yok cicim ne kızmasıAyyy kizdirdim dimicarpıyı atlamisim. Ama bu kez anladim. Dur opeyimde tatliş tatlış olalim
Sorun değil canım nerden bileceksin..Hımmm eşin Amerikalı mı. Fena çam devirdim desene ?
Dün akşam 8:00 de başlayıp sabaha doğru eve geldik. Bütün ihtiyaçlarımızı aldık iyi oldu çok şükür. Sonrada hiç uyuyamadım bir sürü kahve içmiştimSeylanin Gunlugu alisveris nasilsi cnm
evet ayaysel cim.
ben 3. doğumdan önce 52-53 kilolardaydım.
şimdi işte 3 kilo fazlam var. bacaklarım kollarım ince . belim ve karnım şişkin. sıkıntı buralarda. zaten aburcubur göbeği öyle olurmuş biliyor musun . karın yanlar yağlanırmış aburcubur ile
Olsun cnm 3 ay sursun ama ver insDün akşam 8:00 de başlayıp sabaha doğru eve geldik. Bütün ihtiyaçlarımızı aldık iyi oldu çok şükür. Sonrada hiç uyuyamadım bir sürü kahve içmiştim
Öğlene doğru kalktım herzamanki gibi hafif bir kahvaltı yaptım ve 8 km yürüdüm. Dünden çok yorgundum koşamadım,
Öğlen fırında Brüksel lahanası üzerine yoğurt koyup 1 dilim ekmekle yedim. Birazdan eşimle sinemaya gidecez. Akşama ne yerim bilmiyorum.
Maşallah herkes çok güzel kilo vermiş herkesi tebrik ediyorum. Ben neredeyse hiç kaçamak yapmadım sıkı spor yaptım ve gerçekten çok az yedim ama artık eskisi gibi veremiyorum.eşim çok normal sona doğru kilo vrmen yavaşlar üzme kendini dedi, bilmiyorum belkide ben mutlu olayım diye öyle söylemiştir.
Ama öyle görünüyorki son üç kiloyu vermem üç ay sürecek
Iyi vakit gecirmissiniz cok güzel. Eşinle de iyi eglenceler. Bende arastirdigimda boyle okumustum canim vucut bi zaman sonra yavaşliyormus zaten senin cok kilo problemin yok.Dün akşam 8:00 de başlayıp sabaha doğru eve geldik. Bütün ihtiyaçlarımızı aldık iyi oldu çok şükür. Sonrada hiç uyuyamadım bir sürü kahve içmiştim
Öğlene doğru kalktım herzamanki gibi hafif bir kahvaltı yaptım ve 8 km yürüdüm. Dünden çok yorgundum koşamadım,
Öğlen fırında Brüksel lahanası üzerine yoğurt koyup 1 dilim ekmekle yedim. Birazdan eşimle sinemaya gidecez. Akşama ne yerim bilmiyorum.
Maşallah herkes çok güzel kilo vermiş herkesi tebrik ediyorum. Ben neredeyse hiç kaçamak yapmadım sıkı spor yaptım ve gerçekten çok az yedim ama artık eskisi gibi veremiyorum.eşim çok normal sona doğru kilo vrmen yavaşlar üzme kendini dedi, bilmiyorum belkide ben mutlu olayım diye öyle söylemiştir.
Vücut ilk zaman daha çabuk kilo veriyor zamanla ona alıştığı için yavaşlıyor bazen duruyor çok normal motiven bozulmasınDün akşam 8:00 de başlayıp sabaha doğru eve geldik. Bütün ihtiyaçlarımızı aldık iyi oldu çok şükür. Sonrada hiç uyuyamadım bir sürü kahve içmiştim
Iyisin yine de.Rumuz:Seylanın günlüğü
Başlama tarihi: 15 ekim
Başlangıç kilom: 60.400
Geçen hafta: 55.338
Bu hafta : 55.092
Fark: 246
Yine 54 ü göremedim bu hafta
seni gördükçe kendimi bi yerlerden atasım geliyor.Rumuz:Seylanın günlüğü
Başlama tarihi: 15 ekim
Başlangıç kilom: 60.400
Geçen hafta: 55.338
Bu hafta : 55.092
Fark: 246
Yine 54 ü göremedim bu hafta
öğrendin ama değil miAllahim valla ben ogretmen olurken bu hesaplama kadar zor olmamisti bu is(
harika olmuşDün akşam 8:00 de başlayıp sabaha doğru eve geldik. Bütün ihtiyaçlarımızı aldık iyi oldu çok şükür. Sonrada hiç uyuyamadım bir sürü kahve içmiştim
iyi eğlenceler..Dünden beri çok siskinligim var karnım davul gibi oldu
Haftasonunu şehir dışında geçireceğim inşallah gittiğim yerde çok kaçırmam
Gunaydin canim! Hadi bakalim bekliyoruz...:)Günaydın kızlar,bu sabah kahvaltı yapmadım,malum diyetisyene gidicem tartıda fazla çıkmayayımrandevum 11:30 da,gelince yazarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?