- 30 Ocak 2013
- 29.465
- 43.953
- 798
bu tayı aldığımda 63 kiloydum daha sonra yaz geldi giyemedim derken hopp eski kiloma döndüm bu yüzden de basenleri fazla gösteriyor diye giymiyordum bugn baktım da kombinleyeck birşey bulamayınca bari evde giyeym dedim
2-3 güne regl olacağım diye karnımda şişti ama keşke göbişim gibi olsa basenlerimde
çok mu kilolu duruyorum ben sizce kızlar?
canım çok mu kilolu durmaktan öte sağlık ve rahatlık için kilo vermek lazım.bu tayı aldığımda 63 kiloydum daha sonra yaz geldi giyemedim derken hopp eski kiloma döndüm bu yüzden de basenleri fazla gösteriyor diye giymiyordum bugn baktım da kombinleyeck birşey bulamayınca bari evde giyeym dedim
2-3 güne regl olacağım diye karnımda şişti ama keşke göbişim gibi olsa basenlerimde
ne güzel . inşallah tekrar 59 lu kilolara düşersin .Gayet guzel gorunuyorsunuz masallah
Hedefiniz nedir bilmiyorum ama 10 kilo sonra ki belki cok bile feci fit bi hatun goruyorum
İnsallah csnimşimdi 3. doğumum oldu. tabi 15 ay da geçti üstünden.
yazın verdim baya baya fakat yine kış geldi geri almaya başladım. abartılı almam hiç bir zaman ama gereksiz alıyorum . pis boğazlık benimki
Amin cümlesini inşallah .İnsallah csnim
Artik hedefim 59 olmasa da 64 istedogimden eminim
Suan 88 kiloyum
Hedefim 15 nisana kadar insallah 24 kilo verebilmek
Bu arada mssallah ne mutlu size 3 yavrunuzu da Allah bagislasin
maşallahın var leylakım..cumartesiyi çok merak ediyorum kıss
ben de leylak ı çok merak ediyorum güzel menüsü . kilo verecek gibi
ben de tutamadım yedim bi gofret
ve şimdi çikolatalı biskevi yiyorum . of. yine başladık.
Hosbulduk canim
İnsallah nisana kadar kalan kilolarimda gider
Tesekkur ederim
İnsallah canim motive cok onemli
4 aydir sporsuzluktan yerimde sayiyorum
Bugun basliyorym insallah
İnsallah arkadasim Allah razi olsun
Hosbulduk
İnsallah canim
Canim cok uzun zamandir duraksamadayimnve olamadigim adet siskinligi de cabasi
Listrnize hemen girersem ortalamalari dusururum bunu istemem
Simdilik aranizda takilayim hazir oldugumda gireyim listeye mahsuru yoksa
Test yaptirdiniz mi homa degeriniz kac cikti
İlac kullaniyormusunuz
Seker orucu yaptim iki ay kadar en hizli da o zamsn verdim
1aralikta yeniden seker orucum olacak insallah
Amin cümlesini inşallah .
24 kilo vermek . hadi inşallah . daha önce yapmışsın . yine yaparsın. eminim .
ne yedin öğlen. akşama ne yiycen
Valla bende çok merak ediyorum kızlar,merakla bekliyorum.verememiş olmaktan da çok korkuyorum...
Aydasu ben bu homa sonucundan pek fazla anlamıyorum.diyetisyen bana homa sonucu 4.1 dedi.ilaç kullanmam gerekir mi diye sordum,diyetle halletmeye çalışıcaz 1 ay sonra yeniden bakıcaz dedi.sence değer yüksek mi?
hedefim 3 sene önceki kiloma dönmek önce 63 :) ardından bir 57-58 yeterli bana :)Gayet guzel gorunuyorsunuz masallah
Hedefiniz nedir bilmiyorum ama 10 kilo sonra ki belki cok bile feci fit bi hatun goruyorum
canım çok mu kilolu durmaktan öte sağlık ve rahatlık için kilo vermek lazım.
senin de fazlalıkların var ama tabi abartılı diyemem .
seni de üzmek istemem . ama kilo vermen lazım .
Yok yok korkulacak bir seviyede degil
Canan hocanin kabul ettigi homa degeri 2,5
Benim homam 21 di dusunsenize
Bayilma hisleri el ayak titremeleri bas donmrleri
Simdi kac derseniz suanda da 12 den asagi oldugunu sanmiuorum ocak sonu gidecegim
inşallah canım..hepimiz sağlıkla hayal ettiğimiz kilolara ulaşıcaz..sen de kahve yanı çikolata hayalineBu arada ben bu site sayesinde 2008 senesinde 6 ogun usulu beslenerek 90 kilodan 59 kiloya dusmustum hamilige ksdar ds senelerce yolundaydi hersey
Gebelik sekerine kadar...
Kilo bu alinir verilir yrtrr ki saglimiza zarar verecek boyuta gelmemis olsun
Kahve yanilik bir cikolata ara ogunde yenilrn bir meyve
İnsan mutluluk veriyor ne mutluki
İciniz daralinca beni dusunun
Ben bunlari hic yiyemem isim biyene kadar
İnsallah hedefime ulasip sekerden kurtulursam sporu hayatimin parcasi yapip sabah bi tost
Kahve yani bir cikolata benim de hayalim
Simdilik farkindayim ki tek cikis yolum karatay
canım bizim yanımızda inceciksin tabii ama bence taytın deseni de baseni kalın gösteriyorbu tayı aldığımda 63 kiloydum daha sonra yaz geldi giyemedim derken hopp eski kiloma döndüm bu yüzden de basenleri fazla gösteriyor diye giymiyordum bugn baktım da kombinleyeck birşey bulamayınca bari evde giyeym dedim
vericen vericenValla bende çok merak ediyorum kızlar,merakla bekliyorum.verememiş olmaktan da çok korkuyorum...
Aydasu ben bu homa sonucundan pek fazla anlamıyorum.diyetisyen bana homa sonucu 4.1 dedi.ilaç kullanmam gerekir mi diye sordum,diyetle halletmeye çalışıcaz 1 ay sonra yeniden bakıcaz dedi.sence değer yüksek mi?
çok iyi maşallah.hedefim 3 sene önceki kiloma dönmek önce 63 :) ardından bir 57-58 yeterli bana :)
bir 10 kg falan vermem lazım canım zaten :) bu da 4.5 kg vermiş halim
verirsin böyle beslenirsen leylakValla bende çok merak ediyorum kızlar,merakla bekliyorum.verememiş olmaktan da çok korkuyorum...
yok yok sen yaz .Cenem de bi dustu mu hic cekilmem bastan soyleyeyim ☺
Kahvaltim
İki haslanmis yumurta
15 zeytin
Bol peynir
7 ceviz
Yesillik
1 bardak sut
Sekersiz yesil cay
Katilayim canım bi gaz da ordan alırımTabii ki her zaman herkese yer var..umarım sen de, biz de hedefimize ulaşacağız yaza fit hatunlar olacağız..
Listeye girecek misin yoksa sadece aranızda menü paylaşır takılırım mı diyorsun..bana bildir canım..katılacaksan bu hafta baş.kilosu yaparsın haftaya da listede olursun
Kuzuyu da Allah bağışlasın
Ben de ekmek sacinda yaparım kendi ekmegimi kokusu kendinden nefisFilozcim nasil da nefis gorunuolarvalla uzerine sur tereyagini bayildim suanda
Bende sabah kahvaltıda zeytinin üzerine limon sıktım az zeytinyağı bolda pul biber karıştırdım özellikle diğer güne kalınca daha güzel oluyor hem kahvaltıda acılı bişey tok tutuyor hemde metabolizma açısından iyi oluyoracı bağırsakları hareketlendirir ama ishal yapmaz . merak etme.acıyı ben çokça tüketirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?