Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

çok iyi maşallah.
çok sevindin.
daha da vereceksin eminim. listene uy . lütfen kaçamak yapma .
spor da yapabiliryorsan yap

verirsin böyle beslenirsen leylak

İnşallah kızlar

Test yaomadim cnm doktorum pko dedi insulin direnci dedi ilac da verdi en az dozundan ama kullanmadim biraktim ilaci bna karbonhidrati kes animda verceksin dedi seker orucu hic seker yememek mi cnm azcik bilgi verir misin cnku ben meuve bile yemedgim gnler aninda eriorum

öğlen

1 adet portakal
1 greyfurttan meyvesuyu bir bardaktan 2 parmak kadr az çıktı

akşam üstü
1 sade türk kahvesi
1 çay bardağı leblebi

akşam yemeği
2 y.k. yoğurt
2 y.k. kuru çilekli kelly's fitnes club kırmızı meyveli buğday ve pirinç gevreği

Iyi akşamlar!

Akşam yemeğim
4 tane zeytinyağlı lahana sarması
1 küçük kase yoğurt
1 ceviz

Bugün 15nci bardak suyumu da içtim. Gün benim için bitmiştir.

Ever kizlar arkadasim sagoksun bizi uzmemis dedigim gbi et karnibahat salatasi ve yogutlu ispnak yapmisti azcik yedik
Tatli olarak da kuru kayisi ve bikac findik yedik bitti aksam yok:)

Normaldir cnm bnde ole oluorum ama benim adetim yeni bitti cok sukur

ben de çok asabi olurum terör estiririm evde
Katilayim canım bi gaz da ordan alırım
ekliyorum canım seni de listeye
Ben de ekmek sacinda yaparım kendi ekmegimi kokusu kendinden nefis
Ooooo o çok nefis olur hemdeeee
Ever kizlar arkadasim sagoksun bizi uzmemis dedigim gbi et karnibahat salatasi ve yogutlu ispnak yapmisti azcik yedik
Tatli olarak da kuru kayisi ve bikac findik yedik bitti aksam yok:)

Merhaba kızlar..
Sabah:
3 dilim ekmek,5 zeytin,1 dilim peynir,domates,salatalık,biber,çay

12:30 ara öğünde:
1 elma,1 avuç leblebi

Birazdan da öğle yemeğimi yerim:
4 kaşık kabak yemeği
Yoğurt
leylakcım çok merak içerisindeyim çok düzenli gidiyosun
bakalım sonuç ne olacak inşallah verirsin motive olur senin için

bende yarına düşünüyodum ohh mis çok güzel gidiyo kendim yaptım zeytinimide çok güzel oldular

yazarhanim35 bnde kahve in yanina kuru kayisi yerim hep canim ya abur cuburu kestigimden beri canim da cekmio cok sukur
canım çok iyi gidiyo bende şaşırıyorum kıs ne çok aburcubur yiyodun maşallahbi anda kestin
böyle gider inşallah

zeytin yağım bitmişti yöresel pazar gelmiş bugün oraya gittik eksikleri aldık
ceviz sucuğu aldım ara öğünde bir parça yerim oradan avm ye uğradık çeşitli unlar aldık malum ekmek yapma çabası geldi
kahvaltıda 2 dilim yiyorum kızlar çok yiyo sanmayın haaaaaa
yediklerimide yazayım
kahvaltı= 2 dilim ekmek+1 yumurta+1 dilimi peynir zeytinle yiyorum 2. dilimi fıstık ezmesi ve haşhaş ezmesi çok tok tutuyo bunlar akşama kadar hiç acıkmıyorum+2 tanede ceviz
akşam=ciğer sote+çiğ köfte bol ekşili acılı
akşam=1 meyve

Evet cnm cok tok tutan seyler masallh bnde dun aldim cevizli sucuj zeytunyagini da esimin ananesi yapio zeytin agaclari var cok lezzetli zeytini de o kurmustu cok dogaldi

Zaten kisir dongu bu bende de pcos var
Evet sekerorucu meyvede dahil pismis havuc makarna ekmrk pilav paketli hersey hatta hazir nar eksileri bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…