eeeeeee yiycen mi ada cımmKizlar borazdan arkadasima gdiorum antep tava yapmis yogurtlu ispanak bide salata yapmis ins bunlari yicez
canım kalorisi belli artık şekersiz kahve de yanında 1 küçük çikolatasız çekilmiyor yani ben öyle seviyorum..Eriyor nasılsaAliskanlik oldu cnm sende sanirim cikolata kahve olsun bi parca nolcak
Ooo süpermiş yemeden olmaz ..Çok da zaralı değil patates yoksa içinde hemde hiç değil..Kimileri patates de koyuyor antep tavaya..Kizlar borazdan arkadasima gdiorum antep tava yapmis yogurtlu ispanak bide salata yapmis ins bunlari yicez
bende bakayım alacğm olmazsa öğünlerde sütle yoğurtla vs :)şu en alttaki çilekli olanı aldım ben. pek şekerli . ama güzel . nam nam
canım haklısın da çikolatadan ancak bu kadar vazgeçebiliyorum.Kahveyi içemediğimden değilsersum kahvenin yanında kuru incir yada kuru kayısı fındık vs tüketebilirsin ben o şekilde alıştm sade kahve içmeye :) 3 senedir şekerli kahveyi ağzıma sürmüyorum hemde incir kayısı vs daha sağlıklı
iyi gidiyor . tatlı isteğini bastırır .bende bakayım alacğm olmazsa öğünlerde sütle yoğurtla vs :)
sen benm dolabı görsencanım haklısın da çikolatadan ancak bu kadar vazgeçebiliyorum.Kahveyi içemediğimden değil
.Hastasıyım yanii..ondan ötürü..Şekerli kahve ve çay ben de içemiyorum..
hem öğün olrk hem tatlı isteğini bastırmak için aldım bakalm cnm :)iyi gidiyor . tatlı isteğini bastırır .
Benim dolap da dolu canımsen benm dolabı görsenyabancı marka çikolatalar ama yemiyorum tabiki de
maşallahın var leylakımMerhaba kızlar..
Sabah:
3 dilim ekmek,5 zeytin,1 dilim peynir,domates,salatalık,biber,çay
12:30 ara öğünde:
1 elma,1 avuç leblebi
Birazdan da öğle yemeğimi yerim:
4 kaşık kabak yemeği
Yoğurt
bende fazlasıyla çikolata düşkünüyüm :) hiç birşey olmasın çikolata yeter :)Benim dolap da dolu canımama bu süreçte anca 1 napolitene yer veriyorum. .buna da şükür..eskiden bi başladım mı tutamazdım kendimi
Aynennnbende fazlasıyla çikolata düşkünüyüm :) hiç birşey olmasın çikolata yeter :)
Hosbulduk canimHoşgeldin canım...çok güzel kilo vermişsin,inş kalan kilonu da kolaylıkla verirsin kısa zamanda...
ooo. ama karatay ile harikalar başarmışsın. süpersin. kızın da küçükmüş .
maşallah sana
Hoşgeldiniz
Ayrıca çok geçmiş olsun insallah sağlıklı bir kilo verme aşamasına girer istediğiniz kiloya ulasirsiniz
Hosgeldin! Cok gecmis olsun. Insallah hepimiz saglikli bir sekilde vericez kilolarimizi.
Tabii ki her zaman herkese yer var..umarım sen de, biz de hedefimize ulaşacağız yaza fit hatunlar olacağız..
Listeye girecek misin yoksa sadece aranızda menü paylaşır takılırım mı diyorsun..bana bildir canım..katılacaksan bu hafta baş.kilosu yaparsın haftaya da listede olursun
Kuzuyu da Allah bağışlasın
Cnm bende de yuksek insilun direnci var bi basladim mi inanki kisir donguye donuorum cok sinir bozucu meyve yedin mi peki karatay yaparken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?