Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

arkadaşlar bildirimleri yapın ara ara girer bakarım
bugün annem gelecek nasipse biraz yaprak sarıcam etli bulgurdan yapıyorum zaten
5 e kadar yaparım listeyi
sersumcum benim reglde kapıda 4 gün önce geliyo bende ondanmı şişitim ne bilemedim

Geçen hafta tartilamamistim (daha doğrusu rakamlardan korktuğum için tartilmadim)bugün itibarı ile 73 le başlıyorum kabul ederseniz

bu arada sabah erken kalktım evi sildim süpürdüm..şimdi de kahvaltımı yapıcam tabii bide tartılıcam
Naçizane bir tavsiyem var ev işinden önce kahvaltı yapsan daha iyi olmaz mi hem yediklerini eritirsin sonra dinlenirsin ben çok yorulunca hızını alamıyorum tatmin olana kadar baya yemiş oluyorum

Kilolar gittikçe bence motive olursun

Naçizane bir tavsiyem var ev işinden önce kahvaltı yapsan daha iyi olmaz mi hem yediklerini eritirsin sonra dinlenirsin ben çok yorulunca hızını alamıyorum tatmin olana kadar baya yemiş oluyorum
kahvaltı yapınca mayışıyorum canım ..canım hiiiç istemiyor ondan sonra..alışkanlık işte..temizlik sonrası kahvaltıyla dinleniyorum açıkçası..

Tünaydın kızlar

regl olduğum için -500 ü gördüm bugün

başlangıç kg'm tam 1 ay önce 75.500'dü ve artık 70.500'üm yani tam 1 ayda 5 kg verdim :)

çok kaçamak yaptım hele şu geçen 2 hafta önce 1 hafta bıraktım diyetimi ne bulursam yedim ama buna rağmen 1 ayda -5 kg'yu görmeyi başardım.

darısı diğer aya :)

sersum canm ya benimde artik yumurtlama doneminde kanamam oluo 2 aydir oluo bole siskinlik ve agri 2 gun snra gecio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…