Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Bir tabak makarna yedim anxak mideme yüklenince bir anda mide bulantısından çıktı herşey.
Bir tane de ufak şu kek buketlerinin çubuğa takılı kekleri var ya onlardan yicem
Bende de ayni oluyo canim 1 kasik fazla yesem hemen midem bulaniyor. Artik alistik hafif ve az yemeye.

Ben sana anneciğin kıyamaz Duru'ya bakar sen yürürsün demiştim
Seninle damak tatlarımız uyuyor canım..ben attım valla azcık yedim..Allah affetsin..birdaha yapmam..

şehriyeye ben de bayılırım yoğurt,yumurta sarısı ve limonla da terbiye yaparım ohh miss..Ama genelde tel şehriye olcek

ooooh maşallah senle ben doğurduk sanki iki tane de kızdan istiyon..ahaha alemsin

aşam yemeğğim kötü gitti dışardan yedik baba kkız gittiller papayes almışlar yanında malesef fanta hafta sonu kaçamağı oldu artık
Olur okaa kaçamak canım

Ben naaptım ben kızıma kek yapmıştım o miss kokuya dayanamadım ve yedim kalın 1 dilim tabii sonra pişmanlık vee sonra sersum kaldır totonu erit şu keki dedim ve bugün 2. kez yürüyüşe gittim..Geldim duşumu aldım sade maden suyumu içmekte ve vicdanen çok rahatlamış durumdayım..
Sonuç
aferin bana kek eridi çok şükür..Anlaşılan akşam kek yapmak yasak..sabah yapılırsa en azından daha kolay eritilir

ben mutfağa girmiyorum artık cnm sıkılıyor kafa dağıtayım diyorum sonra da vazgeçiyorum

Bugün kurubiye poğaça pasta yapmıştım. Dayanamadım yedim .
Sonra battı balık yan gider dedim daha çok yedim

Bu mesajı yeni gördüm. Balıkların ne balığı olduğunu. Çıkaramadım. Resif balığı gibiler

Aynen canım,anneme çok şey borçluyum kızım doğduğundan beri allah razı olsun ondan...

Evet sersumum demiştin valla

Ohh en azından eritmişsin keki canım

yılbaşına 1 ay 3 gün kaldı :) bugünü de saymazsak 1 ay 2 gün :)

en geç aralığın 28'inde kendimi tartıda 65 kg olarak görmek istiyorum inşallah :)
Hadi bakalım hep beraber Yılbaşında ben de yeni elbisemle resim çekip paylaşıcam
ben yürüyüş yaptığım zaman kasa dönüşüyor o zaman kilo veremiyorum :) daha önce 13 kg verdiğim iki hafta sporu denemiştim ama bana bir faydası olmadı :) aksine duraklattı kg vermemi.
Beni de şişirdi bu hafta normalde daha çok vermem gerekiyordu..Ama bırakmıyacam..sonrasında gidiyor ..Tecrübeyle sabittir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…