- 30 Ocak 2013
- 29.465
- 43.952
- 798
hadi inşallah :) geçen sene baharda aldığım ancak yazın giremediğim taytımın içine girmeye başladım sanırım tayt 40 beden falandı :) dmek ki 42 den 40'a düştüm ben :)Hadi bakalım hep beraberYılbaşında ben de yeni elbisemle resim çekip paylaşıcam
Beni de şişirdi bu hafta normalde daha çok vermem gerekiyordu..Ama bırakmıyacam..sonrasında gidiyor ..Tecrübeyle sabittir
hadi inşallah :) geçen sene baharda aldığım ancak yazın giremediğim taytımın içine girmeye başladım sanırım tayt 40 beden falandı :) dmek ki 42 den 40'a düştüm ben :)
hoşgeldin canım..geçmiş olsun..listeye giriyorsun heralde..cumaya başlangıç bildirir 9 aralıkta listede olursunMerhabalar hanimlar.
Kpss sinavi icin ara verdim sinav bitti aciklandi bile. Bugun de acikogretim sinavimi atlattim derken diyete basliyorum tekrar aranizdayim.
Yarin kilo bildirimi yapar, menumu yazarim. 72 ile basladigim diyetime ramazanda 55.5 a kadar dustum. Su an sanirim 56.5-57 arasiyim yarin belli olur. Hedefim 53 olmak ve tabiki incelmek.
Sizlerde iyisinizdir umarim.
Ayy ellerine saglik annenin en iyi anneler bakar zatenSaat 12 de:
1 elma
1 avuç leblebi
Bugün annemlerdeydim bana göre yiyecek sebze yemeği yoktu.bende saat 14:30 da:
1 paket çubuk kraker 3 tane gün kurusu kayısı yedim.
Saat 5 te:
1 küçük kutu ton balığı
salata
1 dilim ekmek
Akşam 7:30 gibi:
1 elma 2 tane light mısır-pirinç patlağı yerim
Bu arada yarından itibaren yürüyüşe başlıyorum.sağolsun annem kızımı öğlen uyutunca,sen çık ben bakarım dedi,canım annem
Bayilirim cnm ya ben onaaşam yemeğğim kötü gitti dışardan yedik baba kkız gittiller papayes almışlar yanında malesef fanta hafta sonu kaçamağı oldu artık
Su dunyada tek dayanamadgim seydir o kek canm yaBen naaptım benkızıma kek yapmıştım o miss kokuya dayanamadım ve yedim kalın 1 dilim tabii sonra pişmanlık vee sonra sersum kaldır totonu erit şu keki dedim ve bugün 2. kez yürüyüşe gittim. .Geldim duşumu aldım sade maden suyumu içmekte ve vicdanen çok rahatlamış durumdayım..
Sonuç
Eki Görüntüle 1917738 aferin banakek eridi çok şükür..Anlaşılan akşam kek yapmak yasak..sabah yapılırsa en azından daha kolay eritilir
halam verdi canım :) özel bir anlamı yokyazarhanim35 kim aldi bakalim o buket kurabiyeleri:)
Tabi ne demekBiri bana da ekmek yapabilir mi acaba
Ay cok zor bisey diolar onun icin cok cok gecmis olsun cnmIdrar yolu enfeksiyonu oldum kızlar çok kotüyüm
Ayy ellerine saglik annenin en iyi anneler bakar zaten
Idrar yolu enfeksiyonu oldum kızlar çok kotüyüm
haklısın .Duramıyor insan değil mi..Ben de bugün zor tuttum kendimi daha çok yememek için
hoş geldin safransarı cım nasılsın. kpss yoldaşım.Merhabalar hanimlar.
Kpss sinavi icin ara verdim sinav bitti aciklandi bile. Bugun de acikogretim sinavimi atlattim derken diyete basliyorum tekrar aranizdayim.
Yarin kilo bildirimi yapar, menumu yazarim. 72 ile basladigim diyetime ramazanda 55.5 a kadar dustum. Su an sanirim 56.5-57 arasiyim yarin belli olur. Hedefim 53 olmak ve tabiki incelmek.
Sizlerde iyisinizdir umarim.
kaçamak yapan yapana mübarek.aşam yemeğğim kötü gitti dışardan yedik baba kkız gittiller papayes almışlar yanında malesef fanta hafta sonu kaçamağı oldu artık
sersum . sucuğu yapmak zor mu. tarif var mı sendeOooo şanslısın dev gibi dondurucu...
geçmiş olsun
sağol canım..bugün güneşi görünce attım dışarı kendimi..Valla sıcaktan terledim bile..Ama çarşamba kar geliyormuş
hadi inşallah. görelim bakalım seni. bekliyorum. göremezsen sopa varyılbaşına 1 ay 3 gün kaldı :) bugünü de saymazsak 1 ay 2 gün :)
en geç aralığın 28'inde kendimi tartıda 65 kg olarak görmek istiyorum inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?