Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

evdeym zaten cnm birde şu var sinamekinin karın ağrısı yapmaması için 1 gün önceden demlenip 1 gün sonra içilmesi gerekli.

kızlar bende bugün dayanamadım menemen vardı biraz yemiş bulundum şuan bol bol bol su içiyorum karnım şişti sudan ve o kadar şişimki patlıcam
menemen yiyince ne oluyor ki. menemeni çok sevirim. önemli olan yanında ekmek yeme. ya da 1 ince dilim ye. başka bi şey yedin mi

@demirleke sen yine tartılmadın demi :)
bebişim .
aslında akşam tartıldım.
57.1 çıktım.
sabah tartılamıyorum çünkü kız uyuyor . ve uyancak diye ödüm kopuyor . ağlıyor arkamızdan.
yani 55.5 müyümdür bilmiyorum. yarın cumartesi ya daha net anlarız . sabah tartılırım kız kalkınca

cumartesi ve pazar misafirliğe gidiyorum. artık mamalar ile haşır neşir olmak zorundayım . çünkü baya baya ikram yoğun oluyor . yandım . umarım abartmadan hallederim

1 kg ezogelin çorbası içim. ölüyorum . üstüne 1 kuru kayısı yedim . çatlamadan dururum inşallah . akşama çok hafif yiycem. bi kase yoğurt mesela.

Kızlar sersum izinli leylak yok bildirim yapmayan kim var bence herkes yaptı listeyi yapayım diyorum hafta sonu burda olmaya bilirim şimdiden soyleyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…