Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Zaten kisir dongu bu bende de pcos var
Evet sekerorucu meyvede dahil pismis havuc makarna ekmrk pilav paketli hersey hatta hazir nar eksileri bile
Ayy cnm ya ben de diorum sana meyve de dahil yemesem aninda eriorm die dgruymus demek nasi yapilio cnm ben yarin ins baslim bana anlatir misin ayni durumdayiz inanki cok zorlaniorum suan

Sonunda gelebildim, maşallah forumu kaynatmışsınız okurken çok eğlendim.
Yarın burda Şükran günü olduğu için bugünden okullar tatil oldu. Evde üç çocukla cebelleşiyorum sabahtan beri.
Kahvaltıda 2 dilim kaymaklı ev ekmeği ve 1 bardak ballı çay içtim.
Sonra evi topladım çocuklara yumurtalı ekmek yaptım yedirdim.
Sonra 10 km yürüdüm.
Eve geldim akşam yemeğini fırına koydum.
Öğlen yemeği olarak 1 Demet yağ marulu ve bir kase kısır yedim.
Akşam öğünüm fırında 4 saat ağır ağır pişen tavuk ve Brüksel lahanası. Tabii ben tavuktan çok lahana yerim
Yarın eşimin annesi Şükran günü ziyafeti veriyor. Hepimiz orada olacağız. Herşeyden azar azar yerim ama diyetimi bozacak kadar yemem merak etmeyin.

O zaman da metobozizman cokmesin cnm gerci ben bu az yiyince metobolizma durma olayina inansam mi bilemiorum ya

Aslında çok yiyorum ama marulla yeşillikle falan dolduruyorum midemi. Yani metabolizmamı sürekli çalıştırıyorum. Az yiyince metabolizma gerçekten yavaşlıyor. Bunu Ramazan'da özellikle çok iyi anlıyorum çünkü her Ramazan'da kilo alıyorum. Birde çok az yiyerek verilen kilolar çok hızlı bir şekilde yeniden alınıyor. O yüzden az yemek yerine midemi kilo aldırmayan şeylerle dolduruyorum.

ben de katılmak istiyorum gruba yaş geçtikçe metabolizmam yavaşladı. eğlenerek nasıl zayıflanır ki

Malesef yaşın çok etkisi var. Kaç yaşındasınız bilmiyorum ama ben 3 çocuktan sonra birde 40 ı aşınca baya bi zorlanmaya başladım. Gençlerden daha çok çaba sarfetmem gerekiyor. İki katı spor yapıp iki katı daha sıkı diyet yapmadan veremiyorum.

Sağol canım benim inşallah

ay kaymaklı ekmek yemişsin ama yaaa.
3 çocuk bende de var. Allah kolaylık versin ama ben çalışıyorum. cumartesi pazar cebelleşiyoruz .
4 saatte tavuktan geriye bi şey kalır inşallah da yersiniz ailecek.
10 km iyi yürümüşsün maşallah .
1 demet marul ve kısır . güzelmiş sevdim bu menüyü

Eki Görüntüle 1916309 Kasım ayı çok verimli geçiyor çok şükür. Yarın burada Şükran günü koşusu var inşallah sabah ona katılacağım.
şu şeyi benim arkadaşlar da koyuyor da anlamıyorum . işaretlerden vs lerden. çok mu yürüdün oluyor ki
şükran günü ne kız . bizde yok öyle adetler . sen yürüyüşüne katıl gerisini boş ver. biz hergün şükrediyoruz Yaradan a

Sukran gunu de saniirim bizimki gbi sukretmekle ilgili bizim dini ozel gunlere benzio kandil falan

Seylanin Gunlugu bende sebze yerine protein tuketiorum cnm sebze az bnde siskinlik yapio ama protein doyuruo tabi bu benim metoya gore menun de guzel ins sukran gnunuz de guzel gecer canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…