Selam canlarım....ben var ya bennn 2 haftadır usturuplu olan ben dün gece sapıttım ve falakayı hakettim
önce falaka gelsin bana
Eki Görüntüle 1916463
sonra nedeni..gece 22.30 da açlık kriz kriz 1 kupa ayran kesmedi 2 dilim kızarmış çavdar ekmeği ve peynir zeytin
Çok pişmanım çok...Ama hemen bugün akıllanmaca ve birdaha kriz bile geçirsem yemek yok söz
ah arkadaşım . çok haklısın. bu yönümü bi törpüleyemedim demi.ohhhh mis afiyet olsun canım sağlıklı yemek gibisi yok
bize diyosunda kendinde yiyosun canım aburcuburları bi bakarsın alıverirsin dikkat et bence önemli olan kilo değil sağlıklı beslenmek unutma
öncelikle sigaradan dolayı tebrik ederim. onu başaran diyeti başarmaz mı hiç.Selamm....
öncelikle hepinize başarılar diliyorum bu zorlu süreçte...
bende yaklaşık 15 gün önce sigarayı bırakmış biri olarak, son dönemlerde akşam tv karşısında hiç yapmadığım bişey yapmaya başladım...çerez, çikolata ve bilumum atıştırmalıkları hayatıma sokmuş bulunmaktayım...ve tabiki de etkisini göstermesi çokta uzun zaman almadı...hemen göbek olayı baş göstermeye başladı..nette araştırıp bakarken burada buldum kendimi..bundan sonra bende bu sayfanın takipçisi olarak ve sizlerden ufak tefek tüyolar alarak diyet olayına başlamak istiyorum..sizlerinde desteği ile tabikii.. inşallah başarılı bir şekilde yolumuza devam eder ve mücadelenin sonunda kazanan taraf oluruz....
benim meto hemen sapıtıyor amaCanm en azindan saglikli seyler yemissin bu bir ikincisi vucut aksamlari ac kalinca bi yerden snra patlak verebilio cnku bnde hatirla lahmacun yemistim ucuncusu de arada bir boyke bisey yapmak vucuda yag yapmiormus
ben yiyemezdim..ahaha afiyet olsun kıss denemedik şey kalmadı bu topikteslm canlar
kahvaltım =aynı
öğlen =biyerden duymuştum denemek için yedim
çiğ karnıbaharın üzerine limon sıkıp birazda sağlıklı tuz ekip yiyorsun çerez gibi fenada deyil hoşuma gitti
akşam= 2 tabak bol limolu pul biberli çorba
Aynen canım takmıyorum..üzüldüm tabii ama ne derim ben önümüzdeki maçlara bakıyoruzTakma sersumum olan olmuş,bundan sonra bi daha yapma ama:)
Şaka bi yana,hepimizde oluyo böyle şeyler,dün benim de canım acayip çikolata istedi çok zor tuttum kendimibazı günler nedense insanın canı fazlasıyla karbonhidrat istiyo
Açık havada yürüyüş en güzeli di mi canım..duruyu annnene bırakıp da mı yürüsen... Öğlen 12:30 ara öğünüm:
1 elma
1 avuç leblebi
14:30 da öğle yemeğim:
4 kaşık kabak yemeği
2 bardak ayran
1 dilim ekmek
Salata
Bu arada diyetisyen hiç spordan bahsetmedi,ben de sormayı unuttum.acaba biraz kilo verip öyle mi söyleyecek bilemedim.ama ben başlasam iyi olacak...offf soğukta kızımla nasıl yürüyüş yapıcam bilmiyorum.evde kondisyon bisikleti var.ne yapsam bilmiyorum,yürüyüş bandında yürümek istemiyorum,sevmiyorum artık
Benim için sabah öğle akşam öğünü olacak bu :)) Eki Görüntüle 1916569
Hoşgeldin ve sigara için özellikler tebrik ederim...başarılar dilerimSelamm....
bende yaklaşık 15 gün önce sigarayı bırakmış biri olarak, son dönemlerde akşam tv karşısında hiç yapmadığım bişey yapmaya başladım...çerez, çikolata ve bilumum atıştırmalıkları hayatıma sokmuş bulunmaktayım...ve tabiki de etkisini göstermesi çokta uzun zaman almadı...hemen göbek olayı baş göstermeye başladı..nette araştırıp bakarken burada buldum kendimi..bundan sonra bende bu sayfanın takipçisi olarak ve sizlerden ufak tefek tüyolar alarak diyet olayına başlamak istiyorum..sizlerinde desteği ile tabikii.. inşallah başarılı bir şekilde yolumuza devam eder ve mücadelenin sonunda kazanan taraf oluruz....
çıkmış kıss çıkmışşaa resmim yüklenmemiş tekrar yükleyeyim
Benim için sabah öğle akşam öğünü oldu bu :))
:)çıkmış kıss çıkmışş
... Öğlen 12:30 ara öğünüm:
1 elma
1 avuç leblebi
14:30 da öğle yemeğim:
4 kaşık kabak yemeği
2 bardak ayran
1 dilim ekmek
Salata
Bu arada diyetisyen hiç spordan bahsetmedi,ben de sormayı unuttum.acaba biraz kilo verip öyle mi söyleyecek bilemedim.ama ben başlasam iyi olacak...offf soğukta kızımla nasıl yürüyüş yapıcam bilmiyorum.evde kondisyon bisikleti var.ne yapsam bilmiyorum,yürüyüş bandında yürümek istemiyorum,sevmiyorum artık
Selamm....
benim meto hemen sapıtıyor ama
ben yiyemezdim..ahaha afiyet olsun kıss denemedik şey kalmadı bu topikte
Aynen canım takmıyorum..üzüldüm tabii ama ne derim ben önümüzdeki maçlara bakıyoruzBazen çıldırıyor bu metolar
Açık havada yürüyüş en güzeli di mi canım..duruyu annnene bırakıp da mı yürüsen
Hoşgeldin ve sigara için özellikler tebrik ederim...başarılar dilerim
Sagol cnmmmm:)Aramızda öğretmen olan arkadaşlar varsa öğretmenler gününü kutlarimbende eşim ve gorumcem için akşam yemek hazirlayacam icli köfte çorba va sanata var bide kalburabasti yaptım antep fistikli benim için zor bir akşam olacak ama insallah iradeli olurum
Arada bir olanlar dedim cnm ama:)Allahim bunu okumamış olayim yoksa aksamlari duramam kıss yağ yapmıyor diye
Yoo cnm az yemiyorumyazarhanim35 gecmis olsun cnm ilk gun oldgu icin istahinin kapali olmasi normal ama sen az mo yiuosun ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?