- 30 Ocak 2013
- 29.442
- 43.942
- 798
zaten yoğurt kalorisi düşük canım 1 hafta yapamam ama en fazla 3-4 gün dayanırım sanırım. bakalım yarın duruma göre çorbam kalmazsa öğlene vs de yemeğim yok ya başlarımbence de başla .
yoğurt olunca başla diyebilirim sana. yoksa çok sağlıksız bi diyet
ben ev hanımı ve çocuk yokken . açıyordum müzik kanalını dans ediyordum.Yürüyüş felan yapmam gerekiyormu ben ev hanımıyım malum hareketsızım
Bu arada boyuma göre kilom çokmu
160
70kg
annen yemek yapmıyor mu . sen ailenle yaşıyorsun demi. tek yaşıyorsun gibi anlatıyorsunzaten yoğurt kalorisi düşük canım 1 hafta yapamam ama en fazla 3-4 gün dayanırım sanırım. bakalım yarın duruma göre çorbam kalmazsa öğlene vs de yemeğim yok ya başlarım
Hergun yürüyüş yapıyım o zaman bır saat falanben ev hanımı ve çocuk yokken . açıyordum müzik kanalını dans ediyordum.
1 saat kadar .
ama her dans sonrası deli gibi acıkıyordum .o ayrı tabi.
bir de plates yaptım 3-4 yıl kadar düzenli.
onu da bıraktım baya oldu
sen yap bi şeyler ama daha çok küçük yaşın
ailemle yaşıyorum canım babam halam kardeşim ben . annemle babam ayrı. halamda yapıyor yemek ama genelde çorbaları vs ben yapıyorum yemek olsa da olmasa da mutlaka çorba yapıyorum sevdiğim için :) bazen bakıyorum bizimkilerde içiyor çorbadan bazen içmiyorlar belli olmuyorannen yemek yapmıyor mu . sen ailenle yaşıyorsun demi. tek yaşıyorsun gibi anlatıyorsun
canım benm boyum 165 o halde bile ideal kg'm 57 senin ideal kilon daha az bnceIdeal kilom 60 sadece 10 kilo sanki 100 verecekmiş gibiyim
48 ve 63 kg arası yazıyo demi o
Yani normale bile girsem müthiş bişey benim için
bilmiyordum canım . pardon .ailemle yaşıyorum canım babam halam kardeşim ben . annemle babam ayrı. halamda yapıyor yemek ama genelde çorbaları vs ben yapıyorum yemek olsa da olmasa da mutlaka çorba yapıyorum sevdiğim için :) bazen bakıyorum bizimkilerde içiyor çorbadan bazen içmiyorlar belli olmuyor
52 kilo olacaksın inşallah . azim ile. biz sana destek veririz burda48 ve 63 kg arası yazıyo demi o
Yani normale bile girsem müthiş bişey benim için
bilmiyordum canım . pardon .
kız sıfır olsa ne olur 7 olsa ne olur . 7 bi kalori sayılmaz bana göre.bazı yerlerde türk kahvesi şekersiz 0 kalori yazıyor bazı yerde 7 kalori hangisine inanacağım şaşırdım
İnşallah nefsime dur diyebilirsem52 kilo olacaksın inşallah . azim ile. biz sana destek veririz burda
kız sıfır olsa ne olur 7 olsa ne olur . 7 bi kalori sayılmaz bana göre.
sen iç. ben izin veriyorum .
üstelik yağları da yakar galiba kahve. meto hızlandırır . bence tabi
18 kilomu vericem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?