Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Aliskanlik oldu cnm sende sanirim cikolata kahve olsun bi parca nolcak
canım kalorisi belli artık şekersiz kahve de yanında 1 küçük çikolatasız çekilmiyor yani ben öyle seviyorum..Eriyor nasılsa
Kizlar borazdan arkadasima gdiorum antep tava yapmis yogurtlu ispanak bide salata yapmis ins bunlari yicez
Ooo süpermiş yemeden olmaz ..Çok da zaralı değil patates yoksa içinde hemde hiç değil..Kimileri patates de koyuyor antep tavaya..afiyet olsun

tünaydın kızlar 50 dk önce zar zor uyandım sabah erken kalktım 6.55 de 2 bardaklık kupamla kiraz sapı çayımı içtim şimdi çıkacğm kuaför kırtasiye market işlerm var onları halledeceğim

sersum kahvenin yanında kuru incir yada kuru kayısı fındık vs tüketebilirsin ben o şekilde alıştm sade kahve içmeye :) 3 senedir şekerli kahveyi ağzıma sürmüyorum hemde incir kayısı vs daha sağlıklı

canım haklısın da çikolatadan ancak bu kadar vazgeçebiliyorum.Kahveyi içemediğimden değil
.Hastasıyım yanii..ondan ötürü ..Şekerli kahve ve çay ben de içemiyorum..

ben de leylak ı çok merak ediyorum güzel menüsü . kilo verecek gibi

ben de tutamadım yedim bi gofret
ve şimdi çikolatalı biskevi yiyorum . of. yine başladık.

Hoşgeldin canım...çok güzel kilo vermişsin,inş kalan kilonu da kolaylıkla verirsin kısa zamanda...
Hosbulduk canim
İnsallah nisana kadar kalan kilolarimda gider

ooo. ama karatay ile harikalar başarmışsın. süpersin. kızın da küçükmüş .
maşallah sana

Tesekkur ederim
İnsallah canim motive cok onemli
4 aydir sporsuzluktan yerimde sayiyorum
Bugun basliyorym insallah

Hoşgeldiniz
Ayrıca çok geçmiş olsun insallah sağlıklı bir kilo verme aşamasına girer istediğiniz kiloya ulasirsiniz

İnsallah arkadasim Allah razi olsun

Hosgeldin! Cok gecmis olsun. Insallah hepimiz saglikli bir sekilde vericez kilolarimizi.

Hosbulduk
İnsallah canim

Canim cok uzun zamandir duraksamadayimnve olamadigim adet siskinligi de cabasi
Listrnize hemen girersem ortalamalari dusururum bunu istemem
Simdilik aranizda takilayim hazir oldugumda gireyim listeye mahsuru yoksa

Cnm bende de yuksek insilun direnci var bi basladim mi inanki kisir donguye donuorum cok sinir bozucu meyve yedin mi peki karatay yaparken

Test yaptirdiniz mi homa degeriniz kac cikti
İlac kullaniyormusunuz
Seker orucu yaptim iki ay kadar en hizli da o zamsn verdim
1aralikta yeniden seker orucum olacak insallah

Bu arada ben bu site sayesinde 2008 senesinde 6 ogun usulu beslenerek 90 kilodan 59 kiloya dusmustum hamilige ksdar ds senelerce yolundaydi hersey
Gebelik sekerine kadar...

Kilo bu alinir verilir yrtrr ki saglimiza zarar verecek boyuta gelmemis olsun
Kahve yanilik bir cikolata ara ogunde yenilrn bir meyve
İnsan mutluluk veriyor ne mutluki

İciniz daralinca beni dusunun
Ben bunlari hic yiyemem isim biyene kadar

İnsallah hedefime ulasip sekerden kurtulursam sporu hayatimin parcasi yapip sabah bi tost
Kahve yani bir cikolata benim de hayalim
Simdilik farkindayim ki tek cikis yolum karatay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…