Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Sabah normal klasik kahvaltımı yaptim
Öğleden kayivaldem de turşu kavurması 1 tane haşlanmış patates yarım dilim tahinli çörek yedim.
Akşamda 1 dilim ekmek ve kaymak.
Perşembe günü atlama ipi aldım nasipse artık tam bir sağlıklı beslenme programına başlıyorum. Pazartesi diyete baslayabilenlerden değilim o yüzden pazartesi hariç bir gün başlamayı tercih ediyorum..

Kizlar bugun cok kosturmaliydi oglen yemeginden su ana kadar hic bir sey yiyemedim sadece bir cay bir turk kahvesi ictim simdi de acim yogurtmu yemeliyim sut mu icmeliyim

Sonunda oturabildik. İnternetten yemek masasının yanına konsol almıştım misafir tabaklarını falan koymak için eşimle beraber yapmamıza rağmen kurması saatler sürdü. Neyseki sonuç güzel oldu çok içime sindi çok şükür.
Açlıktan bayılacaktım malum kahvaltıyı erken yaptım hemen soğan kavurup yumurta kırdım yanındada taze ıspanak yıkadım eşim daha önce hiç yememiş ama çok sevdi.
Çocuklar havuzda oynuyorlar onlara pizza yaptım bende Konsolu yerleştirdim şimdi çamaşırları katlıycam.

Hayırlı uğurlu olsun canım güzel günlerde kullanasın

Yürüyüş bitti 369 kalori yakmışım. Bugün başka spor yapmıycam çünkü kocişle sinemaya gidiyoruz.
Akşama bol yeşillikle az Bulgurlu kısır yaptım lahana haşladım midemi doldurup öyle gideyim sinemada bişey yemeyeyim. Yanıma 1 fincan leblebi alırım gerekirse yerim. Burda patlamış mısırı çok yağlı yapıyorlar yememem lazım.

günaydınnnn

bugün baş ağrısı ve mide bulantısıyla uyandım maalesef . kahvaltıdan sonra geçer umarım. bugün gezmek dolaşmak, eve dönüp biraz da ev işi yapmak istiyorum çünkü

siz nasıl bir güne uyandınız kızlar?

Gunaydin cnm ins gecer gecmis olsun bnde bugun evime donuorum erken uyandm yolculak var hos olmasa da erken uyanirdim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…