Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Hadi bakalım hep beraber Yılbaşında ben de yeni elbisemle resim çekip paylaşıcam
Beni de şişirdi bu hafta normalde daha çok vermem gerekiyordu..Ama bırakmıyacam..sonrasında gidiyor ..Tecrübeyle sabittir
hadi inşallah :) geçen sene baharda aldığım ancak yazın giremediğim taytımın içine girmeye başladım sanırım tayt 40 beden falandı :) dmek ki 42 den 40'a düştüm ben :)

Merhabalar hanimlar.

Kpss sinavi icin ara verdim sinav bitti aciklandi bile. Bugun de acikogretim sinavimi atlattim derken diyete basliyorum tekrar aranizdayim.

Yarin kilo bildirimi yapar, menumu yazarim. 72 ile basladigim diyetime ramazanda 55.5 a kadar dustum. Su an sanirim 56.5-57 arasiyim yarin belli olur. Hedefim 53 olmak ve tabiki incelmek.

Sizlerde iyisinizdir umarim.

hadi inşallah :) geçen sene baharda aldığım ancak yazın giremediğim taytımın içine girmeye başladım sanırım tayt 40 beden falandı :) dmek ki 42 den 40'a düştüm ben :)

hoşgeldin canım..geçmiş olsun..listeye giriyorsun heralde..cumaya başlangıç bildirir 9 aralıkta listede olursun

Ayy ellerine saglik annenin en iyi anneler bakar zaten

Su dunyada tek dayanamadgim seydir o kek canm ya

Duramıyor insan değil mi..Ben de bugün zor tuttum kendimi daha çok yememek için
haklısın .
yedim . aba bugün itibariyle . yeniden başladım.
kahvaltımı yetiştiremedim.
pastadan az yedim.
nescafee yaptım . ama içmeye fırsat bulamadım.
işe geldim çay aldım kantinden içiyorum.
öğlen için hazırladığım yemeğimi de evde unutmuş çıkmışım. eşim aldı arabaya indirdi sandım. arkadan iniyorum ben. indim yola çıktık. yemeğimi aldın demi dedim , hayır görmedim dedi. genelde o alır indirir. bugün burda ne çıkarsa yiycem mecbur.

hoş geldin safransarı cım nasılsın. kpss yoldaşım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…