yoğurtlu spagetti
Büyük bir kase roka salatası
Şimdi de bir tane sade soda
Mümkün olduğunda erken yemeye çalışıyorum aksam yemeğini sindirim ile uyku arasında vakit olsun diye
Haftaya cuma 6'yi görmek istiyorum artık
Kahvaltıda haşlanmış yumurta yiyen arkadaşlara sormak istiyorum tok tutucu özelliği var mı mesela yumurta yiyorum evet saatlerce acikmiyorm diye
Bn canm ben yumurta yiyince acijmam
Aman diyim cnm esinin gekir ayak kendini yorma cok:)Eki Görüntüle 1915521 Allahım dün kocişim gönderdi tam 10000 adım atmış sana kapak diye ben de inat ettim kapak öyle olmaz böyle olur dedim fazladan 6 tur attım ama öldüm bittim geberdim..Belimi sakatlamadım şükür..Yürüyüş alanında ilk ve son kapağım oldu ona Sana 5 km yeter sersum otur kıçının üstüne kaşınma
Evet cnm hatta derler ya tatli isteyince hemen yuruyuse cikin die o yuzden iste yuruyus yaoinca gecio aclik falanKızlar kesin ve kesin bende spor açlığı bastırıyor..gitmeden kızıma yemeğini koydum tavuk ve mercimek çorbası miss gibi de koktu gelince yerim diyordum azcık tadına baktım sadece Acayip tok hissediyorum..Eee o zaman niye boşuna doldurayım midemi demiii Sade sodam ve ben günü kapatırız. .Böyle tek öğünle günü kapatınca ne mutlu oluyorum..Her zaman olmasa da arada olmalı..Ama farkettim spordan önce yiyip çıkarsam yeniden acıkıyorum..yemeden sporu yaparsam hiiç acıkmıyorum..Ne garip kadınım yawww
Canm ceviz yagli ama saglikli yag bu herkes yemeli mutlakaceviz yağlı cnm :)
Bnde tutcam artikim ya az yemek lazimevet canım harika oluyo
aynen canım bende alıştım
kendimi tutuyorum canım fazla kaçırmıyorum
arada sırada yersem yiyorum bir oturdum mu poşet bitiyor :)Canm ceviz yagli ama saglikli yag bu herkes yemeli mutlaka
Bende iciorum cnm ya cok iyi oluo2 su bardağı alan kupamla kiraz sapı çayımı içtim ödem attırıcı özelliği var bakalm yarın sabah ve akşam yeniden içeceğim aynı kupayla
şişknliğimi vs alır en azındn cnmBende iciorum cnm ya cok iyi oluo
kafein diüretiktir suyu atar..ama bünyesel demek herkese göre değişiyor..Aman çalışsın da nasıl çalışırsa çalışsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?