Elimden geldiğince dikkat edecem hem eltime hem abimlere gidecem korkum biri der eltim yemeğimi beğenmedi biri der gorumcem yemeklerimi beğenmedimesmeser dikkat et haftasonu cnm sakin battibalik yan gder yapma
sersum ins ogrendim cnm cuma gunu belli olur
Merakla bekliyoruzGünaydın kızlar,bu sabah kahvaltı yapmadım,malum diyetisyene gidicem tartıda fazla çıkmayayımrandevum 11:30 da,gelince yazarım
Insanın kendi yaptığını yemesi çok daha güzel oluyor ben tereyağını tursumu ekmegimi salgami elinden gelen herşeyi kendim yaparım çok zevkli bir isEki Görüntüle 1917235Seylanin Gunlugu nün eşinin tarifiyle bugün ekmeğimizi yaptım ama ölçüyü küçülttüm ..eşim olmadığından kızımla bana kadar yaptım..çok lezzetliydi..kabuğu sadece biraz sert olmuş..o da sanırım tuzunu fazla kaçırmışım ondan oluyordu..ekmek makinesiyle yarışır
kahvaltım
2 dilim ekmek
salçalı omlet
partırma
peynir
1 çay bardağı greyfurt portakal suyu
evet canım fırında
Aynen canım..Kesinlikle katılıyorum..Insanın kendi yaptığını yemesi çok daha güzel oluyor ben tereyağını tursumu ekmegimi salgami elinden gelen herşeyi kendim yaparım çok zevkli bir is
Merakla bekliyoruz
.Eki Görüntüle 1917235Seylanin Gunlugu nün eşinin tarifiyle bugün ekmeğimizi yaptım ama ölçüyü küçülttüm ..eşim olmadığından kızımla bana kadar yaptım..çok lezzetliydi..kabuğu sadece biraz sert olmuş..o da sanırım tuzunu fazla kaçırmışım ondan oluyordu..ekmek makinesiyle yarışır
kahvaltım
2 dilim ekmek
salçalı omlet
partırma
peynir
hadi amaaaaaAzz sonnraa
.
Afiyet olsun kuzum,bende ekmek yapmayı çok istiyorum,tarifi yazarmısın?
Geldim kızlartopiği merakta bırakmayayım 2,4 kg vermişim 1 haftada çoğu da yağdan gitmiş...yürüyüş yapsaydım daha da çok gidermiş ama sağlık olsun.bundan sonra yürüyüşe başlıycam..benden haberler bu kadar
Kabuğu biraz sert oluyo zaten biz öyle seviyoruz. Ellerine sağlık çok güzel görünüyor.Eki Görüntüle 1917235Seylanin Gunlugu nün eşinin tarifiyle bugün ekmeğimizi yaptım ama ölçüyü küçülttüm ..eşim olmadığından kızımla bana kadar yaptım..çok lezzetliydi..kabuğu sadece biraz sert olmuş..o da sanırım tuzunu fazla kaçırmışım ondan oluyordu..ekmek makinesiyle yarışır
kahvaltım
2 dilim ekmek
salçalı omlet
partırma
peynir
Sağol canım..Tekrar teşekkürler tarif için..Ben de kabuklu severim hatta çoğu zaman sadece kabuk severim bizim kız yımışak seviyorKabuğu biraz sert oluyo zaten biz öyle seviyoruz. Ellerine sağlık çok güzel görünüyor.
Sabahın dördünde kalktık Miami ye balığa gidiyoruz. Aslında hiç canım istemiyor çok meşakkatli oluyor ama eşim illa gel dedi gidiyorum. Sabah bir dilim ev ekmeğine kaymak sürdüm yolda yicem.
Yaa öyle deme üç kilo sadece göbek ve kalçada olunca birde ben çok inçe kemikliyim kötü görünüyor.seni gördükçe kendimi bi yerlerden atasım geliyor..3 kilo fazlan için verdiğin mücadele takdire şayan ..bir de bize bak
öğrendin ama değil mi
harika olmuşbizde de nette indirim vardı ben de dün gece aldım salonuma halı ve 2 takım nevresim geç olsun ama olsun
iyi eğlenceler..
Herkes kendini nasıl güzel ve mutlu hissediyorsa ideal kilosu odur tabii canımYaa öyle deme üç kilo sadece göbek ve kalçada olunca birde ben çok inçe kemikliyim kötü görünüyor.
Tebrik ederim canim cok sevindim. Yuruyusle daha da guzel kilo vereceksin insallah.Geldim kızlartopiği merakta bırakmayayım 2,4 kg vermişim 1 haftada çoğu da yağdan gitmiş...yürüyüş yapsaydım daha da çok gidermiş ama sağlık olsun.bundan sonra yürüyüşe başlıycam..benden haberler bu kadar
hadi amaaaaa
ekmek tarifi(seylanın)
Malzemeler:
3 bardak un, ayrıca kenarda biraz un üzerine serpmek için
1 çay kaşığı kuru maya
1 tatlı kaşığı + 1 çay kaşığı tuz
Hazırlanışı:
1. Derin bir kap içinde bütün malzemeleri koyup yavaş yavaş su ekleyerek karıştırın.
Ele yapışan çok yumuşak hatta biraz cıvıkımsı bir hamur haline gelecek. Sonra plastik strechle hava almıyacak şekilde sardıktan
sonra oda sıcaklığında 12 saat bekletin.
Eşim akşamdan hazırlıyor sabah pişiriyoruz.
Göz göz olunca hamur hazır oluyor.
Mutfak tezgahına biraz un serpip hamuru üzerine koyun. Üzerine biraz un serpip bir
iki kez katlayın.
Tekrar plastikle kaplayıp 15 dk bekletin.
3. Ellerinizi unlayıp hamuru top haline getirin. Üzerine havlu koyup yarım saat bekleyin.
4.Bu arada tencereyi fırına boş olarak koyup 220 derecede yarım saat ısıtın.
Yalnız tencere seramik döküm olanlardan olacak. Hani şu çok ağır olanlardan. Sonra hamuru sıcak tencereye koyun.
Elinizi yakmayın dikkat edin. Eşim hamurun altına parçment kağıdı koyuyor yapışmasın diye.
Tencerenin kapağını kapatıp 220 derecede 30 dk pişirin.
Sonra kapağını açıp bir 15-30 dk tamamen kızarıncaya kadar pişirin afiyet olsun.
süpersin canım devam devammm
Tebrik ederim canim cok sevindim. Yuruyusle daha da guzel kilo vereceksin insallah.
Seninle ayni gidiyoruz canim. Ah ah şu 7 lere duşsek. Dubayı gorunce ayri bir gıcık oldum şu kiloyaHerkes kendini nasıl güzel ve mutlu hissediyorsa ideal kilosu odur tabii canım..Sadece bizim gibi dubacıkların çoook yolu var ona istinaden dedim..
Aynen canım..7 leri görelim ve bir daha asla 8 li rakamlar gelmesinSeninle ayni gidiyoruz canim. Ah ah şu 7 lere duşsek. Dubayı gorunce ayri bir gıcık oldum şu kiloya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?