inşallah canım..hepimiz sağlıkla hayal ettiğimiz kilolara ulaşıcaz..sen de kahve yanı çikolata hayaline
canım bizim yanımızda inceciksin tabii ama bence taytın deseni de baseni kalın gösteriyor
vericen vericen
çok iyi maşallah.
çok sevindin.
daha da vereceksin eminim. listene uy . lütfen kaçamak yapma .
spor da yapabiliryorsan yap
verirsin böyle beslenirsen leylak
Test yaomadim cnm doktorum pko dedi insulin direnci dedi ilac da verdi en az dozundan ama kullanmadim biraktim ilaci bna karbonhidrati kes animda verceksin dedi seker orucu hic seker yememek mi cnm azcik bilgi verir misin cnku ben meuve bile yemedgim gnler aninda eriorumHosbulduk canim
İnsallah nisana kadar kalan kilolarimda gider
Tesekkur ederim
İnsallah canim motive cok onemli
4 aydir sporsuzluktan yerimde sayiyorum
Bugun basliyorym insallah
İnsallah arkadasim Allah razi olsun
Hosbulduk
İnsallah canim
Canim cok uzun zamandir duraksamadayimnve olamadigim adet siskinligi de cabasi
Listrnize hemen girersem ortalamalari dusururum bunu istemem
Simdilik aranizda takilayim hazir oldugumda gireyim listeye mahsuru yoksa
Test yaptirdiniz mi homa degeriniz kac cikti
İlac kullaniyormusunuz
Seker orucu yaptim iki ay kadar en hizli da o zamsn verdim
1aralikta yeniden seker orucum olacak insallah
Normaldir cnm bnde ole oluorum ama benim adetim yeni bitti cok sukurbenim de karnım şişti 5-6 gündür. bugün başladı şükür . adet dönemine girmiştim.
şişim iner inşallah. sinirim de geçer inşallah . o malum dönemde aşırı bi gıcık oluyorum . özellikle eşime karşı
ben de çok asabi olurum terör estiririm evdebenim de karnım şişti 5-6 gündür. bugün başladı şükür . adet dönemine girmiştim.
şişim iner inşallah. sinirim de geçer inşallah . o malum dönemde aşırı bi gıcık oluyorum . özellikle eşime karşı
ekliyorum canım seni de listeyeKatilayim canım bi gaz da ordan alırım
Ooooo o çok nefis olur hemdeeeeBen de ekmek sacinda yaparım kendi ekmegimi kokusu kendinden nefis
Ever kizlar arkadasim sagoksun bizi uzmemis dedigim gbi et karnibahat salatasi ve yogutlu ispnak yapmisti azcik yedik
Tatli olarak da kuru kayisi ve bikac findik yedik bitti aksam yok:)
leylakcım çok merak içerisindeyim çok düzenli gidiyosunMerhaba kızlar..
Sabah:
3 dilim ekmek,5 zeytin,1 dilim peynir,domates,salatalık,biber,çay
12:30 ara öğünde:
1 elma,1 avuç leblebi
Birazdan da öğle yemeğimi yerim:
4 kaşık kabak yemeği
Yoğurt
bende yarına düşünüyodum ohh mis çok güzel gidiyo kendim yaptım zeytinimide çok güzel oldularBende sabah kahvaltıda zeytinin üzerine limon sıktım az zeytinyağı bolda pul biber karıştırdım özellikle diğer güne kalınca daha güzel oluyor hem kahvaltıda acılı bişey tok tutuyor hemde metabolizma açısından iyi oluyor
canım çok iyi gidiyo bende şaşırıyorum kıs ne çok aburcubur yiyodun maşallahyazarhanim35 bnde kahve in yanina kuru kayisi yerim hep canim ya abur cuburu kestigimden beri canim da cekmio cok sukur
maşallah kıs nediyeyim nazar değmesin bu ne azim5.5 km yürüyüşle günü kapadım..Şimdi de sahlep içiyorum kızım istedi ikiye böldük 40 kalori.sonrasında sade maden suyum..
Sana da masallh filizim bu enerji bu tatlilik renk kattin topigimize resmen:)maşallah kıs nediyeyim nazar değmesin bu ne azim
sağol canımSana da masallh filizim bu enerji bu tatlilik renk kattin topigimize resmen:)
Evet cnm cok tok tutan seyler masallh bnde dun aldim cevizli sucuj zeytunyagini da esimin ananesi yapio zeytin agaclari var cok lezzetli zeytini de o kurmustu cok dogaldizeytin yağım bitmişti yöresel pazar gelmiş bugün oraya gittik eksikleri aldık
ceviz sucuğu aldım ara öğünde bir parça yerim oradan avm ye uğradık çeşitli unlar aldık malum ekmek yapma çabası geldi
kahvaltıda 2 dilim yiyorum kızlar çok yiyo sanmayın haaaaaa
yediklerimide yazayım
kahvaltı= 2 dilim ekmek+1 yumurta+1 dilimi peynir zeytinle yiyorum 2. dilimi fıstık ezmesi ve haşhaş ezmesi çok tok tutuyo bunlar akşama kadar hiç acıkmıyorum+2 tanede ceviz
akşam=ciğer sote+çiğ köfte bol ekşili acılı
akşam=1 meyve
Test yaomadim cnm doktorum pko dedi insulin direnci dedi ilac da verdi en az dozundan ama kullanmadim biraktim ilaci bna karbonhidrati kes animda verceksin dedi seker orucu hic seker yememek mi cnm azcik bilgi verir misin cnku ben meuve bile yemedgim gnler aninda eriorum
Kayısının şekeri koreltiyor isteği canimyazarhanim35 bnde kahve in yanina kuru kayisi yerim hep canim ya abur cuburu kestigimden beri canim da cekmio cok sukur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?