yeşilçay içemiyorum midem bulanıyor demiştim ya doğadan büyülü bohça serisi var. onun yeşilçayını aldım güllü olduğu için tadında yeşilçayın o sasılığı yok. gül kokusu geliyor :) çokta hoşuma gitti
yeşilçay içemiyorum midem bulanıyor demiştim ya doğadan büyülü bohça serisi var. onun yeşilçayını aldım güllü olduğu için tadında yeşilçayın o sasılığı yok. gül kokusu geliyor :) çokta hoşuma gitti
maşallah diyim o zaman . spor iyidir ama yorgunluk nasıl hissetmiyorsun 3 çocukla şaşırıyorum sana. yani işe de gidiyorsun . ev işleri yemek çocuklar zaten eve vardığımda tepeme çıkıyor. dün fotoyu bile çekemedik . kız kucakta durcakmış illa
aynen benim de eşim öyle. zaten eşimin yanında yapamam egzersiz . yaptırmaz . gel otur der . bi dünya şey söyler. o yokken yaparım.
akşam eve gidince yotuptan müzik açtık ve çocuklarla dans ettik. tabi kız kucakta . bayıldı resmen dansa. kız çocuk işte. çok farklı gerçekten. bin şükür.
İlk diyete başladığımda kalori hesabı yapıyordum çok güzel verdim. Ne zaman bıraktım o kadar spor yapmama rağmen vermem durdu bende 2 gün önce yeniden başladım. Yediğimin içtiğimi hesaplamazsam ipin ucunu kaçırıyorum.
Kısır 300 kalori civarında ama az yağlı ve bol yeşillikle olunca kalori miktarı baya düşüyor ve protein de olduğu için çok dengeli bir diyet öğünü. Ben haşlanmış lahanayla yiyorum porsiyonu küçük tutuyorum 200 kaloriyi geçirmiyorum. Bugün yine yapıcam inşallah.