Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Akşam 1 kase kuru fasülye
1 kase yoğurt bol salata
Yarım dilim ekmek
Dün akşam yemekte eşim yoktu ben üç gündür fasülye yiyorum içim dışım fasülye oldu :) normalde üst üste bu kadar yemem ama bitsin diye yedim artık

1 kupa mistik çay

ara öğün

1 kupa Doğadan form Çay
1 yemek kaşığı leblebi

Uyumuşum üşüyorum diye battaniyenin altına girmiştim uyandığımda da 8.30 a geliyordu saat bu saatten sonra yemek yemek istemedim

akşam yemeği 8.30

yarım ayva

şimdi

1 kupa yesilcay

Ameliyatta kan kaybettim üzerine de regl olunca çok üşüyorum ben

şimdi de 1 fincan sade Türk kahvemi içiyorum ve benim için gün bitti :) bağırsaklarım da düzene girdi şükür ancak üşüttüm sanırım ameliyathanede. antibiyotik de kullanamıyorum gurul gurul midem.

haftaya cuma dikişlerimi aldıracağım birde test isteyeceğim doktordan ben neden uyuşmadım yeteri kadar. neşterin acısını neden hissettim diye. çünkü doktor kesti ben ayy uyy diye bağrındım ameliyat boyunca. sık dişini azıcık dayanamayacak gibiysen bırakacağım yoksa azıcık dayan az kaldı. kesileri minimum tutmaya çalışıyorum ilacın en yüksek dozunu yaptım biraz daha yaparsam kalbine etki eder dedi.

suyumu bitiririm ondan sonra tamam. regl 1. günü olmasına rağmen kolay geçti. aslında ameliyat sonrası 2 gündür birşey fark ettim normalde erken de yatsam öğlen 12 den önce uyuyamıyordum yada geç yattığım zaman 10da uyanmak hayal oluyordu.şimdi kaçta yatarsam yatayım 10 gibi uyanıyorum. yorgun da olmuyorum.

Bence biraz protein içeren bişeyler ye. Mesela kırmızı et yada etsuyuna çorba. İhtiyacın var.

Öğlen yemeğim tavuk suyuna bol acılı ekşili sebzeli çorba.
Yarım pancake ballı (çocuklardan artmış)
1 küçük kase papaya
Toplam 502 kalori
Birazdan markete gidicez. Sonrada akşam için kısır yapmak İstiyorum. Lahana haşlarım yanına.

Akşam yemeğim
Deniz ürünlü spagetti makarna 310 kalori.
Yeşil salata 60 kalori
Gittiğimiz markette lahana olmayınca kısır yapamadım yarına artık.
Şimdi akşam egzersizimi yaparım yarına Allah Kerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…