- 14 Ekim 2015
- 10.214
- 63.639
- 528
işin garibi 2 öğün yemiştim ve sanırım ondan acıktım..ben yedikçe acıkıyorumtelafi edicez mecbur
Ayy canim ayni bende oyleyim. Hic bisey yemesem aklima gelmiyo ama bi basladimmi duramiyorum. Artik kendimizi iyi biliyoruz ona gore davranirsak sorun yasamayacagiz demekki
Canm en azindan saglikli seyler yemissin bu bir ikincisi vucut aksamlari ac kalinca bi yerden snra patlak verebilio cnku bnde hatirla lahmacun yemistim ucuncusu de arada bir boyke bisey yapmak vucuda yag yapmiormusSelam canlarım....ben var ya bennn 2 haftadır usturuplu olan ben dün gece sapıttım ve falakayı hakettim
önce falaka gelsin bana
Eki Görüntüle 1916463
sonra nedeni..gece 22.30 da açlık kriz kriz 1 kupa ayran kesmedi 2 dilim kızarmış çavdar ekmeği ve peynir zeytin
Çok pişmanım çok...Ama hemen bugün akıllanmaca ve birdaha kriz bile geçirsem yemek yok söz
Bnde baslayinca kan sekerim yukselio daha da yiyesim gelio bir ara sirf o yuzden tek ogun yiuodum ki kan sekerim hic yukselmesin bu kez de yerin dibine vuruodu:)Ayy canim ayni bende oyleyim. Hic bisey yemesem aklima gelmiyo ama bi basladimmi duramiyorum. Artik kendimizi iyi biliyoruz ona gore davranirsak sorun yasamayacagiz demekki
Nasıl kaptırıyorsak kendimizi:) aman aman dikkat et canim saglik en onemlisi.Bnde baslayinca kan sekerim yukselio daha da yiyesim gelio bir ara sirf o yuzden tek ogun yiuodum ki kan sekerim hic yukselmesin bu kez de yerin dibine vuruodu:)
Öyle de olsa ipin ucunu çok kaçırmayın bence onunda bi kalorisi var@Seylanin Gunlugu masallahin var yaa sana hayranımazmin hırsın cok güzel. Mideyi boş bırakmamak konusunda çok haklısın biz bu konuda yaniliyoruz sanırım. Bende artık senin gibi deneyeyim. Bol bol yeşillik
sağol canımsersum acıkınca canım ya dişlerini fırçala ya da 1 bardak çay sıcaklığındaki suya limon sık iç
Haklısın! Hersey kararında iyidir. Tesekkurler canim.Öyle de olsa ipin ucunu çok kaçırmayın bence onunda bi kalorisi var
o zaman tarçınlı süt cnm en iyisi. bir bardak süte tarçın at karıştır içsağol canım..diş fırçalmak olabilir de reflüm var o saatte ne yesem midemi bozar ama limon iyice asitlendirir. .en iyisi ayrandı onu da içtim kesmedi..Kaşındım kısacası
Kolay geçer insallahTünaydın kızlar.
regl oldum biraz önceumarım kolaylıkla atlatabilirim.
1 fincan sade türk kahvesi içtim bir şey yemedim daha canım istemiyor daha sonra akşam üzerine doğru yer bir daha yemem
Allahim bunu okumamış olayim yoksa aksamlari duramam kıss yağ yapmıyor diyeCanm en azindan saglikli seyler yemissin bu bir ikincisi vucut aksamlari ac kalinca bi yerden snra patlak verebilio cnku bnde hatirla lahmacun yemistim ucuncusu de arada bir boyke bisey yapmak vucuda yag yapmiormus
inşallah cnm tatlı krizlerini atlatırsam kolay inşallah zaten cumartesi pazar sınavlarım var yoğun olacağımKolay geçer insallah
gece çok geç yememek gerek canım ama haftada 1 vücudu şaşırtmak gerek mesela cuma günü tartı günümüz ya eğer eksi görüyorsak o öğlen kendmizi ödüllendirip metabolizmayı şaşırtmak iyi oluyorAllahim bunu okumamış olayim yoksa aksamlari duramam kıss yağ yakmak ugruna
Anladim canim tesekkurler. Yarin oglen bir ziyafet cekeyim ben o zamangece çok geç yememek gerek canım ama haftada 1 vücudu şaşırtmak gerek mesela cuma günü tartı günümüz ya eğer eksi görüyorsak o öğlen kendmizi ödüllendirip metabolizmayı şaşırtmak iyi oluyor
rica ederim cnm afiyet olsunAnladim canim tesekkurler. Yarin oglen bir ziyafet cekeyim ben o zamanşaka şaka
En azindan sevdigim bi yemekten yerim 3 kasik fazla olur.
ohhhh mis afiyet olsun canım sağlıklı yemek gibisi yokEvet cnm cok tok tutan seyler masallh bnde dun aldim cevizli sucuj zeytunyagini da esimin ananesi yapio zeytin agaclari var cok lezzetli zeytini de o kurmustu cok dogaldi
bize diyosunda kendinde yiyosun canım aburcuburları bi bakarsın alıverirsin dikkat et bence önemli olan kilo değil sağlıklı beslenmek unutmahaklısın. ben de bi türlü düzene sokamadım kendimi.
az önce yarım paket çikolatalı biskivi ve şimdi de gofret yedim.
ne yapmalıyım yahu. rayına girmedi yeme düzenim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?