Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Takma sersumum olan olmuş,bundan sonra bi daha yapma ama:)
Şaka bi yana,hepimizde oluyo böyle şeyler,dün benim de canım acayip çikolata istedi çok zor tuttum kendimibazı günler nedense insanın canı fazlasıyla karbonhidrat istiyo

...Öğlen 12:30 ara öğünüm:
1 elma
1 avuç leblebi

14:30 da öğle yemeğim:
4 kaşık kabak yemeği
2 bardak ayran
1 dilim ekmek
Salata

Bu arada diyetisyen hiç spordan bahsetmedi,ben de sormayı unuttum.acaba biraz kilo verip öyle mi söyleyecek bilemedim.ama ben başlasam iyi olacak...offf soğukta kızımla nasıl yürüyüş yapıcam bilmiyorum.evde kondisyon bisikleti var.ne yapsam bilmiyorum,yürüyüş bandında yürümek istemiyorum,sevmiyorum artık

ohhhh mis afiyet olsun canım sağlıklı yemek gibisi yok

bize diyosunda kendinde yiyosun canım aburcuburları bi bakarsın alıverirsin dikkat et bence önemli olan kilo değil sağlıklı beslenmek unutma
ah arkadaşım . çok haklısın. bu yönümü bi törpüleyemedim demi.
hep aynı şeyden şikayet ediyorum.
2 gofret yarım paket de çikolatalı biskuvi yedim.
tatlı yemiyim diye 1 elma ve 3 mandalina getirmiştim. onları yedim ama illa o çikolata ve gofreti de ye diyor beynim . al diyor . kalk git kantine diyor .

Selamm....
öncelikle hepinize başarılar diliyorum bu zorlu süreçte...
bende yaklaşık 15 gün önce sigarayı bırakmış biri olarak, son dönemlerde akşam tv karşısında hiç yapmadığım bişey yapmaya başladım...çerez, çikolata ve bilumum atıştırmalıkları hayatıma sokmuş bulunmaktayım...ve tabiki de etkisini göstermesi çokta uzun zaman almadı...hemen göbek olayı baş göstermeye başladı..nette araştırıp bakarken burada buldum kendimi.. bundan sonra bende bu sayfanın takipçisi olarak ve sizlerden ufak tefek tüyolar alarak diyet olayına başlamak istiyorum..sizlerinde desteği ile tabikii.. inşallah başarılı bir şekilde yolumuza devam eder ve mücadelenin sonunda kazanan taraf oluruz....

öncelikle sigaradan dolayı tebrik ederim. onu başaran diyeti başarmaz mı hiç.

Canm en azindan saglikli seyler yemissin bu bir ikincisi vucut aksamlari ac kalinca bi yerden snra patlak verebilio cnku bnde hatirla lahmacun yemistim ucuncusu de arada bir boyke bisey yapmak vucuda yag yapmiormus
benim meto hemen sapıtıyor ama
ben yiyemezdim..ahaha afiyet olsun kıss denemedik şey kalmadı bu topikte
Aynen canım takmıyorum..üzüldüm tabii ama ne derim ben önümüzdeki maçlara bakıyoruzBazen çıldırıyor bu metolar
Açık havada yürüyüş en güzeli di mi canım..duruyu annnene bırakıp da mı yürüsen

Benim için sabah öğle akşam öğünü olacak bu :)) Eki Görüntüle 1916569

Hoşgeldin ve sigara için özellikler tebrik ederim...başarılar dilerim

Bugün kızım evde yemeği erken pişirdim ve yedik..
2. öğünüm

3 çinekop
1/2 palamut
1/2 alabalık
bol salata
şalgam suyu

6 da da yürüyüşe çıkar günü kapatırım..Ama şiştim sanırım yarın tartı gene umduğum gibi çıkmayacak

Ne yapmışım ben böyle,bir sürü smiley olmuş

Hoşgeldin...sigara konusunda tebrik ederim...

Aynen ya açık havada yürümek çok güzel,insan mutlu oluyo...canım akşama kadar işim pek bitmiyo o yüzden anneme bırakıp yürümem zor,ama eşime bırakıp akşamüzeri yürüyebilirim

Sagol cnmmmm:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…