maşallah sana nazar değmesin bu kadar spor yapmışsın ben 40 dk yapınca eşim kendine çok yukleniyorsun yorma kendi fazla diyor senin gibi yapsam intihar edeceğimi zanneder herhalde
aynen benim de eşim öyle. zaten eşimin yanında yapamam egzersiz . yaptırmaz . gel otur der . bi dünya şey söyler. o yokken yaparım.
akşam eve gidince yotuptan müzik açtık ve çocuklarla dans ettik. tabi kız kucakta . bayıldı resmen dansa. kız çocuk işte. çok farklı gerçekten. bin şükür.
aslında 6.30 yerim kahvaltımı. ama bugün yetişemedim ilk kez . olmadı. çocuklara beslenme hazırlarken ev toparlarken olmadı.
erken yemek iyidir. metabolizma hızlanır .çalışır
Akşam yemeğim
1 tabak bol yoğurtlu bol acılı patatesli hazır yufkadan mantı 360 kalori
1 dilim karpuz 23 kalori
3 meyve 16 kalori
1 kase kereviz sapı turşusu 17 kalori
Şekersiz bitki çayı
7 dk yüksek tempolu egzersiz
Bugünlük bu kadar. Günün tam raporu ekte. İnşallah yarın 52 yi görürüm. Herkese iyi geceler.
aslında 6.30 yerim kahvaltımı. ama bugün yetişemedim ilk kez . olmadı. çocuklara beslenme hazırlarken ev toparlarken olmadı.
erken yemek iyidir. metabolizma hızlanır .çalışır
Eveettt bugün sabah tartıya çıktım regl olacağım şişim hala olamadım o da ayrı gündüz tartılmıştım 60,5 kiloyken 62 çıkmıştı moralim bozulmuştu. sabha çıktım tartıya 60 kiloyum ben şok ben iptal :)
Eveettt bugün sabah tartıya çıktım regl olacağım şişim hala olamadım o da ayrı gündüz tartılmıştım 60,5 kiloyken 62 çıkmıştı moralim bozulmuştu. sabha çıktım tartıya 60 kiloyum ben şok ben iptal :)
super cnm aferin sana bu arada bazilarimiz calistigi icin erken kahvalti yapio ama ne kadar erken kahvalti yaparsam meto o kadar erken calisir gun boyu cakisir
super cnm aferin sana bu arada bazilarimiz calistigi icin erken kahvalti yapio ama ne kadar erken kahvalti yaparsam meto o kadar erken calisir gun boyu cakisir