Ooo maşallah iradeneBende oglen kasarli yumurta yedim domates salatalik yesillik ve fistik aksam sadece ayran
başarırrr..hemde çok rahat başarır...öncelikle sigaradan dolayı tebrik ederim. onu başaran diyeti başarmaz mı hiç.
zayıfladığnda pko da düzene girer diye düşünüyorum.filiztoprak evet canim polikistik over cok sayida kis var bide pko olunca insikin direncin de oluo seker ve karbonhidrata bi basladin mi bittin gunlerce o kisir donguden cikamiosun
süpersinbaşarırrr..hemde çok rahat başarır...
çok şükür şuan sıkıntısız gidiyor sigara olayı...bu sabahtan itibaren yeme olayını da ele aldım...artık dikkatli ve sağlıklı beslenmeye özen gösteriyorum..
teşekkürler :) ama zaman gösterecek bu konudaki iradeyle nereye kadar gidip, ne kadar başarılı olacağımı..zayıfladığnda pko da düzene girer diye düşünüyorum.
bu sabah 2 haşlanmış yumurta. 1 avuç fındık . kırdım da yedim.
bu kadar veee tokum. işe gelince aç gelip pogaça , biskevitt Allah ne verdiyse yerdim .
süpersin
evet amaç sağlıklı beslenmek bi yerde tabi.teşekkürler :) ama zaman gösterecek bu konudaki iradeyle nereye kadar gidip, ne kadar başarılı olacağımı..
ben öyle sıkı fıkı diyetler yapabilen biri de değilim..elimden geldiğince un,tuz şekerden uzak dururum..abur cubur olayını kaldırırım bi kenara..öyle vermeye çalışırım fazlalıkları..
malum artık kış geldi ve ben çok üşüyen bir insanım..diyet yapacam diye bünyeyi de çok yormamak lazım dimi..?
çok kilo sıkıntı yok gibi sanki seninde..evet amaç sağlıklı beslenmek bi yerde tabi.
ben de 1.70 im 56 kiloyum. bana yemek vermesinler aburcubur versinler öğün olsun o bana isterim. ama bu sabah başladım artık düzene girmeye inşallah. öğlene domates , peynir , yeşil zeytin (ev yapımı) , form biskuvi getirdim.
yeşil çay da var. bakalım.
evet ayaysel cim.çok kilo sıkıntı yok gibi sanki seninde..
bende aynen bu sabah itibari ile başladım..hadi bakalım hayırlısı..inşallah güzel sonuçlarla devam ederiz..istedikten sonra olmayacak bişey yok tabiii..:)
evet ayaysel cim.
ben 3. doğumdan önce 52-53 kilolardaydım.
şimdi işte 3 kilo fazlam var. bacaklarım kollarım ince . belim ve karnım şişkin. sıkıntı buralarda. zaten aburcubur göbeği öyle olurmuş biliyor musun . karın yanlar yağlanırmış aburcubur ile
evet ayaysel cim.
ben 3. doğumdan önce 52-53 kilolardaydım.
şimdi işte 3 kilo fazlam var. bacaklarım kollarım ince . belim ve karnım şişkin. sıkıntı buralarda. zaten aburcubur göbeği öyle olurmuş biliyor musun . karın yanlar yağlanırmış aburcubur ile[/QUOT
Aşılamayacak bir sorun değil seninki yanii..çok kolay çokkk..benm öyle çok abur cubur alışkanlığım yoktur..tabiki severim çikolata, tatlı ama çok sık yememm.. son zamanlarda işte birazcık şin ucu kaçınca hemen etki gösterdi..benm bünyede maşallahh....mıknatıs gibi çekiyor kiloyu...belkide tiroidlerime baktırmalıyım...bilemiyorum..
100 gr bile almamış olmak süper...selam kızlar bu sabah tartıldım aynıyım
çünkü pek dikkat edemedim bu hafta yola devam önümüzdeki maçlara bakıcaz artık
geçn hafta 71.7
bu hafta 71.7
hedef 65
katılıyorum..o zaman tarçınlı süt cnm en iyisi. bir bardak süte tarçın at karıştır iç
birde diş fırçalamak şöyle bir etki sağlıyormuş diş macununun nane vs kokusu açlığı bastırıyormş
çok geçmiş olsun canımfiliztoprak evet canim polikistik over cok sayida kis var bide pko olunca insikin direncin de oluo seker ve karbonhidrata bi basladin mi bittin gunlerce o kisir donguden cikamiosun
canım sanırım yürüyüşler ve şuan yaşadığım yumurtlama dönemi şişirdi..ben daha önce de niye böyle oluyorum diye düşünmüştüm şimdi çözdüm sanırım..regl den 10-12 gün sonra kasık ağrısı ve hafif pembe akıntı oluyor..aynısı kızımda da oluyor ama onda biraz daha koyu..dr a sormuştuk yumurtaların çatlama zamanı oluyormuş..Anam regl den 1 hafta önce şiş regl de şiş ,reglden 10 sonra yumurtla şiş nedir bu çektiğimiz beyaaçokiyi gidiyodun sersumcum neden umudun yok spor yedikklerine dikkat ediyon bence vermişindir
yayınlıycam canım şimdi listeyisersumcum kimler listede baya bi olduk karıştırmayayım
tartı hepimizin yüzünü güldürsün
hımmmm kadın olmak ne zor yaaaaaaaaaaacanım sanırım yürüyüşler ve şuan yaşadığım yumurtlama dönemi şişirdi..ben daha önce de niye böyle oluyorum diye düşünmüştüm şimdi çözdüm sanırım..regl den 10-12 gün sonra kasık ağrısı ve hafif pembe akıntı oluyor..aynısı kızımda da oluyor ama onda biraz daha koyu..dr a sormuştuk yumurtaların çatlama zamanı oluyormuş..Anam regl den 1 hafta önce şiş regl de şiş ,reglden 10 sonra yumurtla şiş nedir bu çektiğimiz beyaaTavıklara döndüm
Aman sağlık olsun da napalım verme sürecine girdim nasılsa takmıyorum okadar
yayınlıycam canım şimdi listeyi
çıkarsın..sabıırrrrr....filiztoprak
kalori hesabı
geçen hafta=74.4
bu hafta=73.9
fark= + o.5
haftalık yüzde=0.672
spor yok
73 ile 74 ün arasından bi çıkamadım yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?