- 30 Ocak 2013
- 29.465
- 43.952
- 798
Biraz fazla olmus ama neyse kacamak hakkin arada.aşam yemeğğim kötü gitti dışardan yedik baba kkız gittiller papayes almışlar yanında malesef fanta hafta sonu kaçamağı oldu artık
Afiyet olsun:)Kurabiyeymis bendeki :) yarısını yedim yarısını kardeşime verdim :) bir fincan da sade Türk kahvesi :)
Bende de ayni oluyo canim 1 kasik fazla yesem hemen midem bulaniyor. Artik alistik hafif ve az yemeye.Bir tabak makarna yedim anxak mideme yüklenince bir anda mide bulantısından çıktı herşey.
Bir tane de ufak şu kek buketlerinin çubuğa takılı kekleri var ya onlardan yicem
Ben sana anneciğin kıyamaz Duru'ya bakar sen yürürsün demiştimSaat 12 de:
1 elma
1 avuç leblebi
Bugün annemlerdeydim bana göre yiyecek sebze yemeği yoktu.bende saat 14:30 da:
1 paket çubuk kraker 3 tane gün kurusu kayısı yedim.
Saat 5 te:
1 küçük kutu ton balığı
salata
1 dilim ekmek
Akşam 7:30 gibi:
1 elma 2 tane light mısır-pirinç patlağı yerim
Bu arada yarından itibaren yürüyüşe başlıyorum.sağolsun annem kızımı öğlen uyutunca,sen çık ben bakarım dedi,canım annem
Seninle damak tatlarımız uyuyor canım..ben attım valla azcık yedim..Allah affetsinsersum yedim ama bende beğenmedim herkezin bi alışkanlığı var amannnn koçişe yedirrim ben onu
şehriye çorbasına bayılıyom bende çokkkk severim
afiyet olsun
ahhhh canım kıyamam yakın olsaydık yapar yerdik
ahhh bu anneler elleri öpülesi anneler
bende diyorum kızıma sen 2 tane doğur biirini ben büyütürüm şimdiden başladıın diyo iişşimiz var
Olur okaa kaçamak canımaşam yemeğğim kötü gitti dışardan yedik baba kkız gittiller papayes almışlar yanında malesef fanta hafta sonu kaçamağı oldu artık
sanırım bir anda yüklenince kustumBende de ayni oluyo canim 1 kasik fazla yesem hemen midem bulaniyor. Artik alistik hafif ve az yemeye.
sağol cnmAfiyet olsun:)
ben mutfağa girmiyorum artık cnm sıkılıyor kafa dağıtayım diyorum sonra da vazgeçiyorumBen naaptım ben kızıma kek yapmıştım o miss kokuya dayanamadım ve yedim kalın 1 dilim tabii sonra pişmanlık vee sonra sersum kaldır totonu erit şu keki dedim ve bugün 2. kez yürüyüşe gittim..Geldim duşumu aldım sade maden suyumu içmekte ve vicdanen çok rahatlamış durumdayım..
Sonuç
Eki Görüntüle 1917738 aferin banakek eridi çok şükür..Anlaşılan akşam kek yapmak yasak..sabah yapılırsa en azından daha kolay eritilir
Bu mesajı yeni gördüm. Balıkların ne balığı olduğunu. Çıkaramadım. Resif balığı gibilerZaten gidene kadar üşeniyorum gittikten sonra gelene kadar off ne eziyet diye hayıflanıyorum. Sonrada ayyy çok eğlendim iyiki gitmişim diyorum.
Hava rüzgarlı ve kapalıydı bende üzerime sıkı giyinmemiştim çok üşüdüm. Onun dışında çok eğlenceliydi. Resimde de görüldüğü gibi bereketli bir gündü maşallah.
Akşam taptazecik balıkla ceviche yaptım. Peru salatası çiğ beyaz etli taze balıkla yapılıyor. Balık lime yanı yeşil limon suyunda bekletiliyor. İnanmayacaksınız ama pişmiş gibi oluyor. Çok sevdiğim bir salata ve diyete çok uygun düşük kalorili.
Yaa güzeller siz çok gençsiniz eminim kısa zamanda hayalinizdeki kiloyada ulaşırsınız.
Mecbur giriyoruz canımben mutfağa girmiyorum artık cnm sıkılıyor kafa dağıtayım diyorum sonra da vazgeçiyorum
Duramıyor insan değil mi..Ben de bugün zor tuttum kendimi daha çok yememek içinBugün kurubiye poğaça pasta yapmıştım. Dayanamadım yedim .
Sonra battı balık yan gider dedim daha çok yedim
sağol cnm midem küçülmüş fark ettim. daha az kararında yiyeceğim bundan sonraMecbur giriyoruz canımsana fazla yemek yaramıyor demek geçmiş olsun
sersum yedim ama bende beğenmedim herkezin bi alışkanlığı var amannnn koçişe yedirrim ben onu
şehriye çorbasına bayılıyom bende çokkkk severim
afiyet olsun
ahhhh canım kıyamam yakın olsaydık yapar yerdik
ahhh bu anneler elleri öpülesi anneler
bende diyorum kızıma sen 2 tane doğur biirini ben büyütürüm şimdiden başladıın diyo iişşimiz var
Ben sana anneciğin kıyamaz Duru'ya bakar sen yürürsün demiştim
Seninle damak tatlarımız uyuyor canım..ben attım valla azcık yedim..Allah affetsin..birdaha yapmam..
şehriyeye ben de bayılırım yoğurt,yumurta sarısı ve limonla da terbiye yaparım ohh miss..Ama genelde tel şehriye olcek
ooooh maşallah senle ben doğurduk sanki iki tane de kızdan istiyon..ahaha alemsin
Olur okaa kaçamak canım
Ben naaptım benkızıma kek yapmıştım o miss kokuya dayanamadım ve yedim kalın 1 dilim tabii sonra pişmanlık vee sonra sersum kaldır totonu erit şu keki dedim ve bugün 2. kez yürüyüşe gittim. .Geldim duşumu aldım sade maden suyumu içmekte ve vicdanen çok rahatlamış durumdayım..
Sonuç
Eki Görüntüle 1917738 aferin banakek eridi çok şükür..Anlaşılan akşam kek yapmak yasak..sabah yapılırsa en azından daha kolay eritilir
Aynen canım,anneme çok şey borçluyum kızım doğduğundan beri allah razı olsun ondan...
Evet sersumum demiştin valla
Ohh en azından eritmişsin keki canım
Erisin gari valla yordum kendimi ceza olarak..Benim limitlerimin üstü bu
Hadi bakalım hep beraberyılbaşına 1 ay 3 gün kaldı :) bugünü de saymazsak 1 ay 2 gün :)
en geç aralığın 28'inde kendimi tartıda 65 kg olarak görmek istiyorum inşallah :)
Beni de şişirdi bu hafta normalde daha çok vermem gerekiyordu.ben yürüyüş yaptığım zaman kasa dönüşüyor o zaman kilo veremiyorum :) daha önce 13 kg verdiğim iki hafta sporu denemiştim ama bana bir faydası olmadı :) aksine duraklattı kg vermemi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?