hadi hayırlısı olsun bakalımBende aydasunun desigi seker orucuna basladim meyve dahil kestim bende pso var kizlar malesef durumun biraz farkli kesince rahatladim sanki
17 de ara öğünüm:
3 kayısı,yarım paket çubuk kraker
Biraz önce yemeğimi yedim:
2 köfte
Küçük bi tabak brokoli
1 bardak ayran
1 dilim ekmek
Yarım saat de kondisyon bisikleti sürdüm
Yani maşallah diyeyim senin neden kilolu arkadaşım bide beni görsenYarıştım geldim. Çok kalabalıktı.
Kahvaltıda herzamanki gibi 1 dilim kaymaklı ev ekmeği, çok açık ballı çay ve salatalık yedim.
Öğlen yemeği yemiycez çünkü eşimin ailesi akşam yemeğini erken yiyor. Akşam yemekten sonra da şehir merkezinde gösteri varmış çocuklar için, oraya gideceğiz. Geceyarısından sonra ise Black friday dedikleri bir gelenekleri var.. Senede 1 gün oluyor, Bütün mağazalar ve alışveriş merkezleri gece tam 12:00 de açılıyor ve sabaha kadar açık oluyor. Aklınıza gelen herşey %50- %70 indirimli satılıyor. Yorulana kadar alışveriş yaparız. Yani bu gece uyku yok bize ama neyseki yarın tatil. Bol bol dinleniriz.
şu şeyi benim arkadaşlar da koyuyor da anlamıyorum . işaretlerden vs lerden. çok mu yürüdün oluyor ki
şükran günü ne kız . bizde yok öyle adetler . sen yürüyüşüne katıl gerisini boş ver. biz hergün şükrediyoruz Yaradan a
Sukran gunu de saniirim bizimki gbi sukretmekle ilgili bizim dini ozel gunlere benzio kandil falan
Hosgeldin canim! Tebrikler bu arada. Ayni istekle kilo icinde devam edersen onuda basarirsin.Selamm....
öncelikle hepinize başarılar diliyorum bu zorlu süreçte...
bende yaklaşık 15 gün önce sigarayı bırakmış biri olarak, son dönemlerde akşam tv karşısında hiç yapmadığım bişey yapmaya başladım...çerez, çikolata ve bilumum atıştırmalıkları hayatıma sokmuş bulunmaktayım...ve tabiki de etkisini göstermesi çokta uzun zaman almadı...hemen göbek olayı baş göstermeye başladı..nette araştırıp bakarken burada buldum kendimi..bundan sonra bende bu sayfanın takipçisi olarak ve sizlerden ufak tefek tüyolar alarak diyet olayına başlamak istiyorum..sizlerinde desteği ile tabikii.. inşallah başarılı bir şekilde yolumuza devam eder ve mücadelenin sonunda kazanan taraf oluruz....
Suoersin cnm bnde birazdan yurucem bantta17 de ara öğünüm:
2 köfte
Küçük bi tabak brokoli
1 bardak ayran
1 dilim ekmek
Oo bugun baya hareket var desene cok tatki cikmissin cnm masallh sana bnde sabaha kadar alisveris yapmak istedim smdi:)Yarıştım geldim. Çok kalabalıktı.
Kahvaltıda herzamanki gibi 1 dilim kaymaklı ev ekmeği, çok açık ballı çay ve salatalık yedim.
Öğlen yemeği yemiycez çünkü eşimin ailesi akşam yemeğini erken yiyor. Akşam yemekten sonra da şehir merkezinde gösteri varmış çocuklar için, oraya gideceğiz. Geceyarısından sonra ise Black friday dedikleri bir gelenekleri var.. Senede 1 gün oluyor, Bütün mağazalar ve alışveriş merkezleri gece tam 12:00 de açılıyor ve sabaha kadar açık oluyor. Aklınıza gelen herşey %50- %70 indirimli satılıyor. Yorulana kadar alışveriş yaparız. Yani bu gece uyku yok bize ama neyseki yarın tatil. Bol bol dinleniriz.
Cok guzel cnm bak bnde filmlerde goruodum sukran gununde dua ediolardi ordan mantik yuruttum ama suanda artik bilgilendim bnde :)Canım benim eşim Amerikalı. Eşim ve ailesi Türkiye'nin ve müslünanların bütün özel günlerini Mübarek geceleri, bayramları benimle birlikte kutluyorlar. Namazıma, orucuma çok saygı duyuyorlar hatta benimle birlikte yapmaya çalışıyorlar. O yüzden bende onlarınkini onlarla birlikte kutluyorum. Saçma bulduğum zaman bile sevmesemde hissettirmiyorum en azından yanlarında oluyorum. Bugün onlar için çok ama çok özel bir gün. Dini bir bayram değil ama En büyük ikinci bayramları diyebilirim. Kızılderililerle barış imzaladıkları ve savaşın bittiği gün zannedersem. Kayınvalidem 1 haftadır hazırlık yapıyor. Şimdi gitmesem kırılır çok ayıp olur.
Dini değil canım. Dini günleri christmas. 25 Aralıkta. Birde Nisanda dini günleri var. Egg hunt Falan yapiyorlar. Başka dini günleri varsa da ben bilmiyorum. Eşimin ailesi sadece bu iki dini günü kutluyorlar. Onun dışındaki kutlanan günler cadılar bayramı falan gibi tamamen uydurma günler.
4.5 km yürüyüş cepte
sade sodamla dinlenmece
Suoersin cnm bnde birazdan yurucem bantta
Oooo süperYarıştım geldim. Çok kalabalıktı.
çokiyi gidiyodun sersumcum neden umudun yok spor yedikklerine dikkat ediyon bence vermişindirBugün kızım evde yemeği erken pişirdim ve yedik..
2. öğünüm
3 çinekop
1/2 palamut
1/2 alabalık
bol salata
şalgam suyu
6 da da yürüyüşe çıkar günü kapatırım..Ama şiştim sanırım yarın tartı gene umduğum gibi çıkmayacak
ne olduğunu anlamadım rahatsızllıkmıBende aydasunun desigi seker orucuna basladim meyve dahil kestim bende pso var kizlar malesef durumun biraz farkli kesince rahatladim sanki
maşallah canım17 de ara öğünüm:
2 köfte
Küçük bi tabak brokoli
1 bardak ayran
1 dilim ekmek
Yarıştım geldim. Çok kalabalıktı.
ne kadar anlayışlılar sende doğru olanı yapıyosun canım dinimizde zorlama yok herkez kendi dinini özgürce yaşamalı müslümanları çok güzel bi şekilde temsil ediyosun çocuklarınıda ona göre yetiştirmeye çalışıyosun daha ne olsunCanım benim eşim Amerikalı. Eşim ve ailesi Türkiye'nin ve müslünanların bütün özel günlerini Mübarek geceleri, bayramları benimle birlikte kutluyorlar. Namazıma, orucuma çok saygı duyuyorlar hatta benimle birlikte yapmaya çalışıyorlar. O yüzden bende onlarınkini onlarla birlikte kutluyorum. Saçma bulduğum zaman bile sevmesemde hissettirmiyorum en azından yanlarında oluyorum. Bugün onlar için çok ama çok özel bir gün. Dini bir bayram değil ama En büyük ikinci bayramları diyebilirim. Kızılderililerle barış imzaladıkları ve savaşın bittiği gün zannedersem. Kayınvalidem 1 haftadır hazırlık yapıyor. Şimdi gitmesem kırılır çok ayıp olur.
Dini değil canım. Dini günleri christmas. 25 Aralıkta. Birde Nisanda dini günleri var. Egg hunt Falan yapiyorlar. Başka dini günleri varsa da ben bilmiyorum. Eşimin ailesi sadece bu iki dini günü kutluyorlar. Onun dışındaki kutlanan günler cadılar bayramı falan gibi tamamen uydurma günler.
Hımmm eşin Amerikalı mı. Fena çam devirdim desene ?Canım benim eşim Amerikalı. Eşim ve ailesi Türkiye'nin ve müslünanların bütün özel günlerini Mübarek geceleri, bayramları benimle birlikte kutluyorlar. Namazıma, orucuma çok saygı duyuyorlar hatta benimle birlikte yapmaya çalışıyorlar. O yüzden bende onlarınkini onlarla birlikte kutluyorum. Saçma bulduğum zaman bile sevmesemde hissettirmiyorum en azından yanlarında oluyorum. Bugün onlar için çok ama çok özel bir gün. Dini bir bayram değil ama En büyük ikinci bayramları diyebilirim. Kızılderililerle barış imzaladıkları ve savaşın bittiği gün zannedersem. Kayınvalidem 1 haftadır hazırlık yapıyor. Şimdi gitmesem kırılır çok ayıp olur.
Ooo çok iyi indirim yahu.yarın tatil mi?Yarıştım geldim. Çok kalabalıktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?