Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Günaydın kızlar,bu sabah kahvaltı yapmadım,malum diyetisyene gidicem tartıda fazla çıkmayayımrandevum 11:30 da,gelince yazarım

oooooooo çok sevindim kıssss işe yaramış
hadi bakalım devamı gelsin

önceden bizde giderdik eşimle çok zevkli oluyor ama bir okadarda yorucu haklısın yani
olsun canım sık gitmiyorsan eşin için idare edersin

Evet haklısın sicakken de daha çok yiyor insan

sersumcum bende bugün ekmek yaptım sen fırında yapmışsın ama çok güzel görünüyo dışardan almış gibi görüntüsü
her zaman dua ediyorum sana çok yararlı bişey aldım sayende
bende mısır ekmeği deniyorum bugün şu an makinada nasıl olacak bakalım
tadına bakarım gerisini eşim yer
birde haşhaş ezmeli denicem çoknseverim olanları bitireyimde dondurucuda var taze taze
ekmeklerinizi dondurucuya atın tazecik yeni gibi oluyo
kkahvaltım =sucuk yedim bugün diğerleri aynı
öğlen çayın yanında kek
akşamda annemi yöresel pazarı gezdiiricez orada yeriz artık çayıda biizde içeriz

Ah canım menun olduysan ne mutlu bana vesile olduğum için çok mutluyum..
Ay tadıda hazır ekmek gibiydi canım..güzeldi hatta fazla güzel..dondurucum yetersiz oluyor benim etlerden ve dondurmalardan yer yok..poşetleyip mi koyuyorsun canım..poşetle koyunca kokuları değişiyor sanki..
iyi gezmeler pazarda canım

16 da öğlen yemeği yedim:
4 kaşık kapuska
Yarım kase yoğurt
1 dilim ekmek

18:30 akşam yemeğim:
2 kaşık kapuska
3 köfte
Yoğurt
1 dilim ekmek

Birazdan da akşam ara öğünümü yerim:
1 elma
2 tane form mısır-pirinç patlağı

Off ne diosun hashasli bayikirimmmm:)

Zaten gidene kadar üşeniyorum gittikten sonra gelene kadar off ne eziyet diye hayıflanıyorum. Sonrada ayyy çok eğlendim iyiki gitmişim diyorum.
Hava rüzgarlı ve kapalıydı bende üzerime sıkı giyinmemiştim çok üşüdüm. Onun dışında çok eğlenceliydi. Resimde de görüldüğü gibi bereketli bir gündü maşallah.
Akşam taptazecik balıkla ceviche yaptım. Peru salatası çiğ beyaz etli taze balıkla yapılıyor. Balık lime yanı yeşil limon suyunda bekletiliyor. İnanmayacaksınız ama pişmiş gibi oluyor. Çok sevdiğim bir salata ve diyete çok uygun düşük kalorili.

Herkes kendini nasıl güzel ve mutlu hissediyorsa ideal kilosu odur tabii canım..Sadece bizim gibi dubacıkların çoook yolu var ona istinaden dedim..
Yaa güzeller siz çok gençsiniz eminim kısa zamanda hayalinizdeki kiloyada ulaşırsınız.

Eklentiler

• IMG_7935.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 60
Miamiye bağlığa mi?
Orada mı oturuyorsun. Eşim de balık tütmüyor sever. Genelde serbest dalar. Zıpkınla.bizimki hastalık.
Kahvaltım muhlama
Çeyrek simit
Peynir

Oh oh maşallah balıklar ve istakozlar şahane(istakoz di mi onlar)Afiyet olsun..Aynen canım insan gidene kadar üşenir sonrası eğlence..
benim yaşım da 42 canım 35 den önce ne kolay verirdim..Ama şimdi gr gr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…