Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

doktora gittim kızlar bugün yine şu başımın belası haptan yazdı 60 tane hap 3 ay kadar kullanacğm bittikçe. ne kadr çok kullanırsam o kadr çok damar toparlarmış kendni.

sabah git gel derken yoruldum uyumuşum şimdi uyandım

bir avuç leblebi
bir fincan sade türk kahvesi

akşam üzeri içinde
terbiyeli tavuklu çorba yapacağım içine şehriye ve patates koyacağım farklı olsun diye . bakalm cumaya en azından 6'ları görmek istiyorum.

3günde -500 gitmiş. 70 olmuşum ama o 6 bu hafta görülecek :))

Kizlarrr masallah sohbetler baslamis yine okuldayim ancs yaziirum derse gir cik oglen de top oynadim bilerek ogrencilerle sabah bi fincan kahve ve elma oglen de kofte yedim birazdsn ins bitki cayi falan icerim sizlerin de yazdiklarinizi okudum ins bi arada yorum yapcam:)

sersum sağol cnm cuma gnkü bildirimden sonra siteye girer bakıp yaparım :)

Yine greyfurta hasret kalıcan desene..Neyse sağlık olsun da napıcan

geçmiş olsun canım . önemli bi şey değildir inşallah neyin var

Sabah tartildim 57 geldim
Halbuki gecen hafta 56.5 tum. Kendimi tutmasam gidecem demekki.
Kis temizli yapmam gerek cam kapi, daha once hep yardimci aldim, ilk defa buyuk capli temizligi tek basima yapacagim 4.5 evlilik hayatimda. İnsallah halledebilirim.

Kucuk kizim ogle uykusuna yattiginda her gun bir odayi temizlemeyi dusunuyorum. Bugun salon koltuklarini silecegim. Oturma bolumu ve sirt kismi yastikli oldugundan onlar yikaniyor ben kalan kisimlari silecegim sadece. Bugun onlari halleder, yarinda cam kapi mobilya silerim biter insallah.

Bu evi yeni aldik, ayni binanin 1. Katinda kiraciydik, 4. Kati alip tasindik 3 ay once. İcime sinmeyen cok yeri var, elimden geldigince halletmeye calisacagim, malesef eaim bu konularda cok pasif

Güle güle oturun ve kolay gelsin..Temizlik zor işşş

canım hayırlı olsun. il olarak doğudaydınız diye hatıdlıyorum. aynı yerde misin
3 ay önce taşınmış isen ev temizdir. temizlik yapmışsındır. az az yap dediğin gibi . oda oda.
kız küçük.
eşin yardımcı olamayabilir . çok yorgundur vs vs . benim eşim yardımcı olur ama 3. çocuktan sonra daaha ço k oluyor .
evde ne gibi değişiklik düşünüyorsun. benim de hayallerim var ev için . değişiklik vs ler

hevesimi aldım soymak ömürlükmüş resmen sıkıp içince de tek içilmiyor :) onun yerine katı meyve sıkacağının yerini keşfettim elma flan sıkarım artık
greyfurt bazı ilaçlarla etkileşim yaptığından dikkatli kullan. bi dönem haber olmuştu bilirsin belki

Geçmiş olsun canım..

sana da afiyet olsun kuzum

Güle güle oturun canım..küçük çocukla temizlik çok zor oluyo,bana da ya annem ya eşim kızıma bakmakta yardımcı olurlardı da yapardım temizliğimi.şimdilerde kızım kendi kendine oynuyo da yapabiliyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…