Ayy cnm ya ben de diorum sana meyve de dahil yemesem aninda eriorm die dgruymus demek nasi yapilio cnm ben yarin ins baslim bana anlatir misin ayni durumdayiz inanki cok zorlaniorum suanZaten kisir dongu bu bende de pcos var
Evet sekerorucu meyvede dahil pismis havuc makarna ekmrk pilav paketli hersey hatta hazir nar eksileri bile
Bnde bayiliorum kahveye cok guzel tok tutuo bideAkşam yemeğinde sonra acikmadm ilk defa :) smdi de bir kupa sade şekersiz nescafemi iciyorjm iyi oluyor kış akşamları sıcak sıcak :) gerçi bana kahve olunca yazın kaynar güneşin altında bile içerim
Evet cnm avuc ici kadar et yedim ispanak ve karnibahar bizim gunlerimoz bole pasta borek yok:)eeeeeee yiycen mi ada cımm
O zaman da metobozizman cokmesin cnm gerci ben bu az yiyince metobolizma durma olayina inansam mi bilemiorum ya
ben de katılmak istiyorum grubayaş geçtikçe metabolizmam yavaşladı. eğlenerek nasıl zayıflanır ki
leylakcım çok merak içerisindeyim çok düzenli gidiyosun
bakalım sonuç ne olacak inşallah verirsin motive olur senin için
bende yarına düşünüyodum ohh mis çok güzel gidiyo kendim yaptım zeytinimide çok güzel oldular
canım çok iyi gidiyo bende şaşırıyorum kıs ne çok aburcubur yiyodun maşallahbi anda kestin
böyle gider inşallah
Evet cnm tok tutuyor insanı fazlasıyla :)Bnde bayiliorum kahveye cok guzel tok tutuo bide
ay kaymaklı ekmek yemişsin ama yaaa.Sonunda gelebildim, maşallah forumu kaynatmışsınız okurken çok eğlendim.
Yarın burda Şükran günü olduğu için bugünden okullar tatil oldu. Evde üç çocukla cebelleşiyorum sabahtan beri.
Kahvaltıda 2 dilim kaymaklı ev ekmeği ve 1 bardak ballı çay içtim.
Sonra evi topladım çocuklara yumurtalı ekmek yaptım yedirdim.
Sonra 10 km yürüdüm.
Eve geldim akşam yemeğini fırına koydum.
Öğlen yemeği olarak 1 Demet yağ marulu ve bir kase kısır yedim.
Akşam öğünüm fırında 4 saat ağır ağır pişen tavuk ve Brüksel lahanası. Tabii ben tavuktan çok lahana yerim
Yarın eşimin annesi Şükran günü ziyafeti veriyor. Hepimiz orada olacağız. Herşeyden azar azar yerim ama diyetimi bozacak kadar yemem merak etmeyin.
şu şeyi benim arkadaşlar da koyuyor da anlamıyorum . işaretlerden vs lerden. çok mu yürüdün oluyor kiEki Görüntüle 1916309 Kasım ayı çok verimli geçiyor çok şükür. Yarın burada Şükran günü koşusu var inşallah sabah ona katılacağım.
Sukran gunu de saniirim bizimki gbi sukretmekle ilgili bizim dini ozel gunlere benzio kandil falanşu şeyi benim arkadaşlar da koyuyor da anlamıyorum . işaretlerden vs lerden. çok mu yürüdün oluyor ki
şükran günü ne kız . bizde yok öyle adetler . sen yürüyüşüne katıl gerisini boş ver. biz hergün şükrediyoruz Yaradan a
Zayiflanir cnm sen m etme bi sekulde zayiflicsz ins bu yaza bomba gbi olcazben de katılmak istiyorum grubayaş geçtikçe metabolizmam yavaşladı. eğlenerek nasıl zayıflanır ki
Sukran gunu de saniirim bizimki gbi sukretmekle ilgili bizim dini ozel gunlere benzio kandil falan
az yemişsin dayanabilir misin adacım.Gunaydin kizlar kahvaltim bi dilim ekmek biraz peynir ve bikac zeytin
yumurta yemiyorsun . burda bi kaç kişi daha var yumurta yemeden karatay yapıyor .Gunaydin kizlar kahvaltim bi dilim ekmek biraz peynir ve bikac zeytin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?