Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Eline sağlık canım ayyy listenin yüz karası gibim bişey oldum
Aşk olsun insan yanlız bırakır mı arkadaşını
ŞAKA ŞAKA kimse o alanlar kategorisinde olmasın inşallah
Haftaya daha iyi olacağım inşallah

Listemiz kızlar
Kilo verenler
1.@zeze_35 (1.186)
2.@ficans (1.078)
3.seylanın günlüğü
4.mesmeser

Kilo alanlar
Ozlemm1990

Aynı kalanlar
Sabahvesen

Akşam yemeğim
Deniz ürünlü spagetti makarna 310 kalori.
Yeşil salata 60 kalori
Gittiğimiz markette lahana olmayınca kısır yapamadım yarına artık.
Şimdi akşam egzersizimi yaparım yarına Allah Kerim
Kalorili beslenmek daha iyi sanırım bende mi öyle yapsam acaba. Yapabilirmiyim ki daha önce hiç bu düZende gitmedim. Internetten bir bakayım. Sende bilgi verirsen sevinirim canım...

Triplimelek Megi yok yok iyisin. cumartesi sabah 6'da uyanıp işe giden naapsın?..
örnek: ben
Sende haklısın canım. Normalde de çok uyuyan biri değilim de 8 de uyanir kahvaltimi yaparım. Ama bugün gece çok bölündü uykum erken de uyanınca bi an şaşkına döndüm
Kolay gelsin sana tatlım

önemli değil canım olsun vermiş saymıyorum kendimi zaten :)

Sabah öyle acıkmıştım ki anlatamam gece uyumayınca bişey de yemedim sabah klasik kahvaltı yaptım az önce de eşim bir çay bardağı portakal suyu sıkmıştı onu içtim hafif bişeyler atıştırıp dışarı çıkmayı düşünüyoruz çocuklar biraz hava alsın az da olsa bişeyler atıştırayım ki orlarda saldırmayayım hamburgere tatlıya eşim kesin tatlı yer de bakalım artık

Kilo veren arkadaslar hepinizi tebrik ederim veremeyenler de uzumesin :) sabah kahvaltim 2 yumurta peynir 1 wasa yesillik annem biseyler yapmak istedi ama ben yemiorum dedim smdi oglen de sade et doner yogurt

Sabah erkenden kalktım 1 az şekerli Türk kahvesi 13 kalori
2 kayısı 34 kalori
1 hurma 70 kalori
Kahvaltim
Ballı çay
2 dilim kaymaklı reçelli ev ekmeği toplam 306 kalori
Kahvaltıdan sonra evi silip süpürcem bir kaç parça Yen'i mobilya var internetten aldım onları kursam sonrada spor.

Kalorili beslenmek daha iyi sanırım bende mi öyle yapsam acaba. Yapabilirmiyim ki daha önce hiç bu düZende gitmedim. Internetten bir bakayım. Sende bilgi verirsen sevinirim canım...
Canım ben ilk başta böyle diyet yaptım ve çok güzel düzenli bir şekilde verdim. Bırakınca spor yapmama rağmen veremedim. Herkesin bünyesi farklı. Bu teknik bende işe yarıyor çok şükür. Eğer sende yapmak istersen yardımcı olurum tabiiki. Akıllı teline herhangi bir kalori hesaplama yoluyla diyet aplikasyonu yükle ve yaşını boyunu kilonu ve ulaşmak istediğin kiloyu gir. Haftada ne kadar vermek istiyorsun onu da belirle. Aplikasyon sana günlük kalori bütçesi verecek. Yediğini içtiğin suyu bile oraya kaydet ve bütçenin üçte ikisinden fazla kullanmamaya çalış. Kullanırsan spor yakarak kalori yak ve toplam kaloriyi düşür. Bu şekilde düzenli olarak verirsin ve aç da kalmazsın. Aplikasyonda kayıtlı olmayan bişey yediğimde netten arayıp yediğim şeyin kalorisini bulup oraya o şekilde kaydediyorum. Zaten 1 ay içinde aplikasyon benım yediğim şeyleri hafızada biriktiriyor ve eklemek kolay oluyor. Netten aramak zorunda kalmıyorum sürekli.

sabah

1 sade Türk kahvesi
2 küçük hurma

Öğlen

Soğanlı biberli melemen
Turşu biber
Salata
Yarım bardak ayran

Eki Görüntüle 1969359
Ben günde 2 saate yakın spor + ev işi + 3 çocuk + çalışma hayatıyla bu kadar yesem ölürüm heralde. Maşallahın var .

Çok teşekkürler canım Bilgilerin için. Sen yazınca daha çok kafama yattı. Bir bakayım programlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…