Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

koku olmuyor canım poşeti iyice sıkı bağlıyorum benim dondurucu ilk çıkanlardan kuyu gibi maşallah
herşeyi alıyor 2 kere ekmek yapsam 2 hafta gidiyor dondurucunun sayesinde

Bugün yürüyüşümü gündüz yapıcam hava güneşli ama soğuk..sersum yürüyüşe gider

bende yürüyüm dedim regl başlangıcı malesef

Eki Görüntüle 1917631 Köpüşler güneşlendi biz yürüdük..
5 km cepte
Anam bu saat teyze amca saatiymiş herhalde kendimi 18 inde hissettim en gençleri bendim

Oooo şanslısın dev gibi dondurucu...
geçmiş olsun

Cok iyi canim 5 km. Bugun erkencisin. Hava ne guzel ya burasi soguk.
sağol canım..bugün güneşi görünce attım dışarı kendimi..Valla sıcaktan terledim bile..Ama çarşamba kar geliyormuş

Saat 12 de:
1 elma
1 avuç leblebi

Bugün annemlerdeydim bana göre yiyecek sebze yemeği yoktu.bende saat 14:30 da:
1 paket çubuk kraker 3 tane gün kurusu kayısı yedim.

Saat 5 te:
1 küçük kutu ton balığı
salata
1 dilim ekmek

Akşam 7:30 gibi:
1 elma 2 tane light mısır-pirinç patlağı yerim

Bu arada yarından itibaren yürüyüşe başlıyorum.sağolsun annem kızımı öğlen uyutunca,sen çık ben bakarım dedi,canım annem

komple mısır unundan ekmeği sevmedim ben..kekin içine de katarım mesela ben kepekli olsun diye ..ama geçen denediğim mısır unu ekmeğini yiyemedim

çorbalı günlere geri dönüyorum..
1 kase kalan şehriye çorbam
1 kase de tarhana acı soslu
sersum yedim ama bende beğenmedim herkezin bi alışkanlığı var amannnn koçişe yedirrim ben onu
şehriye çorbasına bayılıyom bende çokkkk severim
afiyet olsun

Biri bana da ekmek yapabilir mi acaba
ahhhh canım kıyamam yakın olsaydık yapar yerdik

ahhh bu anneler elleri öpülesi anneler
bende diyorum kızıma sen 2 tane doğur biirini ben büyütürüm şimdiden başladıın diyo iişşimiz var

Bir tabak makarna yedim anxak mideme yüklenince bir anda mide bulantısından çıktı herşey.
Bir tane de ufak şu kek buketlerinin çubuğa takılı kekleri var ya onlardan yicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…