Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

yeşilçay içemiyorum midem bulanıyor demiştim ya doğadan büyülü bohça serisi var. onun yeşilçayını aldım güllü olduğu için tadında yeşilçayın o sasılığı yok. gül kokusu geliyor :) çokta hoşuma gitti

Kendimi 58.3 gibi de hissetmiyorum Çarşamba tartıldım 58.2 idim cuma 57 ki rakamlar görrüm diyordum olmadı haftaya artık

Öğle yemeği yemedim az önce 1 kupa kahve ve az Fındık'la badem yedim aa öncesinden de bir kupa süt içmiştim saat iki falandı

Benimde elimdeki çaylar bitsin bundan alayım. Güzel değilmi ?

Selam kizlar
Kahvaltım
2 haşlanmış yumurta
Ekmek yok
1 domates
Maydanoz
1 salatalık
2 çatal peynir
2 bardak çay

Öğlen
Salata içine peynir koydum biraz
2 kuru kayısı
1 bardak form çay

Saat 3 te sade türk kahvesi
1 tane minik lokum

Akşam
Balık
Salata

Yarın sabah bir daha tartılsam mı belki bugünkü kilom dünün şişkinliğidir :) daha da vermiş olabilirim

Canım zaten çok spor yaptığım için yorgunluk hissetmiyorum. Spor yapmayı kısa bir süre bıraksam çabucak yoruluyorum. O yüzden spor şart benim için.

Benim eşim tam tersi. Dün 90 dk spor yaptım hala egzersiz öneriyordu. Dur dedim artık yeter bugünlük, yarında onu yaparım.
canım inşallah görürsün. ben senin yerine olsam sanıyorum 45 i görürüm
kalori hesabı gidiyorsun artık sanıyorum
İlk diyete başladığımda kalori hesabı yapıyordum çok güzel verdim. Ne zaman bıraktım o kadar spor yapmama rağmen vermem durdu bende 2 gün önce yeniden başladım. Yediğimin içtiğimi hesaplamazsam ipin ucunu kaçırıyorum.

Triplimelek Megi canım en cok seni merak ediyorum bide Seylanin Gunlugu çok gayret gösterdiniz bu hafta çabuk tartilin da gorelim
Canım ben son 2 gün tam olarak diyet yaptım ama yinede 200 gr vermişim 2 günde.
Kızlar Dunderdir resmen kısır aseriyorum kokusu var burnumun dibinde daha onbeş tatilden çok önce yemistim aylar oldu yemeyeli
Kısır 300 kalori civarında ama az yağlı ve bol yeşillikle olunca kalori miktarı baya düşüyor ve protein de olduğu için çok dengeli bir diyet öğünü. Ben haşlanmış lahanayla yiyorum porsiyonu küçük tutuyorum 200 kaloriyi geçirmiyorum. Bugün yine yapıcam inşallah.

Öğle yemeği yemedim az önce 1 kupa kahve ve az Fındık'la badem yedim aa öncesinden de bir kupa süt içmiştim saat iki falandı
Çok lezzetli görünüyor Gül kokusuna bayılırım, Türkiye'ye geldiğimde bu yaz mutlaka almalıyım. Alacaklar listesine ekledim bile.

Günaydın şekerler yürüyüşe çıkmadan bildirimimi yapayım.
Rumuz:Seylanın günlüğü
Başlama tarihi: 15 ekim
Başlangıç kilom: 60.400
Geçen hafta: 53
Bu hafta : 52.800
Fark: -200
Yüzde: 0.265
Sabah kahvaltım
1 fincan Küba kahvesi 23 kalori
1 tabak mısır gevreği 213 kalori

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…