- 13 Mart 2013
- 2.981
- 3.952
- 248
baştan beri diye okudum canımda birde yüzde hesaplıyoruz biz sersum daha iyi bilir o yüzden söyledimgayette açıklamalı yazdım -500 gram vermişim diye
aynen canım benim tam kanama değil ama kızımın kahverengi geliyor 1 gün..aynı regl şişkinliği gibi oluyor..amannn kadın olmak ne kadar zor..sersum canm ya benimde artik yumurtlama doneminde kanamam oluo 2 aydir oluo bole siskinlik ve agri 2 gun snra gecio
sağol canımTebrikler canım
Oo harikasın canım tebrikler
Tebrikler canım,1 ay için 5 kilo süper,üstelik kaçamaklara rağmen
canım aynı kiloyu veripte arada çok kilo farkı olanlar(mesela senle ben ikimizde 500 gr verirsek) senin yüzdenle benimki bir olmuyor sen daha zayıf olduğun için sen daha önde oluyorsun..onun için % de hesaplıyoruz ve formatla yazarsak daha anlaşılır oluyor herkes de ilerlemeyi daha kolay takip ediyor..gayette açıklamalı yazdım -500 gram vermişim diye
ellerine sağlık kuzumliste tamam kızlar hatam varsa affola
sersumcum bi fikir sunmak isterim arkadaşım
liste hakkında herkez hesaplamayı yapamıyor zor geliyor daha basitleştirmek için haftalık yüzdeyi herkez kendi hesaplasın listeyi bu şekilde yapalım hem daha anlaşılr oluyo nedersin canım herkez daha rahat yapar başkan sensin kuzum sen bilrsin yinede
bunu kastetmiştim yapmışsın zatenrumuz:sabahvesen
diyeti:karışık
başlangıç kilo:75.500
baş.tarihi:24 Kasım 2016
geçen hafta:71.000
bu hafta:70.500
fark:-500
yüzde:%0,70
vermişsindirr üzülme..Valla bende kendimi merak ediyorum canım ama inan hiç kilo verememiş olmaktan çok korkuyorum.ilk haftadan motivasyonum düşsün istemiyorum
genelde ayaklarını üşütünce olur öyle ama..geçmiş olsunKızlar birşey sormak istiyorum
regl'im ya ben garip bir mide bulantısı var dünden beri.
ardından peçeteye sildğimde çok kan geliyor ancak ped'e pek akmıyor. hiç bu şekilde olmazdı
yada tuvalette iken afedersiniz ama parça parça geliyor (gerçi üşüttüğüm zaman parça parça oluyordu ama diğeri ilk defa başıma geldi bu kadar az olması)
Anladım canım şimdi..liste tamam kızlar hatam varsa affola
liste hakkında herkez hesaplamayı yapamıyor zor geliyor daha basitleştirmek için haftalık yüzdeyi herkez kendi hesaplasın listeyi bu şekilde yapalım hem daha anlaşılr oluyo nedersin canım herkez daha rahat yapar başkan sensin kuzum sen bilrsin yinede
Ben yuzde hesaplayamiorum cok uzgunum cok zor gelio bna yaoamiorum hic matemwtik beynim yokliste tamam kızlar hatam varsa affola
vermişsindirr üzülme..
genelde ayaklarını üşütünce olur öyle ama..geçmiş olsun
ben sana öğreticem..Ben yuzde hesaplayamiorum cok uzgunum cok zor gelio bna yaoamiorum hic matemwtik beynim yok
anladın yani dimiHee bn anladim simdi neden yuzde hesapladgimizi
Dogru cnm dgru diosun benim bu isi ogrenmem gerekliben sana öğreticem..
anladın yani dimi80 kilonun 500gr vermesiyle 70 kilonun 500gr vermesi aynı olmazki..70 kiloluk kişiye haksızlık olur ..valla karlı ben çıkarım ona göre
Bana da ogretirsen sevinirim bende yapamiyorumben sana öğreticem..
anladın yani dimi80 kilonun 500gr vermesiyle 70 kilonun 500gr vermesi aynı olmazki..70 kiloluk kişiye haksızlık olur ..valla karlı ben çıkarım ona göre
Dogru cnm dgru diosun benim bu isi ogrenmem gerekli
Bana da ogretirsen sevinirim bende yapamiyorum
Verdigimiz kiloyu hep 100'e bolcez yanikilo yüzdesi hesaplama
verilen kilo(gr cinsinden) * 100 değerini birhafta önceki kilonuza(gr cinsinden) bölüyorsunuz..
örnek anlatım:kendi kilomda
verdiğim kilo :1100gr
geçen haftaki kilom:80600gr
1100*100=110000/80600=1.364 bu kaaa basit dostlarım..büyükten küçüğe doğru sıralamak da sizin işiniz gariii
Ayyy kizdirdim dimihayırverdiğin kiloyu (gr cinsinden) 100 le çarpıp geçen haftaki kilona(gr cinsinden) bölücen..
yanii ben bu hafta 300gr verdim 300 çrpı 100 :30000 eder geçen haftaki kilom 81900gr dı.30000bölü81900o da 0.366 çıkar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?