Sabah kahvaltisini cok aramiorum kuzum doyuruo bu kadar ayrics sen hicbisey yememissin kahve ekmekaz yemişsin dayanabilir misin adacım.
ben de az yedim ama birazdan girerim yine aburcburun içine.
Yumurta yicektim canm bi baktim bitmis o yuzden alicam birazdan ben bir dilim ekmek yerim belkim sabahlari ama karatay yolcusuyum :)yumurta yemiyorsun . burda bi kaç kişi daha var yumurta yemeden karatay yapıyor .
haklısın. ben de bi türlü düzene sokamadım kendimi.Sabah kahvaltisini cok aramiorum kuzum doyuruo bu kadar ayrics sen hicbisey yememissin kahve ekmek(
evet bak ben de yemediğim için böyle oluyorum. yumurtayı kuruyemişi yesem ben de böyle abur cubura saldırmam sanıyorumYumurta yicektim canm bi baktim bitmis o yuzden alicam birazdan ben bir dilim ekmek yerim belkim sabahlari ama karatay yolcusuyum :)
Canim bende ayni senin gibi abur cubura cok duskundum gece bile kalkip yedigim oluyordu. Sana tavsiyem kahvaltini sıkı yap iyi yersen bak gor hemen acikmayacaksın. Ara oğün yap kendine 1 ceviz yada bir avuc leblebi gibi. Form biskuvileri var onlardan alabilirsin ben bir tane yiyorum en azindan o an bastiriyo. Suyunuda bol icersen zamanla duzene koyarsın insallah canim.evet bak ben de yemediğim için böyle oluyorum. yumurtayı kuruyemişi yesem ben de böyle abur cubura saldırmam sanıyorum
evet . haklısın.Canim bende ayni senin gibi abur cubura cok duskundum gece bile kalkip yedigim oluyordu. Sana tavsiyem kahvaltini sıkı yap iyi yersen bak gor hemen acikmayacaksın. Ara oğün yap kendine 1 ceviz yada bir avuc leblebi gibi. Form biskuvileri var onlardan alabilirsin ben bir tane yiyorum en azindan o an bastiriyo. Suyunuda bol icersen zamanla duzene koyarsın insallah canim.
Yaparsin canim yeterki isteyelim. Suyunu ihmal etme canim o cok onemli. Ben gunde 13 yada 15 bardak icerim. Sende 10 bardak ic o bile yeter zaten. Ben abur cuburu biraktim daha rahatim insallah darısı sana. Mesela hem cikolatali biskuvi hem gofret yiyorsun en azindan birini ye yavas yavas birakmaya calisirsin.evet . haklısın.
zaten fazlalığım yok öyle. 2 kilo geri aldım.
ama çok sağlıklısz besleniyorum.
dediğn gibi evden çıkmadan yaparım inşallah.
çocuklara hazırlayıp çıkıyorum.
onlara yumurta kırdım . onlara pankek yaptım.
kendim kahve içtim çıktım
işe gelince de kantine uğradım tabi.
su hiç içmiyorum. sanıyorum 1 bardak içiyorum . belki onu da içmiyorum yaaa.
çay çok içiyorum açık çay. öyle olunca hiç susamıyorum galiba.
Yaparsin canim yeterki isteyelim. Suyunu ihmal etme canim o cok onemli. Ben gunde 13 yada 15 bardak icerim. Sende 10 bardak ic o bile yeter zaten. Ben abur cuburu biraktim daha rahatim insallah darısı sana. Mesela hem cikolatali biskuvi hem gofret yiyorsun en azindan birini ye yavas yavas birakmaya calisirsin.
herkes dinini yaşamakta özgür tabi.
Canim bu abur cuburlari vurdun mu agzina cok zor kurtuluosun eroin gbiler istersen sabahlari guzel bi kahvalti yap o zaman canin istemicekhaklısın. ben de bi türlü düzene sokamadım kendimi.
az önce yarım paket çikolatalı biskivi ve şimdi de gofret yedim.
ne yapmalıyım yahu. rayına girmedi yeme düzenim.
Aynen de ole canm ben inan bunu bizzat test ettim ne zaman kuruyemis yemesem yada kahvalti o zaman canim abur cubir istioevet bak ben de yemediğim için böyle oluyorum. yumurtayı kuruyemişi yesem ben de böyle abur cubura saldırmam sanıyorum
Canim bu abur cuburlari vurdun mu agzina cok zor kurtuluosun eroin gbiler istersen sabahlari guzel bi kahvalti yap o zaman canin istemicek
Eki Görüntüle 1916309 Kasım ayı çok verimli geçiyor çok şükür. Yarın burada Şükran günü koşusu var inşallah sabah ona katılacağım.
@Seylanin Gunlugu nün eşi Amerikalı canım tabii ki eşi onun geleneklerine ne kadar saygılı ve uyuyorsa o da onun ailesinin geleneklerine uyum sağlamalı ve katılmalı..Ben yaşam biçimlerine çok saygı duyuyorum ve beğeniyorum..şu şeyi benim arkadaşlar da koyuyor da anlamıyorum . işaretlerden vs lerden. çok mu yürüdün oluyor ki
şükran günü ne kız . bizde yok öyle adetler . sen yürüyüşüne katıl gerisini boş ver. biz hergün şükrediyoruz Yaradan a
Veee zaten söylemişsin ama sen çok abur cubur yiyorsunhaklısın. ben de bi türlü düzene sokamadım kendimi.
az önce yarım paket çikolatalı biskivi ve şimdi de gofret yedim.
ne yapmalıyım yahu. rayına girmedi yeme düzenim.
Oooo fena olmuş. Olsun canım bugun telafi edersin. Aksam birsey yemediysen o yüzden de olabilir. Keske ayran icseydin sadece.Selam canlarım....ben var ya bennn 2 haftadır usturuplu olan ben dün gece sapıttım ve falakayı hakettim
önce falaka gelsin bana
Eki Görüntüle 1916463
sonra nedeni..gece 22.30 da açlık kriz kriz 1 kupa ayran kesmedi 2 dilim kızarmış çavdar ekmeği ve peynir zeytin
Çok pişmanım çok...Ama hemen bugün akıllanmaca ve birdaha kriz bile geçirsem yemek yok söz
işin garibi 2 öğün yemiştim ve sanırım ondan acıktım..ben yedikçe acıkıyorumOooo fena olmuş. Olsun canım bugun telafi edersin. Aksam birsey yemediysen o yüzden de olabilir. Keske ayran icseydin sadece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?