Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Ha gayret sersumcum az kaldi 7 leri gormene ins
inşallah canım
Oooo o zaman bin bin kere masallh diyelim azmin zaferi
sağol canımcım
Olmazmı canım tabii ki tok tutuyor yumurta..yanında birkaç tane de ceviz yersen epey bi acıkmazsın

Allahım dün kocişim gönderdi tam 10000 adım atmış sana kapak diye ben de inat ettim kapak öyle olmaz böyle olur dedim fazladan 6 tur attım ama öldüm bittim geberdim..Belimi sakatlamadım şükür..Yürüyüş alanında ilk ve son kapağım oldu onaSana 5 km yeter sersum otur kıçının üstüne kaşınma

Kızlar kesin ve kesin bende spor açlığı bastırıyor..gitmeden kızıma yemeğini koydum tavuk ve mercimek çorbası miss gibi de koktu gelince yerim diyordum azcık tadına baktım sadece Acayip tok hissediyorum..Eee o zaman niye boşuna doldurayım midemi demiii Sade sodam ve ben günü kapatırız..Böyle tek öğünle günü kapatınca ne mutlu oluyorum..Her zaman olmasa da arada olmalı..Ama farkettim spordan önce yiyip çıkarsam yeniden acıkıyorum..yemeden sporu yaparsam hiiç acıkmıyorum..Ne garip kadınım yawww

ekmek makinası ile mi yaptın . eline sağlık .harika görünüyor
evet canım harika oluyo

aynen canım bende alıştım

Filozcim nasil da nefis gorunuolarvalla uzerine sur tereyagini bayildim suanda
kendimi tutuyorum canım fazla kaçırmıyorum

ne güzel kıs yolunu bulmuşun işte vücudumuzu tanıyoruz artık sen çözdün meseleyi kısss kocişte seni gaza getiriyo

Bn canm ben yumurta yiyince acijmam

Aman diyim cnm esinin gekir ayak kendini yorma cok:)

Evet cnm hatta derler ya tatli isteyince hemen yuruyuse cikin die o yuzden iste yuruyus yaoinca gecio aclik falan

2 su bardağı alan kupamla kiraz sapı çayımı içtim ödem attırıcı özelliği var bakalm yarın sabah ve akşam yeniden içeceğim aynı kupayla

kafein diüretiktir suyu atar..ama bünyesel demek herkese göre değişiyor..Aman çalışsın da nasıl çalışırsa çalışsın

aman Allah ım yıllar sonra bir dostu aynı topıkte görmek ne kadar güzel
ablam sen benı hatırlarmısın bılmem
bir turlu karataya başlayamayan yenı doğum yapmış bır kızcegızdım

oy oy neler yasandı neler
ay ben bi selamımı vereyim de gelıcem ınsallah artık seneler sonra
ozlemısım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…