Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

işin garibi 2 öğün yemiştim ve sanırım ondan acıktım..ben yedikçe acıkıyorumtelafi edicez mecbur
Ayy canim ayni bende oyleyim. Hic bisey yemesem aklima gelmiyo ama bi basladimmi duramiyorum. Artik kendimizi iyi biliyoruz ona gore davranirsak sorun yasamayacagiz demekki

Canm en azindan saglikli seyler yemissin bu bir ikincisi vucut aksamlari ac kalinca bi yerden snra patlak verebilio cnku bnde hatirla lahmacun yemistim ucuncusu de arada bir boyke bisey yapmak vucuda yag yapmiormus

Ayy canim ayni bende oyleyim. Hic bisey yemesem aklima gelmiyo ama bi basladimmi duramiyorum. Artik kendimizi iyi biliyoruz ona gore davranirsak sorun yasamayacagiz demekki
Bnde baslayinca kan sekerim yukselio daha da yiyesim gelio bir ara sirf o yuzden tek ogun yiuodum ki kan sekerim hic yukselmesin bu kez de yerin dibine vuruodu:)

Tünaydın kızlar.

regl oldum biraz önce umarım kolaylıkla atlatabilirim.

1 fincan sade türk kahvesi içtim bir şey yemedim daha canım istemiyor daha sonra akşam üzerine doğru yer bir daha yemem

sağol canım..diş fırçalmak olabilir de reflüm var o saatte ne yesem midemi bozar ama limon iyice asitlendirir..en iyisi ayrandı onu da içtim kesmedi..Kaşındım kısacası
o zaman tarçınlı süt cnm en iyisi. bir bardak süte tarçın at karıştır iç
birde diş fırçalamak şöyle bir etki sağlıyormuş diş macununun nane vs kokusu açlığı bastırıyormş

Aramızda öğretmen olan arkadaşlar varsa öğretmenler gününü kutlarim bende eşim ve gorumcem için akşam yemek hazirlayacam icli köfte çorba va sanata var bide kalburabasti yaptım antep fistikli benim için zor bir akşam olacak ama insallah iradeli olurum

Canm en azindan saglikli seyler yemissin bu bir ikincisi vucut aksamlari ac kalinca bi yerden snra patlak verebilio cnku bnde hatirla lahmacun yemistim ucuncusu de arada bir boyke bisey yapmak vucuda yag yapmiormus
Allahim bunu okumamış olayim yoksa aksamlari duramam kıss yağ yapmıyor diye

Allahim bunu okumamış olayim yoksa aksamlari duramam kıss yağ yakmak ugruna
gece çok geç yememek gerek canım ama haftada 1 vücudu şaşırtmak gerek mesela cuma günü tartı günümüz ya eğer eksi görüyorsak o öğlen kendmizi ödüllendirip metabolizmayı şaşırtmak iyi oluyor

Anladim canim tesekkurler. Yarin oglen bir ziyafet cekeyim ben o zaman şaka şaka
En azindan sevdigim bi yemekten yerim 3 kasik fazla olur.

Evet cnm cok tok tutan seyler masallh bnde dun aldim cevizli sucuj zeytunyagini da esimin ananesi yapio zeytin agaclari var cok lezzetli zeytini de o kurmustu cok dogaldi
ohhhh mis afiyet olsun canım sağlıklı yemek gibisi yok

haklısın. ben de bi türlü düzene sokamadım kendimi.
az önce yarım paket çikolatalı biskivi ve şimdi de gofret yedim.
ne yapmalıyım yahu. rayına girmedi yeme düzenim.
bize diyosunda kendinde yiyosun canım aburcuburları bi bakarsın alıverirsin dikkat et bence önemli olan kilo değil sağlıklı beslenmek unutma

slm canlar
kahvaltım =aynı
öğlen =biyerden duymuştum denemek için yedim
çiğ karnıbaharın üzerine limon sıkıp birazda sağlıklı tuz ekip yiyorsun çerez gibi fenada deyil hoşuma gitti
akşam= 2 tabak bol limolu pul biberli çorba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…