Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

öncelikle sigaradan dolayı tebrik ederim. onu başaran diyeti başarmaz mı hiç.
başarırrr..hemde çok rahat başarır...
çok şükür şuan sıkıntısız gidiyor sigara olayı...bu sabahtan itibaren yeme olayını da ele aldım...artık dikkatli ve sağlıklı beslenmeye özen gösteriyorum..

filiztoprak evet canim polikistik over cok sayida kis var bide pko olunca insikin direncin de oluo seker ve karbonhidrata bi basladin mi bittin gunlerce o kisir donguden cikamiosun
zayıfladığnda pko da düzene girer diye düşünüyorum.

bu sabah 2 haşlanmış yumurta. 1 avuç fındık . kırdım da yedim.
bu kadar veee tokum. işe gelince aç gelip pogaça , biskevitt Allah ne verdiyse yerdim .
süpersin

teşekkürler :) ama zaman gösterecek bu konudaki iradeyle nereye kadar gidip, ne kadar başarılı olacağımı..
ben öyle sıkı fıkı diyetler yapabilen biri de değilim..elimden geldiğince un,tuz şekerden uzak dururum..abur cubur olayını kaldırırım bi kenara..öyle vermeye çalışırım fazlalıkları..
malum artık kış geldi ve ben çok üşüyen bir insanım..diyet yapacam diye bünyeyi de çok yormamak lazım dimi..?

evet amaç sağlıklı beslenmek bi yerde tabi.
ben de 1.70 im 56 kiloyum. bana yemek vermesinler aburcubur versinler öğün olsun o bana isterim. ama bu sabah başladım artık düzene girmeye inşallah. öğlene domates , peynir , yeşil zeytin (ev yapımı) , form biskuvi getirdim.
yeşil çay da var. bakalım.

çok kilo sıkıntı yok gibi sanki seninde..
bende aynen bu sabah itibari ile başladım..hadi bakalım hayırlısı..inşallah güzel sonuçlarla devam ederiz..istedikten sonra olmayacak bişey yok tabiii..:)

çok kilo sıkıntı yok gibi sanki seninde..
bende aynen bu sabah itibari ile başladım..hadi bakalım hayırlısı..inşallah güzel sonuçlarla devam ederiz..istedikten sonra olmayacak bişey yok tabiii..:)
evet ayaysel cim.
ben 3. doğumdan önce 52-53 kilolardaydım.
şimdi işte 3 kilo fazlam var. bacaklarım kollarım ince . belim ve karnım şişkin. sıkıntı buralarda. zaten aburcubur göbeği öyle olurmuş biliyor musun . karın yanlar yağlanırmış aburcubur ile

canım ben de aburcubur fazla kaçtığında direk karnım ve yanlar çıkmasının yanında cildime de hiç iyi gelmiyor benim cildim çok hassas sivilceleniyor yüzüm gözüm şişiyor ama abur cubur yemeyip de ceviz ve çiğ fındık badem tükettiğimde de bir o kadar cildi de güzelleştiriyor

Son düzenleme:
çokiyi gidiyodun sersumcum neden umudun yok spor yedikklerine dikkat ediyon bence vermişindir
canım sanırım yürüyüşler ve şuan yaşadığım yumurtlama dönemi şişirdi..ben daha önce de niye böyle oluyorum diye düşünmüştüm şimdi çözdüm sanırım..regl den 10-12 gün sonra kasık ağrısı ve hafif pembe akıntı oluyor..aynısı kızımda da oluyor ama onda biraz daha koyu..dr a sormuştuk yumurtaların çatlama zamanı oluyormuş..Anam regl den 1 hafta önce şiş regl de şiş ,reglden 10 sonra yumurtla şiş nedir bu çektiğimiz beyaaTavıklara döndüm
Aman sağlık olsun da napalım verme sürecine girdim nasılsa takmıyorum okadar
sersumcum kimler listede baya bi olduk karıştırmayayım
tartı hepimizin yüzünü güldürsün
yayınlıycam canım şimdi listeyi

hımmmm kadın olmak ne zor yaaaaaaaaaaa

liste sıramız...

aaadddaaa:4 Kasım 2016 liste yaptı

sersum:11 Kasım 2016 liste yaptı

sabahvesen:18 Kasım 2016 liste yaptı

filiztoprak:25 Kasım 2016

seylanıngünlüğü:2 Aralık 2016

özlemm1990:9 Aralık 2016

ficans:16 Aralık 2016

mesmener:23 Aralık 2016(başlangıç kilosu bildirecek .haftaya listede)

aaadddaaa:30 Aralık 2016

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…