- 30 Ocak 2013
- 29.462
- 43.949
- 798
inşallah cnm :)hadi inşallah. görelim bakalım seni. bekliyorum. göremezsen sopa var
kahvenin yanında canım :) çikolata kaplıben kurabiye falan göremedim yahu resimde. kahve ve kitap görüyorum. şaşı bak şaşır şeysi mi ki bu .
sersum sağol cnm cuma gnkü bildirimden sonra siteye girer bakıp yaparım :)
Yine greyfurta hasret kalıcan desenedoktora gittim kızlar bugün yine şu başımın belası haptan yazdı 60 tane hap 3 ay kadar kullanacğm bittikçe. ne kadr çok kullanırsam o kadr çok damar toparlarmış kendni.
sabah git gel derken yoruldum uyumuşum şimdi uyandım
bir avuç leblebi
bir fincan sade türk kahvesi
akşam üzeri içinde
terbiyeli tavuklu çorba yapacağım içine şehriye ve patates koyacağım farklı olsun diye . bakalm cumaya en azından 6'ları görmek istiyorum.
3günde -500 gitmiş. 70 olmuşum ama o 6 bu hafta görülecek :))
sana da afiyet olsun kuzumAfiyet olsun kızlar...
geçmiş olsun canım . önemli bi şey değildir inşallah neyin vardoktora gittim kızlar bugün yine şu başımın belası haptan yazdı 60 tane hap 3 ay kadar kullanacğm bittikçe. ne kadr çok kullanırsam o kadr çok damar toparlarmış kendni.
bir avuç leblebi
akşam üzeri içinde
terbiyeli tavuklu çorba yapacağım içine şehriye ve patates koyacağım farklı olsun diye . bakalm cumaya en azından 6'ları görmek istiyorum.
Güle güle oturun ve kolay gelsin..Temizlik zor işşşSabah tartildim 57 geldim
Halbuki gecen hafta 56.5 tum. Kendimi tutmasam gidecem demekki.
Kis temizli yapmam gerek cam kapi, daha once hep yardimci aldim, ilk defa buyuk capli temizligi tek basima yapacagim 4.5 evlilik hayatimda. İnsallah halledebilirim.
Kucuk kizim ogle uykusuna yattiginda her gun bir odayi temizlemeyi dusunuyorum. Bugun salon koltuklarini silecegim. Oturma bolumu ve sirt kismi yastikli oldugundan onlar yikaniyor ben kalan kisimlari silecegim sadece. Bugun onlari halleder, yarinda cam kapi mobilya silerim biter insallah.
Bu evi yeni aldik, ayni binanin 1. Katinda kiraciydik, 4. Kati alip tasindik 3 ay once. İcime sinmeyen cok yeri var, elimden geldigince halletmeye calisacagim, malesef eaim bu konularda cok pasif
canım hayırlı olsun. il olarak doğudaydınız diye hatıdlıyorum. aynı yerde misinSabah tartildim 57 geldim
Kis temizli yapmam gerek cam kapi, daha once hep yardimci aldim, ilk defa buyuk capli temizligi tek basima yapacagim 4.5 evlilik hayatimda. İnsallah halledebilirim.
Kucuk kizim ogle uykusuna yattiginda her gun bir odayi temizlemeyi dusunuyorum. Bugun salon koltuklarini silecegim. Oturma bolumu ve sirt kismi yastikli oldugundan onlar yikaniyor ben kalan kisimlari silecegim sadece. Bugun onlari halleder, yarinda cam kapi mobilya silerim biter insallah.
Bu evi yeni aldik, ayni binanin 1. Katinda kiraciydik, 4. Kati alip tasindik 3 ay once. İcime sinmeyen cok yeri var, elimden geldigince halletmeye calisacagim, malesef eaim bu konularda cok pasif
damar tıkanıklığı vardı cnm ekimn 2. haftası ameliyat oldum da ilaç kullanmam gerekiyor düzenligeçmiş olsun canım . önemli bi şey değildir inşallah neyin var
hevesimi aldım
Yine greyfurta hasret kalıcan desene..Neyse sağlık olsun da napıcan
geçmiş olsun . kullan ilaçlarını düzenli tabii.damar tıkanıklığı vardı cnm ekimn 2. haftası ameliyat oldum da ilaç kullanmam gerekiyor düzenli
greyfurt bazı ilaçlarla etkileşim yaptığından dikkatli kullan. bi dönem haber olmuştu bilirsin belkihevesimi aldımsoymak ömürlükmüş resmen sıkıp içince de tek içilmiyor :) onun yerine katı meyve sıkacağının yerini keşfettim elma flan sıkarım artık
sağol cnmgeçmiş olsun . kullan ilaçlarını düzenli tabii.
biliyorum cnm o yüzden bayağı bir sabırsızlıkla beklemiştim ilacım bitsin diye ama yine uzak duracağım :)greyfurt bazı ilaçlarla etkileşim yaptığından dikkatli kullan. bi dönem haber olmuştu bilirsin belki
doktora gittim kızlar bugün yine şu başımın belası haptan yazdı 60 tane hap 3 ay kadar kullanacğm bittikçe. ne kadr çok kullanırsam o kadr çok damar toparlarmış kendni.
bir avuç leblebi
akşam üzeri içinde
sana da afiyet olsun kuzum
Sabah tartildim 57 geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?