Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Dün akşam 8:00 de başlayıp sabaha doğru eve geldik. Bütün ihtiyaçlarımızı aldık iyi oldu çok şükür. Sonrada hiç uyuyamadım bir sürü kahve içmiştim
Öğlene doğru kalktım herzamanki gibi hafif bir kahvaltı yaptım ve 8 km yürüdüm. Dünden çok yorgundum koşamadım,
Öğlen fırında Brüksel lahanası üzerine yoğurt koyup 1 dilim ekmekle yedim. Birazdan eşimle sinemaya gidecez. Akşama ne yerim bilmiyorum.
Maşallah herkes çok güzel kilo vermiş herkesi tebrik ediyorum. Ben neredeyse hiç kaçamak yapmadım sıkı spor yaptım ve gerçekten çok az yedim ama artık eskisi gibi veremiyorum. eşim çok normal sona doğru kilo vrmen yavaşlar üzme kendini dedi, bilmiyorum belkide ben mutlu olayım diye öyle söylemiştir.
Ama öyle görünüyorki son üç kiloyu vermem üç ay sürecek

Bendede aynı problem var. Üst tarafım extra small 34 beden alt tarafım 38 beden. Alt tarafım en azından 36 beden olsa daha orantılı görünecek. Bu diyeti de o yüzden yapıyorum. Kalça ve göbekten kurtulmaya çalışıyorum. Allah yardımcımız olsun

Olsun cnm 3 ay sursun ama ver ins

Iyi vakit gecirmissiniz cok güzel. Eşinle de iyi eglenceler. Bende arastirdigimda boyle okumustum canim vucut bi zaman sonra yavaşliyormus zaten senin cok kilo problemin yok.

Vücut ilk zaman daha çabuk kilo veriyor zamanla ona alıştığı için yavaşlıyor bazen duruyor çok normal motiven bozulmasın

Rumuz:Seylanın günlüğü
Başlama tarihi: 15 ekim
Başlangıç kilom: 60.400
Geçen hafta: 55.338
Bu hafta : 55.092
Fark: 246
Yine 54 ü göremedim bu hafta
Iyisin yine de.
Bu hafta ekstra bi sey yaparsan bu durgunluk dönemi geçer. Menünden bişey çıkar ,başka bişey ekle..günlük menünde ekmek var mı. Varsa çıkar ,roka, maydonoz,dereotu vs.ekle.

Dünden beri çok siskinligim var karnım davul gibi oldu
Haftasonunu şehir dışında geçireceğim inşallah gittiğim yerde çok kaçırmam

Rumuz:Seylanın günlüğü
Başlama tarihi: 15 ekim
Başlangıç kilom: 60.400
Geçen hafta: 55.338
Bu hafta : 55.092
Fark: 246
Yine 54 ü göremedim bu hafta
seni gördükçe kendimi bi yerlerden atasım geliyor..3 kilo fazlan için verdiğin mücadele takdire şayan..bir de bize bak
Allahim valla ben ogretmen olurken bu hesaplama kadar zor olmamisti bu is(
öğrendin ama değil mi
harika olmuş bizde de nette indirim vardı ben de dün gece aldım salonuma halı ve 2 takım nevresimgeç olsun ama olsun

Dünden beri çok siskinligim var karnım davul gibi oldu
Haftasonunu şehir dışında geçireceğim inşallah gittiğim yerde çok kaçırmam
iyi eğlenceler..

Günaydın canlar!

Kahvaltım
Bugün canım hiç birşey istemedi
Kızımı düşünerek en azından
1 tane salatalik cok az peynir yedim.
1 bardakta şekersiz çay.

Öğlen: 1 mandalina 2 tanede ceviz yerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…