Seninle ayni gidiyoruz canim. Ah ah şu 7 lere duşsek. Dubayı gorunce ayri bir gıcık oldum şu kiloya
Aynen canım..7 leri görelim ve bir daha asla 8 li rakamlar gelmesingerçekler acıdır
Insallah yaa. Iyiki sizleri tanidim hergun insan ayri bi dikkat ediyor burayi okudukca.Aynen canım..7 leri görelim ve bir daha asla 8 li rakamlar gelmesingerçekler acıdır
Benimde oyle canim. En son 72ydim. Az kaldi 7lere insallah. Suan 80.3 kg.Katılıyorum kızlar,70 leri görmeyi çok uzun zaman oldu
Katılıyorum kızlar,70 leri görmeyi çok uzun zaman oldu
gidecek inşallah canım..Insallah yaa. Iyiki sizleri tanidim hergun insan ayri bi dikkat ediyor burayi okudukca.
Günaydın kızlar,bu sabah kahvaltı yapmadım,malum diyetisyene gidicem tartıda fazla çıkmayayımrandevum 11:30 da,gelince yazarım
oooooooo çok sevindim kıssss işe yaramışGeldim kızlartopiği merakta bırakmayayım 2,4 kg vermişim 1 haftada çoğu da yağdan gitmiş...yürüyüş yapsaydım daha da çok gidermiş ama sağlık olsun.bundan sonra yürüyüşe başlıycam..benden haberler bu kadar
önceden bizde giderdik eşimle çok zevkli oluyor ama bir okadarda yorucu haklısın yaniKabuğu biraz sert oluyo zaten biz öyle seviyoruz. Ellerine sağlık çok güzel görünüyor.
Sabahın dördünde kalktık Miami ye balığa gidiyoruz. Aslında hiç canım istemiyor çok meşakkatli oluyor ama eşim illa gel dedi gidiyorum. Sabah bir dilim ev ekmeğine kaymak sürdüm yolda yicem.
Evet haklısın sicakken de daha çok yiyor insanevet canım fırında
Aynen canım..Kesinlikle katılıyorum..ben de genelde her şeyimi kendim yaparım..ekmek makinemde yapıyordum zaten ama fırında ilk denedim ..Fazla ekmek yememek için çok sık da yapmıyorum açıkçası ..o mis kokuya dayanmak mümkün değil
oooooooo çok sevindim kıssss işe yaramış
hadi bakalım devamı gelsin
önceden bizde giderdik eşimle çok zevkli oluyor ama bir okadarda yorucu haklısın yani
olsun canım sık gitmiyorsan eşin için idare edersin
Ah canım menun olduysan ne mutlu bana vesile olduğum için çok mutluyum..sersumcum bende bugün ekmek yaptım sen fırında yapmışsın ama çok güzel görünüyo dışardan almış gibi görüntüsü
her zaman dua ediyorum sana çok yararlı bişey aldım sayende
bende mısır ekmeği deniyorum bugün şu an makinada nasıl olacak bakalım
tadına bakarım gerisini eşim yer
birde haşhaş ezmeli denicem çoknseverim olanları bitireyimde dondurucuda var taze taze
ekmeklerinizi dondurucuya atın tazecik yeni gibi oluyo
kkahvaltım =sucuk yedim bugün diğerleri aynı
öğlen çayın yanında kek
akşamda annemi yöresel pazarı gezdiiricez orada yeriz artık çayıda biizde içeriz
Off ne diosun hashasli bayikirimmmm:)sersumcum bende bugün ekmek yaptım sen fırında yapmışsın ama çok güzel görünüyo dışardan almış gibi görüntüsü
her zaman dua ediyorum sana çok yararlı bişey aldım sayende
bende mısır ekmeği deniyorum bugün şu an makinada nasıl olacak bakalım
tadına bakarım gerisini eşim yer
birde haşhaş ezmeli denicem çoknseverim olanları bitireyimde dondurucuda var taze taze
ekmeklerinizi dondurucuya atın tazecik yeni gibi oluyo
kkahvaltım =sucuk yedim bugün diğerleri aynı
öğlen çayın yanında kek
akşamda annemi yöresel pazarı gezdiiricez orada yeriz artık çayıda biizde içeriz
Sağol canım..Tekrar teşekkürler tarif için..Ben de kabuklu severim hatta çoğu zaman sadece kabuk severim bizim kız yımışak seviyorekmek makinemin tarif kitabında yazıyordu kabuklu istiyorsanız tuzunu arttırın diye ..
İyi yolculuklar..senin eşin de benim babam gibi macerayı seviyor..ben de küçükken sabahın köründe uyanır hem de trenle balığa giderdik..Tabii o zamanlar kimsede araba falan yok..Çocukken ne eğlenceli gelirdi..Şimdi olsa üşenirim..Ama iyi ki yaşamışım o günleri
Yaa güzeller siz çok gençsiniz eminim kısa zamanda hayalinizdeki kiloyada ulaşırsınız.Herkes kendini nasıl güzel ve mutlu hissediyorsa ideal kilosu odur tabii canım..Sadece bizim gibi dubacıkların çoook yolu var ona istinaden dedim..
Miamiye bağlığa mi?Kabuğu biraz sert oluyo zaten biz öyle seviyoruz. Ellerine sağlık çok güzel görünüyor.
Sabahın dördünde kalktık Miami ye balığa gidiyoruz. Aslında hiç canım istemiyor çok meşakkatli oluyor ama eşim illa gel dedi gidiyorum. Sabah bir dilim ev ekmeğine kaymak sürdüm yolda yicem.
Ben de aynıyımYaa öyle deme üç kilo sadece göbek ve kalçada olunca birde ben çok inçe kemikliyim kötü görünüyor.
Oh oh maşallah balıklar ve istakozlar şahane(istakoz di mi onlar)Afiyet olsun..Aynen canım insan gidene kadar üşenir sonrası eğlence..Zaten gidene kadar üşeniyorum gittikten sonra gelene kadar off ne eziyet diye hayıflanıyorum. Sonrada ayyy çok eğlendim iyiki gitmişim diyorum.
Hava rüzgarlı ve kapalıydı bende üzerime sıkı giyinmemiştim çok üşüdüm. Onun dışında çok eğlenceliydi. Resimde de görüldüğü gibi bereketli bir gündü maşallah.
Akşam taptazecik balıkla ceviche yaptım. Peru salatası çiğ beyaz etli taze balıkla yapılıyor. Balık lime yanı yeşil limon suyunda bekletiliyor. İnanmayacaksınız ama pişmiş gibi oluyor. Çok sevdiğim bir salata ve diyete çok uygun düşük kalorili.
Yaa güzeller siz çok gençsiniz eminim kısa zamanda hayalinizdeki kiloyada ulaşırsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?