Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Bizim de her taraf biz sabah baktım perde cama yapışmış buharlasan su buz tutmuş balkon kapisida aşağı tarafları öyle olmuştu ilk defa oldu bu sene çok soğuk ben de kızımı içim yana yana yolladım öğretmenini aradım geldi mi diye yollar buz düşer diye çok korktum

haklisin yabanci bir ulkede Turk restauranta gitmek cok keyifli oluyor. aslinda calisanlar turk olmadigi icin gecen sene sevmemistim hizmet iyi degildi ama kahvaltisi cok guzeldi. surekli cayi yanlis getirmislerdi.
Hadi ya ben calisanlarin en azindan bir kisminin turk oldugunu dusunuyordum:)

Bnde oleyim cnm 15 tatilde genelde bi yerlere gderim ve o yuzden zayif gitmek isterim:)

Sağol canım benim hiç umudum yok sizler vermişsinizdir inşallah
Olsun şekerim regl dendir o..haftaya gider..
Korkunun ecele faydası yok maalesef kilom 74.5 çıktı
Başlangıç kilo 73
Bu haftaki kilo 74.5
Geçcen hafta 73.5
Fark + 1 kg
regl dendir üzülme

Ayy sorma benim kız da bütün gece bekledi yok olmadı tatil süklüm püklüm gittiler kuzular
Tamam o zaman ilk iki sıra bizim olsun
Hadi bakalım
Çok soğuk çokkk
günaydın bizde okullar tatil .
dün başladı. vaililik tatil demiş . okuldan da mesaj geldi
şu an çok yoğun yağış. işe geldim ama geri dönebilir miyim belli değil . ilçeye geliyorum çünkü.

Az önce çektim
Amanın çok yağmış ..İnşallah dönersin canım

Kizlar bizde bugun de tatil bu hafta sadece 2 gun okula gittik haftasonunu da katarsak 5 gun oldu tatilimiz:)")
Şanslı gacı seniiii

Günaydın canlarım..Ankara da ficansımın dediği gibi karlı ve soğuk..Ben yarın nöbetçiyim..bugün evdeyim..Bakalım yarın arabayı çıkarabilir miyim ..Çıkaramazsam tabanvaya kuvvet..Yürünmeyecek mesafe değil ama elimde çantalarla ve soğukta hiç çekilmez
Ben de tartılmıyorum kahvaltı da yapmıyorum bekliyorum çünkü wc ye çıkmadım belki farkeder

@sabahvesen nerelerde acep banlanmış sanırsam..

Bende agzima bir lokma koymadan tartilirim

çok ince hesap yaptın sersum.
kahvaltını et sonra wc ye çıkarsan da düşersin söyle 300-400
bi şok bi şey yap canım .
yani bi gün protein beslen sadece.
bol bitki çayı içi aralarda
akşama lahana yemeği ye
niye 200 gr olmuş kiiiii

öğlen peynir zeytin roka yeşil çay . ama 2 tane sandiviç ekmeği yedim.
biri sarellelee li idi.
çok üzgünüm.
ben de yarın inşallah dikkat ederceğim .
bugün 4 de çıkıyoruz .
yoğun yağış yüzünden
ama hala yağıyor . belki daha önce çekerler saati

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…