Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Bende aydasunun desigi seker orucuna basladim meyve dahil kestim bende pso var kizlar malesef durumun biraz farkli kesince rahatladim sanki
hadi hayırlısı olsun bakalım
17 de ara öğünüm:
3 kayısı,yarım paket çubuk kraker

Biraz önce yemeğimi yedim:
2 köfte
Küçük bi tabak brokoli
1 bardak ayran
1 dilim ekmek

Yarım saat de kondisyon bisikleti sürdüm

Yarıştım geldim. Çok kalabalıktı.
Kahvaltıda herzamanki gibi 1 dilim kaymaklı ev ekmeği, çok açık ballı çay ve salatalık yedim.
Öğlen yemeği yemiycez çünkü eşimin ailesi akşam yemeğini erken yiyor. Akşam yemekten sonra da şehir merkezinde gösteri varmış çocuklar için, oraya gideceğiz. Geceyarısından sonra ise Black friday dedikleri bir gelenekleri var.. Senede 1 gün oluyor, Bütün mağazalar ve alışveriş merkezleri gece tam 12:00 de açılıyor ve sabaha kadar açık oluyor. Aklınıza gelen herşey %50- %70 indirimli satılıyor. Yorulana kadar alışveriş yaparız. Yani bu gece uyku yok bize ama neyseki yarın tatil. Bol bol dinleniriz.

Eklentiler

• IMG_7898.webp
    24,7 KB · Görüntüleme: 40
Yani maşallah diyeyim senin neden kilolu arkadaşım bide beni görsen

Canım benim eşim Amerikalı. Eşim ve ailesi Türkiye'nin ve müslünanların bütün özel günlerini Mübarek geceleri, bayramları benimle birlikte kutluyorlar. Namazıma, orucuma çok saygı duyuyorlar hatta benimle birlikte yapmaya çalışıyorlar. O yüzden bende onlarınkini onlarla birlikte kutluyorum. Saçma bulduğum zaman bile sevmesemde hissettirmiyorum en azından yanlarında oluyorum. Bugün onlar için çok ama çok özel bir gün. Dini bir bayram değil ama En büyük ikinci bayramları diyebilirim. Kızılderililerle barış imzaladıkları ve savaşın bittiği gün zannedersem. Kayınvalidem 1 haftadır hazırlık yapıyor. Şimdi gitmesem kırılır çok ayıp olur.

Sukran gunu de saniirim bizimki gbi sukretmekle ilgili bizim dini ozel gunlere benzio kandil falan

Dini değil canım. Dini günleri christmas. 25 Aralıkta. Birde Nisanda dini günleri var. Egg hunt Falan yapiyorlar. Başka dini günleri varsa da ben bilmiyorum. Eşimin ailesi sadece bu iki dini günü kutluyorlar. Onun dışındaki kutlanan günler cadılar bayramı falan gibi tamamen uydurma günler.

Hosgeldin canim! Tebrikler bu arada. Ayni istekle kilo icinde devam edersen onuda basarirsin.

Iyi akşamlar!

Akşam yemeğim
1 kase sebzeli tavuk çorba bol limonlu
1 bardak ayran

3 km yürüyüşümü de yaptım geldim.
1 bardak da bitki çayımı içecem.

Yarın için heyecan bastı valla. Bakalım nasıl olmuşuz. Umarım hepimiz vermisizdir.

Oo bugun baya hareket var desene cok tatki cikmissin cnm masallh sana bnde sabaha kadar alisveris yapmak istedim smdi:)

Cok guzel cnm bak bnde filmlerde goruodum sukran gununde dua ediolardi ordan mantik yuruttum ama suanda artik bilgilendim bnde :)

Oooo süper
Keşke bizde de olsa bu black friday (reklamlarda var ama sizin gibi resmi değil) gece alışveriş hem de indirimlisi çok güzel olurdu..İyi eğlenceler

çokiyi gidiyodun sersumcum neden umudun yok spor yedikklerine dikkat ediyon bence vermişindir

Bende aydasunun desigi seker orucuna basladim meyve dahil kestim bende pso var kizlar malesef durumun biraz farkli kesince rahatladim sanki
ne olduğunu anlamadım rahatsızllıkmı

17 de ara öğünüm:
3 kayısı,yarım paket çubuk kraker

Biraz önce yemeğimi yedim:
2 köfte
Küçük bi tabak brokoli
1 bardak ayran
1 dilim ekmek

Yarım saat de kondisyon bisikleti sürdüm
maşallah canım

ne kadar anlayışlılar sende doğru olanı yapıyosun canım dinimizde zorlama yok herkez kendi dinini özgürce yaşamalı müslümanları çok güzel bi şekilde temsil ediyosun çocuklarınıda ona göre yetiştirmeye çalışıyosun daha ne olsun

Hımmm eşin Amerikalı mı. Fena çam devirdim desene ?

Ooo çok iyi indirim yahu.yarın tatil mi?
Bu gece alışveriş ne ciciler alacaksın.
Resimdeki sen misin,eğer sensen nerenden kilo vereceksin gayet fitsin de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…