Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Bizde merak ettik neler yasandi acaba:)

hahahahhaha. çok güldümm

Bizde merak ettik neler yasandi acaba:)

merhabalar

Neredeyse iki yıldır düzenli paylaşım yapmamışım buralarda
Neler yaşandı
Ben kilo vermeye çalışırken bir kısır döngünün içinde buldum kendımı
Meğer yüksek insülin direnci hastasıymışım
Şeker ilacı kullanıyorum ağır doz
Henuz gizli şeker aşamasında olsam bile bünyem cok hassas şeker
Gözüme vurmus hemen ve katarakt başlangıcı yapmıs
Baya baya puslu görüyorum
Eskıden 6 öğünle mucızeler yaparken artık basaramadım ve kurtarıcım olan Karatay diyetine başladım 1 nisanda
O günden beri 18 kilo verdim
4 ayda verdım
4 aydır da korumadayım vermem gereken 20 kilo daha olmasına ragmen
Artık yenıden atağa gecıyo bitirmek istiyorum bu işi
3.5 yaşında da bir kızım var
Gurbetin de dibinde yaşıyorum
30 yaşındayım
Bende durumlar bu

Yalnız biri sorsa da anlatsam diye pusu da mı beklıyormusum ne

ne güzel kıs yolunu bulmuşun işte vücudumuzu tanıyoruz artık sen çözdün meseleyi kısss kocişte seni gaza getiriyo
Aynen şekerim benim formül şimdilik bu..ama eşim gelince çok zor lakin o 6.30 da geliyor işten ve yemek o gelince geçe kalıyor..inşallah bozulmaz..Gerçi o gelmeden yürürsem iştahı kapatmış olurum aslında
ceviz yağlı cnm :)
Canım omega3 yağı var ve çok sağlıklı..onun yağı zarar etmez korkma
Aman diyim cnm esinin gekir ayak kendini yorma cok:)
Aynen sen ona ne uyarsın di mi
Evet cnm hatta derler ya tatli isteyince hemen yuruyuse cikin die o yuzden iste yuruyus yaoinca gecio aclik falan

arada sırada yersem yiyorum bir oturdum mu poşet bitiyor :)
Okaaa da abartmıycan canıımmm
Hatırladım nickini canım hoşgeldin..Seni de yeniden görmek güzel..
oooo büyük geçmiş olsun..Ama maşallah 20 kilo vermişsin..Karatay candır canSen düzene gir hep beraber veririz kalanları da canım benim
dertleşmek iyidir

Günaydın güzeller....
Kocişin gazıyla yürüdüğüm 7 km sonrası pert olan sersum 22.30 da sızdı sonra 1.30 kalktı kitabını okudu bitirdi..sonra gene sızdı..7.40 da kalktı
kahvaltım

menemen
peynir zeytin(kendi yaptığım peynirden yedim ..tuzlu suda bekletiyordum fena olmamış)
1 küçük kase süzme yoğurt

Sağol ablacım evet yolun yarısını gectım sımdı ıkıncı yarısında ınsallah

Aranızda yer varsa burada motive olacağıma ınanıyorum Allah ın izniyle
Evet Cidde'n Karatay candır can
Sadece sürecin cok uzadığı ıcın Zaman Zaman bunalıyorum ama biliyorum kı benim kurtuluşum karatayda
Yola çıkarken 1 nısana kadar yani bir sene vermiştim kendıme hedefım 1 nisan insallah

Hoşgeldin canım...çok güzel kilo vermişsin,inş kalan kilonu da kolaylıkla verirsin kısa zamanda...

ooo. ama karatay ile harikalar başarmışsın. süpersin. kızın da küçükmüş .
maşallah sana

Hoşgeldiniz
Ayrıca çok geçmiş olsun insallah sağlıklı bir kilo verme aşamasına girer istediğiniz kiloya ulasirsiniz

Hosgeldin! Cok gecmis olsun. Insallah hepimiz saglikli bir sekilde vericez kilolarimizi.

Selam kızlar Günaydın!

Kahvaltım
1 haşlanmış yumurta
1 salatalık ve domates
1 tb ekmeği
Yeşillik
1 yeşil biber
1 bardak şekersiz çay
2 kuru kayısı
1 tane ceviz

Öğlen de sadece 1 bardak mandalin suyu ve 2 tane form bisküvi

Bende bu sabah tartildim 72.9 çıktım vermem gereken dört kilom var
Tabii ki her zaman herkese yer var..umarım sen de, biz de hedefimize ulaşacağız yaza fit hatunlar olacağız..
Listeye girecek misin yoksa sadece aranızda menü paylaşır takılırım mı diyorsun..bana bildir canım..katılacaksan bu hafta baş.kilosu yaparsın haftaya da listede olursun
Kuzuyu da Allah bağışlasın

Cnm bende de yuksek insilun direnci var bi basladim mi inanki kisir donguye donuorum cok sinir bozucu meyve yedin mi peki karatay yaparken

Kahvaltı sonrası çıktım arabayı yıkamaya bıraktım o yıkanırken hani artık içine sığdığım kotum var ya onun paçasını yaptırdım..Geldim..Şimdi de kahvem ve napoliten çikolatam
Aliskanlik oldu cnm sende sanirim cikolata kahve olsun bi parca nolcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…