ben kurabiye falan göremedim yahu resimde. kahve ve kitap görüyorum. şaşı bak şaşır şeysi mi ki bu .
kurabiyem şuydu :) üzerindeki şekerle kurabiyenin yarısını yedim :) tarçınlı diye hepsini yemek istemedim alerjim var benim tarçına
tickerfactory sitesinden canım ilk sayfada nasıl yapılır tarifi var. 1. sayfanın ilk mesajını okursan yapabilirsin..Çizelge nasıl yapılır denilen yersersum canım şu uğur böcekli şeyi nasıl yaptın :)
Su dunyada tek dayanamadgim seydir o kek canm ya
Çok geçmiş olsun .fenadır ooIdrar yolu enfeksiyonu oldum kızlar çok kotüyüm
Yemeğini unutman kötü olmuş..işyeri beni de hep zorluyor..çarşamba işbaşıyım..kazasız götürürüm inşallahhaklısın .
yedim . aba bugün itibariyle . yeniden başladım.
kahvaltımı yetiştiremedim.
pastadan az yedim.
nescafee yaptım . ama içmeye fırsat bulamadım.
işe geldim çay aldım kantinden içiyorum.
öğlen için hazırladığım yemeğimi de evde unutmuş çıkmışım. eşim aldı arabaya indirdi sandım. arkadan iniyorum ben. indim yola çıktık. yemeğimi aldın demi dedim , hayır görmedim dedi. genelde o alır indirir. bugün burda ne çıkarsa yiycem mecbur.
var caanım olmamısersum . sucuğu yapmak zor mu. tarif var mı sende
fincanın yanındaki minnak çıbıklı kurabiye..Kurabiyeci olunca hemen görüyorum tabiiben kurabiye falan göremedim yahu resimde. kahve ve kitap görüyorum. şaşı bak şaşır şeysi mi ki bu .
sağ ol sersumcum. teşekkür ederim tarif için . yapacağım inşallah.tickerfactory sitesinden canım ilk sayfada nasıl yapılır tarifi var. 1. sayfanın ilk mesajını okursan yapabilirsin..Çizelge nasıl yapılır denilen yer
Çok geçmiş olsun .fenadır oo
Yemeğini unutman kötü olmuş..işyeri beni de hep zorluyor..çarşamba işbaşıyım..kazasız götürürüm inşallah
var caanım olmamı
Hafta Sonu İçin Ev Sucuğu
En güzeli En sağlıklısı
Malzemeler
250 gr az yağlı kıyma
3-4 diş sarımsak(ezilmiş)
kırmızı toz biber
kimyon
tuz
Yapılışı
Tüm malzemeler iyice yoğrulur
Resimdeki gibi minik köfteler haline getirilip
Az yağda pişirilir
Tadını kontrol etmek için şekil vermeden önce 1 küçük parçayı
pişirip ilave baharat veya tuz ekleyebilirsiniz..
Afiyet olsun
Eki Görüntüle 1918033
fincanın yanındaki minnak çıbıklı kurabiye..Kurabiyeci olunca hemen görüyorum tabii
afiyet olsun.Günaydın güzeller...Bugün erkenciyim...
kahvaltım
Eki Görüntüle 1918034 ev sucuğum kaysı yumurtam
peynir,kaşar zeytin ve yarım muz
Köfte tarifi değil bu canım sucuk tarifi..sağ ol sersumcum. teşekkür ederim tarif için . yapacağım inşallah.
ben dün köfte yaptım.
soğan rendeliyorum. bol sarımsak. karabiber ve tuz .
çok güzel oldu. ama senin tarifte kimyon var ilave. ve bir de soğan yok.
ekmek içi yokmuyorsun demi sersum sucuk şeysine
afiyet olsun.
ben o fincanın yanındaki kurabiyeyi göremedim. çiçek gibi . sanki fincanın deseni gibi.
ay yaşlanıyor muyum neyim yahu.
evet et kokusunu içim almıyor yerken. olabildiğince sarımsak ile bastırıyorum o et kokusunu.Köfte tarifi değil bu canım sucuk tarifi..sucuğa soğan ekmek konulmaz
bazıları köfteye de sarımsak koyar senin gibi ama tabii damak zevki..
çok şekermiş. benim de böyle nevresimlerim var . değişik.Şu Black Friday indiriminden ben de bayaa bi alışveriş yapmıştım çok beğendiğim bir nevresim vardı 135 den 95 indi hemen aldım resmini paylaşayım dedim..Çok şirin amaaa..
Eki Görüntüle 1918036
hoşgeldin canım..geçmiş olsun..listeye giriyorsun heralde..cumaya başlangıç bildirir 9 aralıkta listede olursun
1 sene surdu canim.Safransari canm hosgeldin cok sevndim ya eskiler de geldi baya buyuduk:) ins iyidor sinavlarin ideal kilona cok yaklalmissin sen 72 den 55 e ne kadar zamanda nasi dustun acaba
hoş geldin safransarı cım nasılsın. kpss yoldaşım.
iyi verdin şekerim . tebrik ederim.1 sene surdu canim.
Hosbuldum kizlar.
Artik aranizdayim insallah. Cuma kilo bildirimiyle liateye girerim bugunden de menu bildirimine baslarim.
Sabah : 1 yumurta, peynir, 5 zeytin, 2 dilim ekmek
Ara: 1 elma
Oglen: kabak yemegi, 1 dilim ekmek (kabakta pirinc var, ekmek 1 dilim bu yuzden)
Ara: ceviz, kuru uzum
Aksam: yesil mercimek yemegi, 1 kase yogurt
Bol sarımsak bol kimyon canım kokuyu bastırıyor..ben köfteye kekik de koyarım o da kokusunu alıp güzel bir tat verir tavsiye ederimevet et kokusunu içim almıyor yerken. olabildiğince sarımsak ile bastırıyorum o et kokusunu.
yine de 1 yada 2 den fazla yiyemiyorum. aram iyi değil et , köfte vs vs ile. ama sucuğu severim
çok şekermiş. benim de böyle nevresimlerim var . değişik.
Başarılar canım hep beraber inşallah1 sene surdu canim.
Hosbuldum kizlar.
Artik aranizdayim insallah. Cuma kilo bildirimiyle liateye girerim bugunden de menu bildirimine baslarim.
Sabah : 1 yumurta, peynir, 5 zeytin, 2 dilim ekmek
Ara: 1 elma
Oglen: kabak yemegi, 1 dilim ekmek (kabakta pirinc var, ekmek 1 dilim bu yuzden)
Ara: ceviz, kuru uzum
Aksam: yesil mercimek yemegi, 1 kase yogurt
evet kimyonlu yaptım arada .yok onu sevemedim. bi de kekik de kullandım arada. onu da sevemedik . çocuklar yemedi.Bol sarımsak bol kimyon canım kokuyu bastırıyor..ben köfteye kekik de koyarım o da kokusunu alıp güzel bir tat verir tavsiye ederim
Başarılar canım hep beraber inşallah
evet kimyonlu yaptım arada .yok onu sevemedim. bi de kekik de kullandım arada. onu da sevemedik . çocuklar yemedi.
naneli bile yaptım. o hepten içler acısı zaten .
Selam!
Kahvaltim
Saat:8.30'da
Peynirli omlet
6 tane zeytin
1 salatalık
Yeşillik
1 çavdarli ekmek kızarmış
2 bardak şekersiz çay
2 tane kuru kayısı
Öğlen 1 gibi de
1 mandalina
2 ceviz
2. öğünüm erken kahvaltı yaptığımdan acıktım tabii
1 kase tarhana
1 tabak bulgurlu ıspanak
yoğurt
bol acı sos ve pul biber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?